- 1
- 2
-
ewcia
Firma zajmująca się suplementami diety poszukuje PILNIE studenta lub studentki zajmującej się programowaniem stron internetowych, tworzeniem nowych, wprowadzaniem nowości na stronach, zakładaniem sklepu intrnetowego, a także zainteresowanych reklamą. W razie pytań kontakt na gronie lub na e-mail Ewcia_19@tlen.pl Najchętniej osoby z okolic Grodziska Mazowieckiego, Milanówka, -
Anonim
Plus oczywiście wykształcenie wyższe informatyczne, które jest niezbędne na tak odpowiedzialnym stanowisku.
Teraz student to chyba synonim robotnika/człowieka od czarnej roboty.
Pozdrawiam -
eMe
-
Ufo aka Juggalo
-
-
eMe
nie wiem co napisales ale z moich przemyslen wynika ze mozle go nie zrozumiales -
eMe
-
mgr. inż. chox
to normalne że w naszym pinknym kraju
student = tania siła robocza
Mam jednak nadzieje, że ludzie z naszej uczelni
mają na tyle rozumu by omijać tego typu ogłoszenia. -
ewcia
DO TWOJEJ WIADOMOŚCI ZGŁOSIŁO SIĘ PARE OSÓB I TO WŁAŚNIE Z TWOEJE UCZELNIE, BO NIEKTÓRZY CHCĄ ZAROBIĆ, ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE, A NIE TYLKO BYĆ STUDENTEM. A PRACA NIE JEST WCALE MAŁO PŁATNA, WIĘC NIE OSĄDZAJ JAK NIE WIESZ. -
eMe
ale mi chodzilo o to ze myslalam ze Twoj profil zostal zalozony dla zartu
-
Ufo aka Juggalo
a ja nawiazalem do wypowiedzi powyzej, piszac, ze w takim razie poziom zartow obnizyl sie :)
student - to taki skarb dla pracodawcy, bo nie trzeba odprowadzac zusuf-srosof-krusof, najczesciej bierze sie go jako praktykanta (a za praktyki przyjelo sie nie placic, mimo, ze student wykonuje jakas prace, ktora ktos i tak musialby wykonac)...Niektorzy glupcy wierza (mamieni przez pracodawce) ze po 3 miechach dymania za freeKO dostana robote...Idioci! Tak, 1 na 1o dostanie robo na dluzej, reszta jesli juz dostanie to do kolejnego sezonu wiosna-lato, kiedy pojawia sie nowe zastepy zadnych kariery w wysnionym korpo-babilą raju... -
mgr. inż. chox
ewcia:
sorry ale jeśli ktoś proponuje prace i podaje mail kontaktowy
typu: ...@tlen.pl to naprawde nie jest dla mnie wiarygodny,
nawet jesli by obiecywał 1000zł za minute. Poza tym nie widze
w takiej firmie możliwości rozwoju w kierunku informatycznym,
wiec jesli ktoś chce skończyć jako internetowy handlarz
produktami X firmy Y to powodzenia.
Aha i nie pisz do mnie na priv bo udawadniasz mi tylko
że jesteś rozwrzeszczanym dzieckiem, a nie przedstawicielem
tak zacnej firmy jak uważasz;] Jesli masz cos do powiedzenia
na mój temat to pisz tutaj. -
Anonim
>ewcia napisała:
>DO TWOJEJ WIADOMOŚCI ZGŁOSIŁO SIĘ PARE
>OSÓB I TO WŁAŚNIE Z TWOEJE UCZELNIE, BO
>NIEKTÓRZY CHCĄ ZAROBIĆ, ZDOBYĆ
>DOŚWIADCZENIE, A NIE TYLKO BYĆ STUDENTEM. A PRACA
>NIE JEST WCALE MAŁO PŁATNA, WIĘC NIE
>OSĄDZAJ JAK NIE WIESZ.
Bardzo wątpię aby zgłosili Ci, którzy chcą zdobyć doświadczenie. Wpiszą to potem do CV ? Wolne żarty.
Pozdrawiam
-
Ufo aka Juggalo
-
ewcia
podaje prywatny e-mail, bo i tak skrzynkę w pracy mam ciągle zawaloną, ale skoro to ma być wiarygodniejsze to proszę: e.dabrowska@domowaapteczka.pl, a strona na której trzebaby było dokonywać zmian to: http://www.domowaapteczka.pl. Nikt cię nie zmusza do tego, abys mi wierzył czy nie. Ja także jestem studentką i pracuje tam od ponad roku i uwierz mi, ze nie za free, a rozwrzweszczonym dzieciakiem, więc nie osądzaj mnie, sadzę, zas, ze to z toba mogą byc problemy jak tak sie zachowujesz. A uwierz mi, ze chętnych jest dużo, a ze ktos chce pomóc studentom dostać pracę, to chyba pozytywna rzecz, a nie tak jak mnie zjechałeś. -
ewcia
>
>Bardzo wątpię aby zgłosili Ci, którzy
>chcą zdobyć doświadczenie. Wpiszą to
>potem do CV ? Wolne żarty.
>
>
>
A właśnie, ze wpisza, bo to nie jest zart, a doswiadczenie kazdy chce zdobyć, tym bardziej, że tu chodzi o stałą zaś, ty chyba jestes niedowiarkiem i na niczym Ci nie zależy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zartuj sobie na inny temat! -
ewcia
>mała czarna napisała:
>ale mi chodzilo o to ze myslalam ze Twoj profil zostal
>zalozony dla zartu
>
A ten profil nie jest dla żartu, bo ja osobiście nie mam żadnego kontaktu z informatyką, a napisałam ogłoszenie, ponieważ chciałam pomóc komus kto chce znaleźć prace, ale chyba wyszło na odwrót. -
mgr. inż. chox
>A uwierz mi, ze chętnych jest dużo, a ze ktos chce pomóc >studentom dostać pracę, to chyba pozytywna rzecz, a nie tak >jak mnie zjechałeś.
Do zbierania ryżu w Chinach też chętnych jest dużo, a mimo to
wątpie byś chciała tam jechać i pracować.
>A właśnie, ze wpisza, bo to nie jest zart, a doswiadczenie kazdy >chce zdobyć, tym bardziej, że tu chodzi o stałą zaś, ty chyba >jestes niedowiarkiem i na niczym Ci nie zależy!!!!!!!
Rzeczywiście wpis w CV pt. "Pracowałem w Domowej Apteczce"
jest bardzo prestiżowy - wybacz;] -
Ufo aka Juggalo
dziaaa! ppl! zluzujcie dzide
Dziew3na szukaUa kogos kto jej zrobi modernizacje strony, dosc niefortunnie zredagowaUa ogUoszenie i wyszUo jak wyszUo.
Takich rzeczy nie wrzuca sie do CVek, raczej w portfolio...
I troche nie to grono, bo tu moze poza ludzmi z multimediow, raczej nikt sie nie podpali do tego...Raczej jakies grono w tematyce web design itp -
Anonim
>>A właśnie, ze wpisza, bo to nie jest zart, a
>doswiadczenie kazdy >chce zdobyć, tym bardziej, że
>tu chodzi o stałą zaś, ty chyba >jestes
>niedowiarkiem i na niczym Ci nie zależy!!!!!!!
>
> Rzeczywiście wpis w CV pt. "Pracowałem w Domowej
>Apteczce"
> jest bardzo prestiżowy - wybacz;]
HAHAHHAA.
Droga koleżanko, ponieważ nie jesteś studentką informatyki to poinformuje Cię, że taki wpis w CV informatyka jest śmieszny a nie prestiżowy.
Bardzo podoba mi się nazwa tej strony, czuć w niej tę infrastrukturę IT, która się za nią kryje :D
Zupełnie jak za domowym spichlerzykiem czy domowymi wypiekami :D
PS. Nie mam nic do Ciebie i zupełnie mi nie przeszkadza to ogłoszenie. Jak ktoś jest zainteresowany niech korzysta, czemu nie. -
ewcia
>
> Rzeczywiście wpis w CV pt. "Pracowałem w Domowej
>Apteczce"
> jest bardzo prestiżowy - wybacz;]
No fakt, lepiej wpisać cały czas się obijam i krytykuję innych!!!!!!!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne