PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>---> Strzała

ktos chodzi na te imprezy?
    ostatnio sie duzo dzieje w tej kwestii.
    jakos mnie nigdy nie ciagnelo. w ogole warto isc?
  • • Daqu •

w Club 70 czy jakos tak bylo calkiem calkiem

no i slyszalem ze na X leciu tez bylo ok
    al muza gorsza

zawsze przynajmniej mozna spotkac starych znajomych
    :)
  • frytol

Jesli chodzi o imprezy to nie jest zle, ludzie wporzadku.. tylko (moze poza club70) muzyka kuleje... to co grali na Xleciu w Tango to byla jakas tragedia.. brakowalo gwizdkow i bialych rekawiczek chyba tylko...

Moze poprawisz jakos sytuacje i dogadamy sie z semi zeby na nastepnej imprezie grala jakas Twoja ekipa... bo tak jak po Xleciu kazdy narzekal na muze tak po imprezie u mnie w chacie na ktorej grales wszyscy zachwyceni, a to raczej nie byli ludzie ktorzy sluchaja/sluchali jakos szerzej dnb.
  • Anonim

te poljapowe clubbingi to jakos nie wydawaly mi sie nigdy tak atrakcyjne by ryzykowac wlasnie jakies 'gwizdki i rekawiczki'.
    ale przyznaje, ze w naszej szkolce jest sporo bardzo imprezowych studentow... i nawet kilku cwiczeniowcow; D

pozdrowienia dla swiezo upieczonych inzynierow IO i reszty 'gaylordsow'; )
  • Mariusz

tango & cash bylo niezle, choc jak zwykle nie pamietam imprezy...; ) ale muza ble

Strzala fajnie grales u frytola :)
  • Anonim

to nie ja wybieralam dj tylko klub; ) i nic w tej kwesti nie moglam zrobic :) w pewnym momencie myslalam ze zabije tego dj; /
  • Allegra

Moze i muza nie najwspanialsza, ale impreza super, chodz od tango bardziej lubie Hybrydy. Semi kombinuj dziewczyno dalej i więcej! :)
  • SirShark

Raz bywa gorzej na imprezach raz lepiej.
    Powiem wam tyle ze z imprez organizowanych przez uczelnie tudziez przez studenckie organizacje imprezy wspolorganizowane przez PJ wypadaja najlepiej i z tego sie trzeba cieszyc
  • Anonim

nie wiem czy najlepiej, wazne ze wypadaja; D
  • Norbercik

Testing...
  • >>---> Strzała

Jestem calkowicie chetny do wspolpracy. Organizowalem ostatnio impreze (bardzo udana, szkoda ze cie Frytol nie bylo) i chetnie zorganizuje jeszcze jedna z samorzadem szkolnym. Zreszta wystarczy, ze dam troche biletow do sprzedania i zrobimy z tego poljapowa balange.
  • Ufo aka Juggalo

nie ma lajnapof nigdy, co zdecydowanie utrudnia, a w zasadzie to uniemozliwia nawet
  • Anonim

dla mnie impreza byla spoko, oprocz paru gosci na poczatku co jeden myslal ze breka tanczy i go w spazmach wyginalo na podescie. Kolo byl przeboj!
    Co do muzyki to przeciez nie zrobi sie imprezy dla mas gdzie jest muzyka dla wybranych. Trzeba albo dogodzic wszystkim (tego nie da sie nigdy zrobic) albo obnizyc poziom do takiego ze nikomu sie nie podoba. Byle nie obnizyc za bardzo. wazne zeby piwo bylo 'przystepne' to wtedy poziom sluchajacych pokrywa sie po chwili z poziomem muzyki (frytol- wygladales bosko :D i wygladales na takiego co sie dobrze bawi)
  • frytol

no ba; ) i wracalem do domu Marszalkowska.. mimo, ze to zupelnie w druga strone jak do mnie, ale co tam.. i tak w rezultacie do siebie nie wrocilem.. w sumie biorac pod uwage wszystko bylo fajnie; ) szczegolnie ilosc zapiekanek ktore zjedlismy wracajac przez metro centrum; )
  • Mariusz

a mi sie cos stalo z pamiecia i nie wiem co robilem pomiedzy 00.00 a 03.00; ) heh... a wszystko przez frytola; )
  • Anonim

uuuuuuuuuu marian lepiej zebys nie wiedzial :)
  • frytol

no a ja wiekszosc rzeczy wiem i troche mi wstyd; ) (zadymiarz ze mnie :/) najciekawsza byla podobno 15minutowa zwiecha kiedy usiadlem na chodniku i przez 15 rozmawialem sam ze soba, a usy stal i nie wiedzial co sie dzieje; ]

a Ty Marian pewnie standard.. tylko tym razem Cie nikt nie przywiazal do lozka; ]
  • Mariusz

wcale ze nie; p tylko ostatnio mi sie tak zdaza ze nie wiem co sie dzieje; ) za stary juz jestem albo za bardzo przemeczony....
  • Ufo aka Juggalo

2much drgz can kill ya
  • Anonim

a kto mariana przywiazywal? pewnie true :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)