PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BorysR

Jest mozliwosc utworzenia zajec z japonskiego dla osob ktore w poprzednim semestrze zaczely nauke. Zajecia mialyby odbywac sie o 12 w piatek ale musza znalesc sie chetni. Czy sa takie osoby? Jesli tak to prosze sie zglosic do pani Mackiewicz z piatkowym terminem.
  • jiivan

Ja jestem chętny, ale w grę wchodzi 17.3o najwcześniej :-)
  • BorysR

To gorzej. :/
  • Anonim

ja jestem chetny o 12 w piatki tak samo jak bylo w 1. sem.
  • Pablo

a bedzie utworzona grupa zerowa?
    w zeszlym sem nie chodzilem,a teraz moze bym sie zapisal,czy musze jednak czekac do przyszlego roku?
  • BorysR

hmm byly plany utworzenia chyba ale ja nie wiem.
  • miki

p. Mackiewicz przesłała plan, w którym grupa 1 semestru była 2 piątek o 10. Nie dostaliscie maila?? przecież na studa był wysłany..
  • DerHase

Witam, czy studenci zaoczni mogą uczęszczać na zajecia Japonskiego ?, czy studenci zaoczni maja jakies zajecia sportowe ?
  • Gierappa2

nie! studenci zaoczni nawet nie mogą studiować:D:D:D
  • DerHase

gierrappa == error
  • Wojtek

>Gierappa2 napisał
    >nie! studenci zaoczni nawet nie mogą studiować:D:D:D

A masowy kosiarz ITN'ów (like you) może? hmm...

DerHase:

nie wiem, musiałbyś zapytać się kadry - p. Mackiewicz od japońskiego i gościa do spraw zajęć sportowych (zapomniałem nazwiska), ale myślę że nie byłoby problemu...
  • Mariusz

przeciez student zaoczny to tez studen pjwstk, wiec dlaczego by niemogl?
  • Gierappa2

na zaocznych chyba nawet tak jak na dziennych trzeba sportowe zajęcia zaliczyć...
    ElwoodB: ja masowy kosiarz itn'ów?? mam raptem 2 (a w końcu student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu lub moja druga ulubiona maksyma : studia są jak rajd Paryż-Dakar nie ważne z jakim wynikiem ważne żeby dojechać do końca):P martw się lepiej o swoich współlokatorów uciekających od ciebie w popłochu; )
  • Wojtek

>Gierappa2 napisał
    >na zaocznych chyba nawet tak jak na dziennych trzeba
    >sportowe zajęcia zaliczyć...

no i tak ładnie i uczennie trza było od razu odpowiedzieć; )

>ElwoodB: ja masowy kosiarz itn'ów?? mam raptem 2 (a w
    >końcu student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu
    >lub moja druga ulubiona maksyma : studia są jak rajd
    >Paryż-Dakar nie ważne z jakim wynikiem ważne żeby
    >dojechać do końca):P

Ano ... chyba limit to 3? ITN to już raczej po nieudanej poprawce :)

>martw się lepiej o swoich współlokatorów uciekających od ciebie w >popłochu; )

Z tym uciekaniem też ciężko :) Chłopaki po prostu mają inne priorytety mieszkaniowe. Jeden chce mieć 15 minut do uczelni, a drugi fast-food'a i Tesco pod blokiem... prędzej powinienem im powodzenia w poszukiwaniach życzyć, aniżeli się martwić; )
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)