-
BorysR
Jest mozliwosc utworzenia zajec z japonskiego dla osob ktore w poprzednim semestrze zaczely nauke. Zajecia mialyby odbywac sie o 12 w piatek ale musza znalesc sie chetni. Czy sa takie osoby? Jesli tak to prosze sie zglosic do pani Mackiewicz z piatkowym terminem. -
jiivan
-
BorysR
-
Anonim
-
-
Pablo
a bedzie utworzona grupa zerowa?
w zeszlym sem nie chodzilem,a teraz moze bym sie zapisal,czy musze jednak czekac do przyszlego roku? -
BorysR
-
miki
p. Mackiewicz przesłała plan, w którym grupa 1 semestru była 2 piątek o 10. Nie dostaliscie maila?? przecież na studa był wysłany.. -
DerHase
Witam, czy studenci zaoczni mogą uczęszczać na zajecia Japonskiego ?, czy studenci zaoczni maja jakies zajecia sportowe ? -
Gierappa2
-
DerHase
-
Wojtek
>Gierappa2 napisał
>nie! studenci zaoczni nawet nie mogą studiować:D:D:D
A masowy kosiarz ITN'ów (like you) może? hmm...
DerHase:
nie wiem, musiałbyś zapytać się kadry - p. Mackiewicz od japońskiego i gościa do spraw zajęć sportowych (zapomniałem nazwiska), ale myślę że nie byłoby problemu... -
Mariusz
przeciez student zaoczny to tez studen pjwstk, wiec dlaczego by niemogl? -
Gierappa2
na zaocznych chyba nawet tak jak na dziennych trzeba sportowe zajęcia zaliczyć...
ElwoodB: ja masowy kosiarz itn'ów?? mam raptem 2 (a w końcu student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu lub moja druga ulubiona maksyma : studia są jak rajd Paryż-Dakar nie ważne z jakim wynikiem ważne żeby dojechać do końca):P martw się lepiej o swoich współlokatorów uciekających od ciebie w popłochu; ) -
Wojtek
>Gierappa2 napisał
>na zaocznych chyba nawet tak jak na dziennych trzeba
>sportowe zajęcia zaliczyć...
no i tak ładnie i uczennie trza było od razu odpowiedzieć; )
>ElwoodB: ja masowy kosiarz itn'ów?? mam raptem 2 (a w
>końcu student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu
>lub moja druga ulubiona maksyma : studia są jak rajd
>Paryż-Dakar nie ważne z jakim wynikiem ważne żeby
>dojechać do końca):P
Ano ... chyba limit to 3? ITN to już raczej po nieudanej poprawce :)
>martw się lepiej o swoich współlokatorów uciekających od ciebie w >popłochu; )
Z tym uciekaniem też ciężko :) Chłopaki po prostu mają inne priorytety mieszkaniowe. Jeden chce mieć 15 minut do uczelni, a drugi fast-food'a i Tesco pod blokiem... prędzej powinienem im powodzenia w poszukiwaniach życzyć, aniżeli się martwić; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne