PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *** inso ***

Nie wiem, czy ktoś z Was ogląda ów serial. Ja własnie zacząłem i doszedłem do 5 odcinka.
    Jak wielkie było moje zdziwienie, gdy odkryłem, że filmowym super biurem CBŚ jest nowy budynek PJWSTK.

Teraz już wiem, że warto było miesiąc w miesiąc płacić tyle kasy - dzięki temu szkoła może wynająć piękny budyneczek do filmu i zgarnąć jej jeszcze więcej. Szkoda, że zajęć nie odwołali z tego powodu :-)

Noooo i owa słynna kostka brukowa (zrywana co roku po 2 razy) oraz murek też w filmie występuje.
    Miło, nie ?

To taka refleksja.
  • Johnny

moze na koniec wysadza w powietrze :)
  • chanczo

buahahahahah :DD
  • Anonim

No coz... przynajmniej nie kręcom "Zbuntowanego anioła 2" bo by mieli pięknego bełta w kadrze :D
  • Anonim

Hoho... normalnie jestem w szoku :D heheheh :D
  • ╠ Vonsal ╣

film krecili w wakacje 2004 u nas w szkole, sam widzialem :]
  • Anonim

szkoda mi Ciebie ze w wakacje tam byles... pozdro
  • chanczo

jaka szkoła taki film krecą :) jakby była lepsza to może Rocco by wpadł :DDD
  • ╠ Vonsal ╣

co szkoda....kurs robilem; P
  • Agnieszka

ja czekałam 2 godz aż sie wyniosa ze studia :p zważywszy,że 3 dni później miałam obronę i musiałam zerknąć czy wszystko dobrze chodzi, było to troszke denerwujace; ) :P
  • Bartłomiej Utnicki

Siemka!
    PJWSTK w "Oficerze"??Fajna sprawa.Przynajmniej będzie można zobaczyć ją w TV,ale w innym świetle...
    Narka :o)
  • Anonim

nowy shit TVNu - magda m. - tez chyba w PJWSTK czesciowo krecone bylo...
  • Anonim

yak na bank kreca to unas a dokladnie w pokoju rwektora, tzn juz chyba nie kreca ale we wrzesniu jeszcze krecili
  • Anonim

No ba! Rektor dostał za to taki gabinet że głowa mała :) Wszystko nowiutki w skórze I gatunku. Serio...
  • Anonim

Wspaniale, wszyscy sie z tego powodu cieszymy...; )
  • ╠ Vonsal ╣

albo mi sie wydaje, albo w gabinecie rektora rozgrywaja sie scenki Magdy M, chyba dobrze mi sie zdaje bo te okna kojarze i wieze filtrow widac; )
  • Agnieszka

tak tak biuro rektora to teraz biuro kancelarii Waligura i wspólnicy; ) sama widziałam tablice na 3 pietrze :P
  • • Daqu •

no wlasnie
    zagladajac tam kiedys troszku sie zdziwilem; )))

co do rocca to juz raczej nie bardzo
    predzej POdrywacze; )))
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)