-
*** inso ***
Nie wiem, czy ktoś z Was ogląda ów serial. Ja własnie zacząłem i doszedłem do 5 odcinka.
Jak wielkie było moje zdziwienie, gdy odkryłem, że filmowym super biurem CBŚ jest nowy budynek PJWSTK.
Teraz już wiem, że warto było miesiąc w miesiąc płacić tyle kasy - dzięki temu szkoła może wynająć piękny budyneczek do filmu i zgarnąć jej jeszcze więcej. Szkoda, że zajęć nie odwołali z tego powodu :-)
Noooo i owa słynna kostka brukowa (zrywana co roku po 2 razy) oraz murek też w filmie występuje.
Miło, nie ?
To taka refleksja. -
Johnny
-
chanczo
-
Anonim
No coz... przynajmniej nie kręcom "Zbuntowanego anioła 2" bo by mieli pięknego bełta w kadrze :D -
-
Anonim
-
╠ Vonsal ╣
-
Anonim
-
chanczo
jaka szkoła taki film krecą :) jakby była lepsza to może Rocco by wpadł :DDD -
╠ Vonsal ╣
-
Agnieszka
ja czekałam 2 godz aż sie wyniosa ze studia :p zważywszy,że 3 dni później miałam obronę i musiałam zerknąć czy wszystko dobrze chodzi, było to troszke denerwujace; ) :P -
Bartłomiej Utnicki
Siemka!
PJWSTK w "Oficerze"??Fajna sprawa.Przynajmniej będzie można zobaczyć ją w TV,ale w innym świetle...
Narka :o) -
Anonim
nowy shit TVNu - magda m. - tez chyba w PJWSTK czesciowo krecone bylo... -
Anonim
yak na bank kreca to unas a dokladnie w pokoju rwektora, tzn juz chyba nie kreca ale we wrzesniu jeszcze krecili -
Anonim
No ba! Rektor dostał za to taki gabinet że głowa mała :) Wszystko nowiutki w skórze I gatunku. Serio... -
Anonim
-
╠ Vonsal ╣
albo mi sie wydaje, albo w gabinecie rektora rozgrywaja sie scenki Magdy M, chyba dobrze mi sie zdaje bo te okna kojarze i wieze filtrow widac; ) -
Agnieszka
tak tak biuro rektora to teraz biuro kancelarii Waligura i wspólnicy; ) sama widziałam tablice na 3 pietrze :P -
• Daqu •
no wlasnie
zagladajac tam kiedys troszku sie zdziwilem; )))
co do rocca to juz raczej nie bardzo
predzej POdrywacze; )))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne