PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pan.Tunio

holla,

pewnie podobnie jak ja niedawno zauwazyliscie takie czerwone karteczki rozwieszone po uczelni a szczegolnie w okolicach dziekanatu, mowiace o tym, iz jak sie nie doniesie wpisow do 30stego to wykresla, wyrzuca itd

czy ktos jest w podobnej sytuacji jak ja ze ma kilka kart nierozliczonych? i prawdopodobnie do 30stego sie nie wyrobi z ich wypelneniem?

jak myslicie jakie beda konsekwencje:>

pozdr
    tunio
  • nist

ja mam 7 xD
  • pan.Tunio

>nist napisał
    >ja mam 7 xD

rozliczysz sie do piatku:>?
  • Anonim

te kartki wisza juz od polowy wrzesnia :P
    wydaje mi sie, ze raczej nie beda wyrzucac, bo jakby nie bylo, to chodzi o hajs, ale z drugiej strony to podobno wymogi ministerstwa...

wydaje mi sie, ze jesli juz, to przepisza Cie na nizszy semestr, o rok nizej w trybie ITN. Ja tak mialem, bo nie mialem rozliczonych kart i zamiast na 5 sem bylem wpisany na 3 sem ITN. Wszystko za sprawa wlasnie nie rozliczonych kart i tego, ze nie wiedzieli co tak na prawde mam zaliczone a co nie :)

Radzilbym Ci sie uwinac i ogarnac wszystkie wpisy do konca tygodnia :)
  • m@ro

niby jak Posiu mowi to wymog odgorny i podpisywane byly papiery ze jak do 30 listopada nie zbierzesz tych wpisow to dobrowolnie rezygnujesz z nauki w pjwstk;) ja to podpisalem a wpisow jak nie mialem tak nie mam;>
  • Kaspi

Rozlicznanie indeksów do 30 listopada nie jest wymysłem uczelni, jest to związane iż uczelnia musi się z tego rozliczyć przed ministerstwem, i to ministerstwo stawia datę ostateczną dla uczelni
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)