-
pan.Tunio
holla,
pewnie podobnie jak ja niedawno zauwazyliscie takie czerwone karteczki rozwieszone po uczelni a szczegolnie w okolicach dziekanatu, mowiace o tym, iz jak sie nie doniesie wpisow do 30stego to wykresla, wyrzuca itd
czy ktos jest w podobnej sytuacji jak ja ze ma kilka kart nierozliczonych? i prawdopodobnie do 30stego sie nie wyrobi z ich wypelneniem?
jak myslicie jakie beda konsekwencje:>
pozdr
tunio -
-
pan.Tunio
-
-
Anonim
te kartki wisza juz od polowy wrzesnia :P
wydaje mi sie, ze raczej nie beda wyrzucac, bo jakby nie bylo, to chodzi o hajs, ale z drugiej strony to podobno wymogi ministerstwa...
wydaje mi sie, ze jesli juz, to przepisza Cie na nizszy semestr, o rok nizej w trybie ITN. Ja tak mialem, bo nie mialem rozliczonych kart i zamiast na 5 sem bylem wpisany na 3 sem ITN. Wszystko za sprawa wlasnie nie rozliczonych kart i tego, ze nie wiedzieli co tak na prawde mam zaliczone a co nie :)
Radzilbym Ci sie uwinac i ogarnac wszystkie wpisy do konca tygodnia :) -
m@ro
niby jak Posiu mowi to wymog odgorny i podpisywane byly papiery ze jak do 30 listopada nie zbierzesz tych wpisow to dobrowolnie rezygnujesz z nauki w pjwstk;) ja to podpisalem a wpisow jak nie mialem tak nie mam;> -
Rozlicznanie indeksów do 30 listopada nie jest wymysłem uczelni, jest to związane iż uczelnia musi się z tego rozliczyć przed ministerstwem, i to ministerstwo stawia datę ostateczną dla uczelni