-
eMe
-
Anonim
hah zaliczone 17.5/ 30 :D, ale rzeczywiście było ciężko. Ja mam z Panią prof. Mirkowską i trzeba wszystko co się robi słowami ładnie opisywać prócz zwykłego rozwiązywania u was też tak jest?.
W każdym razie teraz w końcu mogę w pełni cieszyć się przerwą międzysemestralną :).
Pozdr. -
Anonim
Znacie moze kogos kto udziela korepetycji z tego przedmiotu i jest chetny pomoc. Dzieki -
Anonim
bez kitu... przecież mady są łatwe,proste i przyjemne... nie rozumiem Was :/
Ps... i mówie (piszę) całkiem serio... -
-
Anonim
MAD'y były w miarę ok, za to ja II zaczęły się już 'fajne' przedmioty: ASD, ELK, TEC; ) -
Anonim
z tych 3 przedmiotow, w sume wszystkie 3 nie sa banalne, ale zeby zaraz trudne to tez nie powiem :/
jak ze wszystkim - kazdy kto troche ogarnia co sie dzieje zrozumie i zda.... -
eMe
jak na moj gust to cwiczenia mady sa bardzo spoko natomiast egzamin to dla mnie jakis kosmos... -
Anonim
>Butthead napisał
>z tych 3 przedmiotow, w sume wszystkie 3 nie sa banalne, ale
>zeby zaraz trudne to tez nie powiem :/
Nie powiedziałem, że są trudne; ) Wspomniałem jedynie, że są 'fajne'; ) Nie mniej jednak dla mnie, gościa po humanistycznym ogólniaku było to zupełnie coś nowego.
-
pan.Tunio
>mała czarna napisała:
>jak na moj gust to cwiczenia mady sa bardzo spoko natomiast
>egzamin to dla mnie jakis kosmos...
jeszcze zalezy w ktorej grupie i kto je prowadzi... -
eMe
-
Anonim
-
eMe
-
Anonim
Uczcie się MADu z testów które możecie nabyć w naszej księgarni-chyba są rozwiązane, nauczcie się na pamięć, wzrokowo, nie trzeba wszystkiego rozumieć, ja go rozwiązywałem intuicyjnie i się udało, to co kojarzyłem z testu to zaznaczałem i MAD mam za sobą, gorzej z ANALIZĄ MATEMATYCZNĄ albo ALGORYTMY I STRUKTURY DANYCH - to jest do bani, a jeszcze TEC i GRAFIKA KOMPUTEROWA -
Anonim
ehh... jeśli o mnie chodzi, to jak widzę przyszłego 'informatyka' który mówi że miał problemy z analizą matematyczną to....
rozumiem, nie wszyscy muszą być orłami... ale wyższe wykształcenie techniczne do czegoś zobowiązuje :] -
jiivan
-
miki
teoretycznie rybak nie musi umieć pływać.....
zreztą...tu nei chodzi o analizę tylko o umiejętność logicznego myslenia.... -
m@ro
-
Anonim
-
m@ro
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne