MAD

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eMe

mam nadzieje ze 3 podejscie bedzie jush ostatnie:P
  • Anonim

hah zaliczone 17.5/ 30 :D, ale rzeczywiście było ciężko. Ja mam z Panią prof. Mirkowską i trzeba wszystko co się robi słowami ładnie opisywać prócz zwykłego rozwiązywania u was też tak jest?.
    W każdym razie teraz w końcu mogę w pełni cieszyć się przerwą międzysemestralną :).
    Pozdr.
  • Anonim

Znacie moze kogos kto udziela korepetycji z tego przedmiotu i jest chetny pomoc. Dzieki
  • Anonim

bez kitu... przecież mady są łatwe,proste i przyjemne... nie rozumiem Was :/

Ps... i mówie (piszę) całkiem serio...
  • Anonim

MAD'y były w miarę ok, za to ja II zaczęły się już 'fajne' przedmioty: ASD, ELK, TEC; )
  • Anonim

z tych 3 przedmiotow, w sume wszystkie 3 nie sa banalne, ale zeby zaraz trudne to tez nie powiem :/

jak ze wszystkim - kazdy kto troche ogarnia co sie dzieje zrozumie i zda....
  • eMe

jak na moj gust to cwiczenia mady sa bardzo spoko natomiast egzamin to dla mnie jakis kosmos...
  • Anonim

>Butthead napisał
    >z tych 3 przedmiotow, w sume wszystkie 3 nie sa banalne, ale
    >zeby zaraz trudne to tez nie powiem :/

Nie powiedziałem, że są trudne; ) Wspomniałem jedynie, że są 'fajne'; ) Nie mniej jednak dla mnie, gościa po humanistycznym ogólniaku było to zupełnie coś nowego.
  • pan.Tunio

>mała czarna napisała:
    >jak na moj gust to cwiczenia mady sa bardzo spoko natomiast
    >egzamin to dla mnie jakis kosmos...

jeszcze zalezy w ktorej grupie i kto je prowadzi...
  • eMe

no zgadzam sie...u nas akurat prowadzacy byl ok:P
  • Anonim

Tzn. kto? :)
  • eMe

Lan
  • Anonim

Uczcie się MADu z testów które możecie nabyć w naszej księgarni-chyba są rozwiązane, nauczcie się na pamięć, wzrokowo, nie trzeba wszystkiego rozumieć, ja go rozwiązywałem intuicyjnie i się udało, to co kojarzyłem z testu to zaznaczałem i MAD mam za sobą, gorzej z ANALIZĄ MATEMATYCZNĄ albo ALGORYTMY I STRUKTURY DANYCH - to jest do bani, a jeszcze TEC i GRAFIKA KOMPUTEROWA
  • Anonim

ehh... jeśli o mnie chodzi, to jak widzę przyszłego 'informatyka' który mówi że miał problemy z analizą matematyczną to....
    rozumiem, nie wszyscy muszą być orłami... ale wyższe wykształcenie techniczne do czegoś zobowiązuje :]
  • jiivan

co ty gadasz?
    co ma analiza mat. do 90% problemów informatycznych?
  • miki

teoretycznie rybak nie musi umieć pływać.....
    zreztą...tu nei chodzi o analizę tylko o umiejętność logicznego myslenia....
  • m@ro

sprzeciw!
    -----------------------
  • Anonim

>m@ro napisał
    >sprzeciw!
    >-----------------------
    >

oddalony...
  • m@ro

to do ponownego rozpatrzenia:P hahaha
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)