PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jacek

Aż dziw, że jeszcze nikt nie wspomniał.
    Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą:
    Decyzją rektora (wiszącą naprzeciw dziekanatu), wszyscy studenci studiów magisterskich mają obowiązek zaliczyć 3 wykłady blokowe (a nie jak do tej pory 2) - 1 na pierwszym roku, 2 na drugim.
    Przy czym wybór jest taki:
    Semestr zimowy:
    - PWS - Prof. dr hab. Bolesław Mikołajczak – Projektowanie i weryfikacja systemów informatycznych.
    - FAL - Prof. dr hab. Jan Białasiewicz – Teoria i zastosowanie analizy falkowej obrazów. - O ile słyszałem się nie odbędą
    Czyli w zimowej mamy do wyboru 1 z 1.
    Semestr letni
    FAL - Teoria i zastosowanie analizy falkowej
    RSW - Rozproszone systemy wiedzy
    WMH - Wprowadzenie do metod heurystycznych (albo BIO, nie mam pewności)
    Przy czym, większość z nas przynajmniej jeden z nich już ma, więc wybór 1 z 2.

Super co nie?
    A może by tak to trochę urozmaicić? Nie każdy ma ochotę iść na PWS, szczególnie, jeśli już na nich był. Powinien być jakiś sensowny wybór!
    Może jakieś wykłady z kryminalistyki cyfrowej? Może jakieś ciekawe laborki? Albo niech przynajmniej Pan Mąka poopowiada o modemach i telewizorach Rubin; )
  • Mariusz

Potwierdzam FAL nie bedzie w tym semestrze.
    Pisalem do Wierzbickiego i Dubejki, ale obaj mnie zlali. Pogadam z Kasprem na ten temat i moze on machnie maila do nich.
    A jak nie to chyba dobrze bedzie sie zebrac grupa i zaprotestowac; )
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)