PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michael Corleone

Witam wszystkich potrzebujących, służę radą i czynem; ) we wszelkich problemach dotyczących ANALIZY MATEMATYCZNEJ, MAD (matematyki dyskretnej), asd (algorytmiki), baz danych (SQL, PLSQL), programowania w c++, c, pascalu, php. Jeżeli masz kłopot pisz do mnie na priv.
  • Przemek Ł.

Juz dzis MOZECIE SKORZYSTAC RPOFESJONALNYCH USLUG http://www.pogotowiekodowe.prv.pl zapraszamy
  • Johnny

albo wypowiedz 3 razy : chuck norris
  • Anonim

ale z półobrotem czy bez ? :)
  • pan.Tunio

myśle ze z podwójnym polobrotem;P
  • mgr. inż. chox

Chuck Norris potrafi rozwiazać zadanie domowe zanim zostanie ono wymyslone;]
  • igor

Chuck Norris potrafi podnieść krzesło, na którym sam siedzi.
  • Anonim

http://www.pogotowiekodowe.prv.pl/ ????

kurwa ludzie przeciez to jakas totalna kompromitacja....

I jeszcze ten napis : " Dla uczniów PJWSTK i nie tylko! "

proponuje jeszcze wypozycjonowac ta strone w google pod haslem 'pjwstk'....
  • Anonim

emergancy?
  • Anonim

chuck norris ? :P
  • Dreamgirl

No to niech autorzy serwisu zmienią na dla studentów PW i UW i żadnych innych.

Ludzie są mistrzami w samookłamywaniu się i w płaceniu dwa razy za to samo.
    Raz za czesne a potem jeszcze za wszystkie projekty zaliczeniowe, bo mamusia wysłała synusia na studia.

Usprawiedliwienie taki delikwent zawsze sobie znajdzie. A to, że nie ma czasu, a to, że to nie jego dziedzina itd.

LUDZIE!! to jest wasze życie. NIe srajcie sobie na nie. Po prostu usiąść i zapłakać.
  • igor

Co racja to racja ale trzeba być troszkę wyrozumiałym. Nie warto chyba nie iść na studia dlatego bo np nie moge zaliczyć jakiegoś kolosa.
    Ale generalnie ja nie zamierzam kożystać, staram się działać samemu na ile mogę :P
  • Kiełczu

Emergancy! Buhaha. Kożystać. Buhaha! Pjwstk. Buahahahaha
  • Anonim

kiełczu - korzystać -am, -ają
  • Kiełczu

jakub - serio?
  • Anonim

serio serio
  • Jezzo

ta strona to jakaś kompromitacja
  • Kiełczu

Niestety, i to wydawaloby sie, ze taka strone robia lepsi studenci, zeby pomoc slabszym. To jacy sa Ci slabsi?? ZENADA! Ja nie skoŻystam.
  • Anonim

Ujmę to tak: ja pierdolę!
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)