PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

po drodze do sesjii przed nami jeszcze weekend, podczas ktorego mozna pohandlowac burakami i nie tylko:D
  • igor

a no i imprezke odwiedzić, własnie Plewa - jak sprawy stoją?
  • m@ro

nie stoja tylko leza;P kur**! cos kombinujemy z biba?
  • igor

Niema to jak polegać na kobietach :/
  • pan.Tunio

no to jak bo Remiza Piassachussets czeka na wieści:)
  • igor

Plewa i co wymyśliłaś coś?
  • pan.Tunio

no wlasnie wlasnie co i jak?
  • Anonim

ja już zawitałem do domu i tu zarzucam kotwice; > bo tak to jest jak się współpracuje z SNM; > ah oh eh jestem zdegustowany
  • Anonim

a i jeszcze jedno PO NAZWISKU TO PO PYSKU; > he he he
  • m@ro

no i imprezy przed sesja nie ma:P hmmm a tak sie cieszylem:D odbijamy sobie po sesji;> nikt sie nie wymiga...
  • igor

po sesji to ja sie bede uczyl do poprawki maro, a tak to mialbym jeszcze chwile szczescia; )
  • m@ro

ja na pewno; ) bo 7 mam z alg poprawke kolosa wiec jesli zalicze to egzamin mam 17 czyli w poprawkowej; ] co nie znaczy ze na biby nie pojdziemy;P bo pojdziemy;>

aaaa zauwazyliscie, ze znowu na tym gronie zostalismy sami? a poczatek tego topica tak dobrze sie zapowiadal; ] :P hmmm nie ma to jak integracja na wlasnej uczelni...
  • BorysR

Sami to nie zostaliscie ale ta impreza to raczej ogolnoszkolna nie bedzie. :)
  • m@ro

oczywiscie, ze nie bedzie caloszkolna; ] tylko elita sie zmowi i ustawi na jakis melanz klubowy;) wiec keep in touch u guyz
  • magic chick

jakub jestes zdecydowanie za leniwy ... natka sie jakos ogarnela i bylo wczoraj melo ... dla chcacego nic trudnego :P a ze jasniepan jak nie ma domowki nie wychyla sie z domu to juz inna sprawa ... pfffffffffffff :)
  • Anna z natury zła..

zostaliście sami bo jesteście nietowarzyscy:) heh.. ale i tak was polubiłam.buźka dla was:*
  • m@ro

Maja a co za melanz byl? na starowce chyba zimno... poza tym wszyscy przygotowalismy sie na domowke i tak wyszlo:) a Jakub solidarnie zostal w domu jak reszta (nas oszukanych:D). Po sesji mobilizacja;]
  • BorysR

A za pol roku SESJA: REAKTYWACJA. :D
  • Anonim

no właśnie psychicznie przygotowałem się zupełnie na inna opcje w ogólne nie brałem pod uwagi opcji typu plastikowa kolka nic z tych rzeczy, maja chyba nie chciałaś bym ubrudził swoje mokasyny na dworskim brudzie?
  • magic chick

a no zapomnialam o tych mokasynach - racja racja :) nie no bron Boze - mokasyny rzecz swieta - wiadomo
    p.s. puszcze taka osiedlowa plote, ze doszly mnie sluchy ze wczorajsza domoweczka bedzie za tydzien w pt :)
    my i tak juz mamy ferie - buahaha
    a wy lamusy sesje :P
    SNM rulez krotko i zwiezle :]
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)