Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rappen

Siemanko! Mam dobry pomysł; -) Fajnie jakby każda z grup zrobiła sobie wspólne zdjęcie; -) Wtedy wiedzielibyśmy kto jest w której grupie, a najlepiej jeszcze podpisać kto to kto. Ułatwiłoby to nam życie, a nie ciągłe pytania z której jesteś gr <lol> Czekam na wasze opinie.
    Pozdro
  • Anonim

to ja od razu powiem, że nic z tego nie będzie. Nikomu nie będzie sie chciało zbierać całej grupy, żeby zdjęcie zrobić. Ja tam swojej grupy w całości już dawno nie widziałam; -)
  • Architekt

a ja powiem, ze to nie jest jakies specjalnie trudne i do tego raczej nie potrzeba wyższego :P. kwestia zgrania, na laborki raczej przychodza wszyscy; )
  • Mariusz

zalezy na ktorym roku; )
  • Anonim

>vel Archi napisał
    >na laborki raczej przychodza wszyscy; )

Pomijając fakt, że to nieprawda, to jeszcze ludzie się po różnych grupach na różne laborki rozłażą :-)

• Rappen

No to może niech cała szkoła przyjdzie np. w niedzielę o 20 i zrobimy sobie grupową fotę hahah
  • pan.Tunio

>Rappen napisał
    >No to może niech cała szkoła przyjdzie np. w niedzielę o
    >20 i zrobimy sobie grupową fotę hahah

OK!!! Bede!!! Do zobaczenia!!!
  • Gierappa2

pomysł mało realny jako zryw ale może ktoś np ze SNM mógł by zrobić taką księgę pamiątkową w ramach jakichś zaliczeń. samo z siebie nie wypali raczej trzeba by było do tego podejść "profeszjonal"
  • Rappen

No księga pamiątkowa to fajna sprawa.; -) Kazdy wrzucilby swoje zdjecie i juz; -) Nawet internetowa ksiega pamiatkowa; -) tez sadze ze bylaby dobra hehe
  • Abdul Wisi Mu Laha

Fotka grupowa ?:) Chyba z 1 roq jesteś :P

Ja to już nie wiem z kim w grupie nawet jestem; )

A Marian to chyba musiałby z całą uczelnią sobie fote strelić xD
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)