PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~Ja Sie Sam Zaprosiłem~

Witam. obecnie mam przyjemosc uczyc sie w taki sposob, ale zaczyna mnie to nudzic.. wiec chyba sie przeniose... powiem tylko ze wykladowcy nie za bardzo dbają o studentow internetowych....

jest ktos jeszcze z internetowych ?

Pozdrawiam
  • arvind

a mozesz powiedzieć coś więcej ? jak wyglądają takie zajęcia w tym trybie ?
  • Anonim

wyglada to tak, ze jesli
    - nie masz kasy na normalny tryb
    - kiepsko kleisz
    - chcesz skonczyc studia kategorii b
    - chcesz pozniej miec gorszy start
    - chcesz pozniej miec wrazenie ze cos wiesz z it
    to sa to studia dla Ciebie (oczywiscie lepsze jakiekolowiek studia niz zadne)
  • Anonim

a w praktyce nei wygląda to tak że dostajesz ten sam papier co studia dzienne/wieczorowe? Gorszy start dlaczego? Nawet po dziennych możesz mieć wrażenie, jak się człwoeik sam nie nauczy to nikt za niego tego nie zrobi
  • Anonim

oczywiscie , równie dobrze mozna byc na dziennych i byc zerem totalnym, liczy sie to czego sie nauczysz. Wszystko zalezy od konkretnej osoby, a generalizowanie zazwyczaj mija sie z prawda
  • Anonim

a jeszcze ciekawostka ze ostatnio jedne z badan wykazaly lepsze przygotowanie studentów zaocznych internetowych niz zaocznych normalnych, ale wszystko zalezy od wkładu pracy
  • Anonim

ciekawe jakie badania... chyba jakis marny pr
  • Anonim

sorry musze sprostowac, to nie byly badania tylko wypowiedź Wojciecha Zielińskiego z Polskiego Uniwersytetu Wirtualnego, wyczytane w dodatku Rzeczypospolitej "Moja Kariera" :)
  • Kuba

zes adko pojechal; )
  • Anonim

Alanu napisz cos wiecej o swoich wrazeniach ze studiow bo to interesujace
  • ~Ja Sie Sam Zaprosiłem~

Oczywiscie...

po pierwsze...
    ~pracy na internetowych jest naprawde sporo... jako ze jeszcze pracuje, czasem nie starcza mi czasu.
    ~wykladowcy pilnują, aby zrobic to co zadali.. proste nie wyslesz zadan w terminie - 2 (mozna wyslac poprawke w wiekszosci przypadków).
    ~nie zrobisz zadań, jak nie zapoznasz sie z trescią wykladów, chyba ze juz umiesz np. JAVA'e
    ~placi sie za tą szkole mniej... ale i tak to jest kasa, wiec jak nie zaliczysz to stracisz kase, a to glupota.. przemyslalem to ze ide na internetowe...

po drugie...
    ~jak sie mieszka za granicą.. lub, gdy sie ma bliską rodzinę daleko, to internetowe sa dobrym sposobem... sam podrozuje czesto do niemiec, gdzie jestem m-c i wracam do polski, i tak w kolko.. wiec na dziennych nie dal bym rady...

po trzecie...
    ~nie prawdą jest, ze wiekszosc ludzi na internetowych jest, bo nie stac ich na dzienne..
    (choc znam takie osoby).. u mnie powodem byla sytuacja rodzinna i praca...

~MINUSY:
    - napewno brak zycia studenckiego... i powiem ze mnie to zaczyna wkurzac... wiec mysle o ustatkowaniu sie w wawie i pojscie na dzienne, lub wieczorowe...

to tyle.. na początek..

POZDRAWIAM
  • pan.Tunio

zapraszamy:>
  • m@ro

dobrze Dusker mowisz:D juz z naszego roku to na imprezy nikt nie chce chodzic :P nie wiedza co traca; > wiec nowych trzeba rekrutowac. pozdr
  • bialy

hahaha wielki melanżownik; P
  • m@ro

Bialy zmien zdjecie:P to nie impreza zamknieta ze striptizem a do bolu powazne grono PJWSTK:P lepsze bylo foto z koszulka NFLowska:D :D pozdr
  • Anonim

Wiecie, ostatnio przeglądałem informator pjwstk i ztego co wyczytałem studia zaoczne są koszmarnie opóźnione... Java obiektowa na drugim semestrze?! To co wy robicie przez cały pierwszy? Jak dla mnie zupełnie nie warto, ja jestem na wieczorowych, płacę, niewiele więcej, a dużo szybciej lecimy z materiałem...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)