- 1
- 2
-
152471
Może ktoś z adminów forum szkolnego jest w stanie odpowiedzieć kiedy zostanie ono ponownie włączone. Bo troche już za długo to trwa. -
Anonim
Moim zdaniem to mógł być sabotaz ze strony władz uczelni. Własnie rozkrecał sie temat o zmianach na uczelni i o tym na co idą pieniadze z czesnego az tu nagle... !@$#% i nie ma forum.
Skonczyła sie wolność słowa na PeJocie; ) -
true
Witam,
Sytuacja z naszym szkolnym forum jest dość skomplikowana.
Obecna wersja IPB którą posiadamy nie jest kompatybilna z PHP5 który został ostatnio zainstalowany na szkolnym serwerze WWW.
Uruchomiliśmy proces zakupu nowej wersji IPB jednak jest to czasochłonne i bardzo trudne do zrealizowania.
Wymaga spełnienia sporej ilości formalnych wymagań, które nasz przewodniczący samorządu szkolnego obiecał załatwić do Piątku (29.10).
Jak wiecie sobota i niedziela jest dniem ustawowo wolnym do pracy więc dopiero w okolicach poniedziałku-wtorku władze w naszej uczelni będą mogły zająć się tym tematem.
Jeśli dostaniemy pomyślną zgodę od władz PJWSTK jesteśmy w stanie w ciągu 2 dni przeprowadzić instalacje nowej wersji forum oraz migracje danych z obecnego forum.
-
-
-
Anonim
-
Dobra, to ja się tutaj spytam:
Gdzie są piątkowe wykłady z TAK o godz 15.00 (dzienne) i kto je prowadzi ? Bo w Auli dużej o tej godzinie ostatnio Mr Chrząstowski senior prowadził wykład -
JabLuszko
Jeśli wykłady prowadzi p. Chrząstowski to są w katalogu "pch". Przynajmniej tak było w zeszłym roku; ) -
hehe, chodziło mi o to gdzie się odbywają, bo chyba o liczbach fibonacciego to nie na TAK a moze sie myle? :D
-
Anonim
Wykład z TAKu jest z Piotrem Chrząstowskim w piątek, o 15ej, na głównej auli.
Jak nie wierzysz, zerknij na plan zajęć: http://www.pjwstk.edu.pl/plany2007/... ; ) -
Ponowne uruchomienie forum jest już w trakcie. Niestety wymaga to dużo papierkowej pracy. Dzisiaj powinna zostać uruchomiona procedura zakupu licencji forum.
-
>Konrad Adamczyk napisał
>Wykład z TAKu jest z Piotrem Chrząstowskim w piątek, o
>15ej, na głównej auli.
>
> Jak nie wierzysz, zerknij na plan zajęć:
> http://www.pjwstk.edu.pl/plany2007/... ; )
Hmmm, w takim razie na wieczorowych jest zupełnie co innego...Możliwe?
Wieczorowi maja Techniki i Architektura Komputerów z Tudrujem. Myslalem może ze sale zmienili... -
152471
>Kaspi napisał
>Ponowne uruchomienie forum to dużo papierkowej pracy.
to teraz forum będzie na kartkach?
a tak na poważnie, ile to kosztuje? (licencja)
-
Problemem nie jest koszt licencji, tylko dogadanie sie kto ma to zrobić na uczelni (jaki dział ) czy ma to zrobić samorzad, czy bss czy może pani Ania z budynku C sprzątająca.....
W każdym razie zostałem odesłany z podaniem do kolejnej osoby; / -
152471
>Kaspi napisał
>Problemem nie jest koszt licencji
nie pytałem co jest problemem, tylko jaka jest cena -
Anonim
-
Mariusz
-
JabLuszko
> hehe, chodziło mi o to gdzie się odbywają, bo chyba o liczbach
> fibonacciego to nie na TAK a moze sie myle? :D
Jeśli był tam pch i mówił o liczbach fibonacciego - to albo to jest w planie (a jest z tego co pamiętam) albo trafiłeś na przełożony/zamieniony wykład z MADów.
PS TAKi są czasami fajne :)
-
152471
-
Mariusz
szczerze, to nie mam zielnego pojecia.... sytuacja wyglada mniej wiecej tak:
Napisanie podania o nowe forum - 15min
Umówienie się z Panią Drabik - 2dni
Oczekiwanie na decyzję - 2dni
Ogarnięcie Fornalika - 1dzień
Znalezienie osoby odpowiedzialnej za płatności - 1,5 dnia
Ogarnięcie Fornalika #2 - 2dni
Oczekiwanie na zapłacenie za forum - już 4dni
Działające forum - bezcenne... -
152471
szczerze chłopaki to z lekka zawiodła informacja, jak mogliście się nie przygotować na migracje apacha?
Zaraz mi napiszecie że robicie to społecznie, jasne
Jak nie możecie dać rady, to dajcie znać że jesteście zainteresowani zostawieniem tego interesu. Kurna no, daliście ciała
dobrze że wasze kochane dziecko wiki nie padło
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne