-
Anonim
-
Konrad
>epifania napisała:
>och Panowie to może środa 16:30..?..
mnie pasuje, to mamy 2 osoby, dopisywać się i żeby wymigiwania później nie było :) -
Konrad
jeszcze dodam, co do osób które mają czas dopiero o 18, nie widzę przeszkód - przynajmniej ja - abyśmy siedzieli te 1,5 godziny jak nie więcej, reszta mogła by napisać jak stoicie z czasem. -
-
Anonim
I wanna play :( mi pasuje pisalme juz wczesniej kto sie zajmowal spisem powszechnym ??:P -
Architekt
mi nie pasuje, .. ale mi rzadko kiedy pasuje, wiec sie nie przejmujcie; P -
Anonim
>cherbie napisał
>I wanna play :( mi pasuje pisalme juz wczesniej kto sie
>zajmowal spisem powszechnym ??:P
..nie za bardzo rozumiem treść Twojej wiadomości..; p bo można zrozumieć, że a - nie pasuje mi, aby w środę iść na piwo do medyka; b- źle coś przeczytałem i nie jestem już w temacie, bo mamy grac w poniedziałki od 16-18 i nic się nie zmieniło do tej pory:)
no to jak wytłumaczysz nam o co Tobie chodziło, czy mamy sobie wybierać..?.. :P :) -
Anonim
>vel Archi wrote:
>mi nie pasuje, .. ale mi rzadko kiedy pasuje, wiec sie nie
>przejmujcie; P
Archi braLes moze mojego kumpla o ktorym pisalme pod uwage ?? -
Architekt
1) bralem Twojego kumpla pod uwage
2) poniedzialek 16.00-18.00 pozostaje niezmieniony -
Anonim
-
Architekt
-
Anonim
-
Architekt
-
Anonim
-
-
Anonim
ha! nawet moje imię zapamiętaliście;) myslę, że uczelnia sie o tym nawet nie dowie, więc spoko, a ja Wam chyba koleżankę przyprowadzę jeszcze.. :) -
Anonim
milo milo My lubimy kolezanki :) ale ale sluchajcie to trzeba zorbic liste kto sie pisze zeby sie nie okazalo ze przyjdzie np 15 osob -
Anonim
zróbmy listę jak na bank będziemy mieli salę, o..!.. :) a to bedziemy wiedzie jutro.. :) -
Anonim
-
Anonim
Piwo - tak , sroda 16.30 - tak
Ide zapytac jak z sala... jak wroce to napisze. -
Anonim
-
Konrad