-
Architekt
jak mają wolny poniedzialek na 16.00 to owszem ,
a jak nie to niech podadza wolne terminy -
Anonim
-
Anonim
-
-
Architekt
-
Anonim
-
Konrad
>cherbie napisał
>ja jestem za 2 tak mysle.
popieram, jak juz mam dojechac do wole pograc dluzej niz czas spedzony w tramwaju :) -
Anonim
Czyli rezerwowac 2h w pon. od 16 do 18 na najblizszy wolny termin? A jak wyglada sprawa z oplaceniem, uczelnia nam zwraca czy moze od razu oplacaja? -
Anonim
-
Architekt
ja tez jestem za 2h ... takze zarezerwuj 16.00-18.00 TYLKO ...
teraz tak, mysle zeby ten poniedzialek jeszcze odpuscic, i najpierw zalatwic z dyrektorem ze mamy sale , ustalic ile nam uczelnia zwroci, oraz poinformowac wszystkich ( na co tydzien powinien wystarczyc).
takze od przyszlego poniedzialku byloby spoko,
no chyba ze macie inne zdanie ? -
Rappen
>vel Archi napisał
>ja tez jestem za 2h ... takze zarezerwuj 16.00-18.00 TYLKO
>...
>
>teraz tak, mysle zeby ten poniedzialek jeszcze odpuscic, i
>najpierw zalatwic z dyrektorem ze mamy sale , ustalic ile
>nam uczelnia zwroci, oraz poinformowac wszystkich ( na co
>tydzien powinien wystarczyc).
>
>takze od przyszlego poniedzialku byloby spoko,
>
>no chyba ze macie inne zdanie ?
Ja proponuję grać już w ten poniedziałek. Przecież jak coś to pieniądze zwróci nam i za ten pn(bynajmniej mam taką nadzieję).
Pozdro -
Anonim
-
Architekt
-
Anonim
..jestem już, jestem.. musiałam pilnie wczoraj wyjechać, Marian dziękuję.. jak koledze uda się wynająć salę to niech mi da zna koniecznie to pójdziemy do dyrektora z tym, a jak nie uda się to pójdę do niego i poproszę o nr tel sal, które kiedyś były wynajmowane przez pj i pogadam z Kasprem by podzwonił tam.. :) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
czyli nie bedzie spotkania z cyklu "spotkajmy sie przy kawie"/ ??? :P -
Anonim
..jak tak bardzo chcesz to nim znajdziemy salę to możemy specjalnie dla Ciebie takie wcześniejsze spotkanie przy kawie zorganizować..; p -
Anonim
-
Anonim
To jest dokladnie ta hala: http://www.osir-wola.pl/index.php?a... zeby byla jasnosc; ) Dzis nie dalem rady sie dowiedziec, ale jutro napisze co i jak... -
catmull-rom