PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja proponuje poniedzialek poniewaz piatki zawzwyczaj sa imprezowe :P
  • catmull-rom

eh dużo pracy było i dlatego sie odzywałem, pisał do mnie vel Archi, mnie natomiast pasuje termin sr - 16.00-18.00 - jak najpóźniej.
    p.
  • m@ro

a nie lepiej w weekend? wtedy chyba kazdy ma troche wiecej czasu;]
  • Anonim

w weekend mnie zazwyczja nie ma :/
  • catmull-rom

w weekend mam co 2 tygodnie szkole wiec byłbym co 2 tydzień, a czasem zdarza sie praca; ] wiec mnie tak średnio...
  • m@ro

no to w takim razie ogarnijcie cos w tygodniu. sroda jak bareya proponowal jak dla mnie jest ok.
  • Anonim

dla mnei tez tlyko moze najpierw sale ogarnijmy zeby wiedziec kiedy jest wolna ??
  • m@ro

a kto w ogole oficjalnie tym sie zajmuje?; > vel archi? Iga, mialas dowiedziec sie jak sprawa wyglada formalnie na linii - my - uczelnia. Mamy juz jakies informacje?:> a tak poza tym proponuje np jutro o 11:20 jakos zobaczyc sie pod automatem przy bibliotece i ustalic pare spraw bo przez grono to bedziemy sie organizowac tak bez konca.
  • Anonim

oni chyba do tego zmierzaja :P no ok ja czekam na jakies info :D
  • Anonim

..ach, Maro nie ogarniasz widzę, poczytaj stronę 4 a będziesz wiedział wszystko..; p można faktycznie spotkać sie przy automacie do kawy i ustalić dogodny termin dla wszystkich, bo w pt muszę go podać jedlińskiemu.. :)
  • Architekt

ja tylko ogarniam grafik kto kiedy moze i jak juz wspomnialem wychodzi na to ze wiekszosc moze w pon na 16.00 lub pt na 19.00

na pozostale propozycje czyli .. śr ,lub pon na 18.00 moze mniej osob.

tyle ode mnie; )

11.20 przy automatach
  • Anonim

czyli jednak automat ?? :D
    ja dzis ide spozywac alkohol do parku wybiera sie moze jeszcze ktos ?? :)
  • Anonim

od kawy przy bibliotece
  • Anonim

;]
  • Architekt

>epifania napisała:
    >od kawy przy bibliotece

nie inaczej; )
  • Anonim

fuck przepraszam was ale wlasnie wstalem:/ ot nie byl dopry pomysl spozywac wczoraj alko :/
  • catmull-rom

no i jak spotkanie przy automacie ? co sie wyjaśniło ?
  • Anonim

..wyjaśniło tyle, że jutro idę do jedlinskiego podaje mu termin poniedziałkowy i dowiem się czy jest sala.. :)
  • Anonim

alleluja :D
  • Konrad

trzeba jemu odrazu dac jakis nadajnik gps zeby na przyszlosc szybciej mozna bylo go znalesc niz 2 tygodnie :D

... no ostatecznie moze ci nr telefonu da :> :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)