PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Architekt

ja niestety tez nie dzisiaj. Ale za tydz. bede.
  • Konrad

>porz. napisał
    >dlaczego nie odpisales na esa ??

a ciagle zapominam cie dodac do kontaktów :P i nie wiem kto pisze xD

btw wlasnie sie dowiedzialem ze mam zapalenie płuc i ucha prawego -.- może być lepiej tydzień przed sesją?
  • Architekt

jaką sesją ? xP
  • Anonim

hmm, drodzy panowie, przepraszam, ze aż mnie 3 razy nie było, ale sesja robi swoje..w poniedziałek będziemy z Beatą już na siatce. Spotkałam w windzie P. Jedlińskiego i niestety zgubił listę osób które na siatkę chodzą także potrzebuję ją jeszcze raz i tym razem 2 egzemplarzach bo 3ba gościowi od wf również ją dostarczyć, by można mieć już zaliczony wf w ten sposób. :D
  • Rappen

No ok to jutro możemy np. o 11.15 się spotkać pod maszyną z kawą i jakoś tą listę zrobimy co Wy na to?;-)
    Stare dobre miejscówki haha
    A te dokumenty też możemy Ci przynieść? Tzn. te zaświadczenia co na maila dostalismy?
  • Anonim

nie, najpierw koleś musi wiedzieć kto chodzi i osobiście 3ba da mu te zaświadczenia.. hmm ja jutro jestem na pj o 15 dopiero, może na siatce w pon po prostu?
  • Architekt

najlepiej na siatce w pon po prostu :)
  • Rappen

na tej przed sesją?? Jasne.....
    Sesje mam 28, 30 i 1 i wszystko jasne; -) nie ma czasu na siatke;/
  • Architekt

ale 28 sie nie liczy, bo siatka jest po egzaminie , a nie przed; P
  • Anonim

..a widzicie a my miałyśmy sesje przed sesją, 28 mamy ost egzamin wiec przyjdziemy..:) hmm, a najwyzej będę Was ścigała do 4 lutego;p
  • Architekt

... a ja jako rutynowy spamer powiem Wam że właśnie zaliczyłem ćwiczenia z MADu i chciałem sie podzielić z Wami tą radosną nowiną xD

a na siatce będę, bo trzeba bedzie odreagowac po egzaminie z wyżej wymienionego przedmiotu; P
  • Anonim

witam, zajwi się ktoś dziś ?:>
  • Anonim

a gdzie i o której ??
  • Anonim

..hmm, ale daliscie ciała teraz Wy Panowie, było aż 5 osób, widzimy się za tydzień?
  • Architekt

widzimy
  • Zirael

Są miejsca jeszcze? :> Jeśli tak to można jakieś szczegóły co i gdzie?; )
  • Gierappa2

> ..hmm, ale daliscie ciała teraz Wy Panowie, było aż 5 osób, widzimy się za tydzień?

wcale nie daliśmy ciała:P taki jest standardzik nie chodzisz to nie wiesz:P
  • Anonim

Gierappa hola hola tylko 2 razy mnie nie było, a standarcik 3ba poproawic, bo nie dostaniemy zaliczenia z wf..

tak są miejsca..
  • Gierappa2

nie wypominając to nie było cię 3 razy;]
    a teraz uwaga UWAGA uwaga!!!!!
    Proszę o potwierdzenie kto będzie 16 na imprezie u mnie:)
  • Architekt

JA ! JA !!!
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)