-
Architekt
-
Konrad
>porz. napisał
>dlaczego nie odpisales na esa ??
a ciagle zapominam cie dodac do kontaktów :P i nie wiem kto pisze xD
btw wlasnie sie dowiedzialem ze mam zapalenie płuc i ucha prawego -.- może być lepiej tydzień przed sesją? -
Architekt
-
-
Anonim
hmm, drodzy panowie, przepraszam, ze aż mnie 3 razy nie było, ale sesja robi swoje..w poniedziałek będziemy z Beatą już na siatce. Spotkałam w windzie P. Jedlińskiego i niestety zgubił listę osób które na siatkę chodzą także potrzebuję ją jeszcze raz i tym razem 2 egzemplarzach bo 3ba gościowi od wf również ją dostarczyć, by można mieć już zaliczony wf w ten sposób. :D -
Rappen
No ok to jutro możemy np. o 11.15 się spotkać pod maszyną z kawą i jakoś tą listę zrobimy co Wy na to?;-)
Stare dobre miejscówki haha
A te dokumenty też możemy Ci przynieść? Tzn. te zaświadczenia co na maila dostalismy? -
Anonim
nie, najpierw koleś musi wiedzieć kto chodzi i osobiście 3ba da mu te zaświadczenia.. hmm ja jutro jestem na pj o 15 dopiero, może na siatce w pon po prostu? -
Architekt
-
Rappen
na tej przed sesją?? Jasne.....
Sesje mam 28, 30 i 1 i wszystko jasne; -) nie ma czasu na siatke;/ -
Architekt
-
Anonim
..a widzicie a my miałyśmy sesje przed sesją, 28 mamy ost egzamin wiec przyjdziemy..:) hmm, a najwyzej będę Was ścigała do 4 lutego;p -
Architekt
... a ja jako rutynowy spamer powiem Wam że właśnie zaliczyłem ćwiczenia z MADu i chciałem sie podzielić z Wami tą radosną nowiną xD
a na siatce będę, bo trzeba bedzie odreagowac po egzaminie z wyżej wymienionego przedmiotu; P -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
..hmm, ale daliscie ciała teraz Wy Panowie, było aż 5 osób, widzimy się za tydzień? -
Architekt
-
Zirael
Są miejsca jeszcze? :> Jeśli tak to można jakieś szczegóły co i gdzie?; ) -
Gierappa2
> ..hmm, ale daliscie ciała teraz Wy Panowie, było aż 5 osób, widzimy się za tydzień?
wcale nie daliśmy ciała:P taki jest standardzik nie chodzisz to nie wiesz:P
-
Anonim
Gierappa hola hola tylko 2 razy mnie nie było, a standarcik 3ba poproawic, bo nie dostaniemy zaliczenia z wf..
tak są miejsca.. -
Gierappa2
nie wypominając to nie było cię 3 razy;]
a teraz uwaga UWAGA uwaga!!!!!
Proszę o potwierdzenie kto będzie 16 na imprezie u mnie:) -
Architekt