-
Architekt
-
Anonim
-
Konrad
żeby pracować na takim odpowiedzialnym stanowisku to trzeba miec powolanie, do opieprzania sie... wynajmowac komus sale i nie powiedziec za ile, wynajac ja w tym samym czasie komus innemu, a co tam... i zostawic liste cieciowi ktory nie wie gdzie jest klucz... -
-
Architekt
-
Anonim
>
ja sie nie wkurzam, bo to męczące
męczące jest bieganie w tą i z powrotem po schodach za jedllińskim... hmm, za bardzo nie wiem jak Was mam powiadomić czy gramy w pon czy nie..?.. sprawdzicie forum ok 14 w pon..?.. -
Architekt
-
Gierappa2
UWAGA!!!
Gramy dziś o 19 na małej sali. umowa podpisana do czerwca. miejsce niestety Tarchomin.
Pozdrawiam
Info od Igi prosiła żeby przekazać -
Anonim
-
Anonim
potwierdzam, Girappa dziekuje :)
tak, turmoncka, gimnazjum 144, tam gdzie zawsze:) -
Blue Eyed Soul
tyyy, jaki tarchomin, pogrzało cię?!
ejj gerappa ty licz się ze słowami
na taki wypizdówek to ja nie jadę:P -
Tarchomin nie jest o wiele dalej niż Targówek a zresztą byłeś tam że mówisz że to wypizdówek ?
-
Konrad
nie jest o wiele dalej? to powiedz mi ile jedziesz do pj rano - wieczorem obojetnie :) a ile ja i piotrek z targowka :) no mysle ze jednak szybciej bysmy dojechali a poniewaz "czas=jak daleko" wiec jest dalej :]
szkoda ze nas nie bylo, ale musielismy zostac na rozdanie nagrod :P -
45 min rano a wieczorem jak dobrze pójdzie to i w 35 przy dobrym układzie. A byłeś może na Tarchominie że się tak dobrze znasz ? bo wydaje mi się że jednak chyba nie
-
-
Mariusz
oj; )
nie dokuczajcie sobie
zarówno Tarchomin, jak i Bródno (to co nazywacie Targówkiem) jest daleko od centrum, tak samo jak Ursynów czy Bielany; ) -
Anonim
ach Panowie, Panowie.. ja jeżdze z wilanowa na siatke i jadę około 1,5 do 2h i nie marudze.. :P -
Konrad
>MaJaK napisał
>45 min rano a wieczorem jak dobrze pójdzie to i w 35 przy
>dobrym układzie. A byłeś może na Tarchominie że się
>tak dobrze znasz ? bo wydaje mi się że jednak chyba nie
mój znajomy tam mieszka i zawsze klnie na korki na modlińskiej, mieszka przy petli, nie wiem ktora to czesc tarchomina, zreszta o czym my gadamy, jak tu chodzilo o to ze gerappa napisal ze mamy jechac na tarchomin a zamiast targówek (bródno = gmina targówek)
zmieniajac temat jak było? :) -
Konrad
>epifania napisała:
>ach Panowie, Panowie.. ja jeżdze z wilanowa na siatke i
>jadę około 1,5 do 2h i nie marudze.. :P
Epi co do powrotu to wsiadasz w 1 czy 2 i wysiadasz na gdanskim i dalej metrem, lub 4 to wtedy wysiadasz na bankowym, a dalej to juz twoje rejony :) naprawde az 1,5godziny? :/ -
Anonim
..metro jest po 2 srt Wilanowa, więc wygodniej mi wsiąść w 519, które jedzie do centrum, a potem w 1 lub 2, bo w 4 po wczorajszej przejeżdżę nie wsiadam jak wywiało nas na Bemowo..(?!).. naprawdę zajmuje to mi 1,5 h. ale spoko.. co do wczorajszej siatki to nie wypowiem się, bo zjechałabym z 3 osoby. -
Konrad
>epifania napisała:
>do wczorajszej siatki to nie wypowiem się, bo zjechałabym
>z 3 osoby.
spoko :( -
>#Mavic napisał
>mój znajomy tam mieszka i zawsze klnie na korki na
>modlińskiej, mieszka przy petli, nie wiem ktora to czesc
>tarchomina, zreszta o czym my gadamy, jak tu chodzilo o to
>ze gerappa napisal ze mamy jechac na tarchomin a zamiast
>targówek (bródno = gmina targówek)
btw. chodziło o słowo wypizdówek