PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pogadajcie o tym na gg moze
  • Anonim

bialy nie wie co to gg;]
  • arvind

nie ma to jak forum pjwstk :] czlowiek napsize ze swieta odwolano, da nawet zdjecie potwierdzajace nawrot grincha a tu co ? jeden wielki offtopic... ja rozumiem ze chcecie zeby wszyscy wiedzieli ze sie dobrze bawicie i ze wogole jestecie cool, nawet temu nie przecze ale ludzie no troche sie opanowac by wypadalo...

peace.
  • Anonim

no dobra Arvind;]

Swiat juz nie ma!!!!!;]

Bo sie juz skonczyly; ]
  • Anonim

arvind to wlasnie chcialam powiedziec :)
    z tego co widze, zainteresowani juz wyjechali takze , miejmy nadzieje, koniec tematu :)
  • Anonim

arvind a my rozumiemy że chciałeś wykazać się tym że potrafisz sobie zrobić fotke i poprawić ją w fotosklepie ale kogo to interesuje? zrobiłeś offtopiczny temat i marudzisz, nie jesteśmy tacy kul jak ty i nie robimy sobie fotek ze szpagatem na biurku chyba wybaczysz to że się nie dogadamy?
  • arvind

fakt wrzucenia swiatecznego akcentu na "forum" pjwstk na grono.net jest dla Ciebie oznaczeniem "ten temat to offtopic opowiadajcie tutaj co chcecie pic w pociągu i ble ble ble" ? Kto powiedzial ze jestem kul ? ja tego nie zrobiłem i robić nie będę bo nie zwykłem do takich zachowań które jak widze są dla Ciebie czymś normlanym skoro przyszły w pierwszych logicznych wnioskach Twojego myślenia. Miałem po prostu nadzieje na jedne świąteczny temat ale widze ze nawet z tego mozna zrobic sobie pogaduszke. Co z tego ze nasza uczelnia ma swój kanał na ircu gdzie mozna gadać, co z tego że praktycznie każdy używa jakiegos komunikatora.. co z tego.... studenci pjwstk zawsze znajda miejsce na zrobienie sobie pogaduszki.

pewnie ze marudze bo mam do tego prawo ! święta odwołano a mi nie wolno marudzić ? buech.

• m@ro

haaaa a ja wlasnie wrocilem i swoje tez dorzuce: na tym gronie prawie nikt niczego nie pisze:P wiec jakikolwiek offtopic oraz sam fakt udzielania sie w nim kilku osob powinien byc dobrze przyjmowany :P

p.s.
    pozdr dla zlamasa Bialego; >
  • arvind

m@ro zawsze mozna stworzy temat na takie rozmowy nei ? wtedy ba nie tylko bedzie sie w nim wypowiadalo duzo ludu ale nawet nie bedzie to offtopic.. wiec po co zasmeicac inne tematy ??
  • m@ro

ja tam ide spac; P nie wnikam juz w te kwestie bo po sylwestrze jestem i jeszcze procesor nie pracuje na pelnych obrotach:D :D anyway do zobaczenia na alg jutro :P :P
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)