• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no wiec udalo mi sie stworzyc rowerownie. taka z kluczykiem, pod dachem, co by sprzety sie nie zaziebialy.
    kto jest chetny korzystac - niech sie zglosi do mnie [mailem, tutaj czy jakbadz] to powiem co i jak trzeba zrobic zeby z niej korzystac.

a czy nasz uczelniany klub rowerowy 'dwa pedaly' to jeszcze dziala ? (;
    ooo.. nawet jest wpis calkiem swierzy. sa tu reprezentanci owego klubu? bo to tak by bylo w sumie rozsadnie jak by sie klub zajal rowerownia, a jakos jego dzialaniach niewiele slyszalem...
  • kƒǻz

:-) brzmi niezle, wreszcie bedzie można przyjechać lanserskim rowerkiem i zrobić pokazową rundkę po parkingu; -)
  • Mariusz

ale teraz mam problem, bo nie wiem ktorym przyjechac :(

czy tym za 10k od Peugota czy tym za 17k od BMW :(

pomozcie... ktory bardziej pasuje do lansu ?
  • Anonim

lol ale sie rozpanoszyliscie :D
  • kƒǻz

Ja tam przyjade sprzętem firmy robiącej rowery dla Volvo :-D
  • яazo я

hehe... kółeczko miało się nazywać
    'szalone/rozjuszone pedały',
    ale dwóm założycielom zabrakło ikry :-)
    poza tym ich tu nie ma....
    ale ale, fenkju Ci za rowerownię
  • Anonim

jak lans to lans. ja kupilem trojkolowca z chromami q:

za ile by rowerek nie byl, szkoda zeby biedaczysko moklo na deszczu. ale tego nie zrozumie, kto nie jezdzi ):
  • kƒǻz

to musze się pokazać w szkole i zobaczyć tego trójkołowca :-)
    A tak na poważnie to właśnie wyrobiłeś we mnie założenie, że w poniedziałek jade do szkoły rowerem :-D
    Ciekawe tylko czy moje lenistwo i pogoda nie pokrzyżują planów? :-/
  • Grono.Net

Nie no Nexor... a ja? tak sie meczylem z tymi karton gipsami :P Ja proponuje szkolna wycieczke rowerowa :)
  • Anonim

a umie ktos prostowac kola? bo cholera pojezdzilbym ale mam zmieniona geometrie tylnego :(
  • dempsej

znaczy co?? w poziomie Ci sie kreci??; ] z buta go naprostuj i da rade... aby do przodu; ]
  • Anonim

hmm- wiec widze ze sa osoby ktore maja mniej pojecia o sprawie odemnie. Jezeli twoj bikeskill level nie przekracza 56 punktow to nie ma o czym gadac. prostowanie z buta kola ("je naprostuj" a nie "go naprostuj") robilem przy poziomie 32; ) teraz to potrzebuje magika rodem z tour de pologne do nastawienia szprych
  • kƒǻz

to do Langa przy tracie Łazienkowskiej śmignij jak ma być taki magik :-D
  • Anonim

a nie prawda bo sie nazywalo alternatywa

http://www.bike.pjwstk.edu.pl/

i mnie usuneli z listy czlonkow sic!
  • Anonim

jacques: wycieszka szkolna? hehehe na forty bema moze? (:

kartongipsy stoja, tylko plastry puscily. trzeba inna tasma poprzyczepiac.
  • Anonim

Jak cos to ja mam mocna tasme dwustronna. W piatek/sobote chetnie pomoge
  • Grono.Net

No to moze sie umowmy w sobote na rowerowa imprezke w szkole polaczona z lataniem starej tasmy i centrowaniem kol rentON'a?
  • Anonim

nie nazywalo sie tylko sie nazywa...
    Poza tym warto sie pokazac na wspolnym treningu/zawodach by uniknac skreslenia; )
    PZDR
  • Anonim

Jasques> bede na pewno- mam dni otwarte w sobote; ) a w przerwach trzeba sie bedzie rowerem i rowerownia zajac. Mam jeden problem jezeli chodzi o wypad- rekonwalescent jestem (skrecenie i to duze kostki)
  • Grono.Net

no to o ktrej w sobote? 12 moze byc?/ gdzie Cie znajde? w jaskini motomanów i aibo?
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)