- 1
- 2
-
Anonim
no wiec udalo mi sie stworzyc rowerownie. taka z kluczykiem, pod dachem, co by sprzety sie nie zaziebialy.
kto jest chetny korzystac - niech sie zglosi do mnie [mailem, tutaj czy jakbadz] to powiem co i jak trzeba zrobic zeby z niej korzystac.
a czy nasz uczelniany klub rowerowy 'dwa pedaly' to jeszcze dziala ? (;
ooo.. nawet jest wpis calkiem swierzy. sa tu reprezentanci owego klubu? bo to tak by bylo w sumie rozsadnie jak by sie klub zajal rowerownia, a jakos jego dzialaniach niewiele slyszalem... -
kƒǻz
:-) brzmi niezle, wreszcie bedzie można przyjechać lanserskim rowerkiem i zrobić pokazową rundkę po parkingu; -) -
Mariusz
ale teraz mam problem, bo nie wiem ktorym przyjechac :(
czy tym za 10k od Peugota czy tym za 17k od BMW :(
pomozcie... ktory bardziej pasuje do lansu ? -
Anonim
-
-
kƒǻz
-
яazo я
hehe... kółeczko miało się nazywać
'szalone/rozjuszone pedały',
ale dwóm założycielom zabrakło ikry :-)
poza tym ich tu nie ma....
ale ale, fenkju Ci za rowerownię
-
Anonim
jak lans to lans. ja kupilem trojkolowca z chromami q:
za ile by rowerek nie byl, szkoda zeby biedaczysko moklo na deszczu. ale tego nie zrozumie, kto nie jezdzi ): -
kƒǻz
to musze się pokazać w szkole i zobaczyć tego trójkołowca :-)
A tak na poważnie to właśnie wyrobiłeś we mnie założenie, że w poniedziałek jade do szkoły rowerem :-D
Ciekawe tylko czy moje lenistwo i pogoda nie pokrzyżują planów? :-/ -
Grono.Net
Nie no Nexor... a ja? tak sie meczylem z tymi karton gipsami :P Ja proponuje szkolna wycieczke rowerowa :) -
Anonim
a umie ktos prostowac kola? bo cholera pojezdzilbym ale mam zmieniona geometrie tylnego :( -
dempsej
znaczy co?? w poziomie Ci sie kreci??; ] z buta go naprostuj i da rade... aby do przodu; ] -
Anonim
hmm- wiec widze ze sa osoby ktore maja mniej pojecia o sprawie odemnie. Jezeli twoj bikeskill level nie przekracza 56 punktow to nie ma o czym gadac. prostowanie z buta kola ("je naprostuj" a nie "go naprostuj") robilem przy poziomie 32; ) teraz to potrzebuje magika rodem z tour de pologne do nastawienia szprych -
kƒǻz
to do Langa przy tracie Łazienkowskiej śmignij jak ma być taki magik :-D -
Anonim
a nie prawda bo sie nazywalo alternatywa
http://www.bike.pjwstk.edu.pl/
i mnie usuneli z listy czlonkow sic!
-
Anonim
jacques: wycieszka szkolna? hehehe na forty bema moze? (:
kartongipsy stoja, tylko plastry puscily. trzeba inna tasma poprzyczepiac.
-
Anonim
Jak cos to ja mam mocna tasme dwustronna. W piatek/sobote chetnie pomoge
-
Grono.Net
No to moze sie umowmy w sobote na rowerowa imprezke w szkole polaczona z lataniem starej tasmy i centrowaniem kol rentON'a? -
Anonim
nie nazywalo sie tylko sie nazywa...
Poza tym warto sie pokazac na wspolnym treningu/zawodach by uniknac skreslenia; )
PZDR -
Anonim
Jasques> bede na pewno- mam dni otwarte w sobote; ) a w przerwach trzeba sie bedzie rowerem i rowerownia zajac. Mam jeden problem jezeli chodzi o wypad- rekonwalescent jestem (skrecenie i to duze kostki)
-
Grono.Net
no to o ktrej w sobote? 12 moze byc?/ gdzie Cie znajde? w jaskini motomanów i aibo?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne