-
igor
-
Mariusz
patrzac na tytul tego tematu dochodze do wniosku ze jednak jest cos w tym... co powyzsze posty potwierdzaja... -
Ufo aka Juggalo
/chyba studenci polonistyki som bardziej wyluzowani na tym punkcie niz, jakby nie patrzec, umysUy scisUe z pj.../ -
benny
-
-
zxc
-
*** inso ***
Ja nie piszę, bo turlam się po podłodze po przeczytaniu tekstu - że ta uczelnia gwarantuje pracę - BUahhahahahaa
a ja sądziłem, że PR PJWSTK ma do bani, widzę, jednak, że są jeszcze ludzie, którzy w to wierzą
02.
a kto mówi, że ta uczelnia to jedna z najlepszych ?
wprost? pani z ulotki? czy jakiś stary zgred, który uczył się informatyki w towarzystwie komputerów wielkości szafy? nie wierz w to co czytasz.
uczelnia może mieć jedynie dobry warsztat do pracy i tej napewno tego odmówić nie można - w końcu wiemy na co idzie te 1k miesięcznie :) co do reszty... - dobra uczelnia to taka, która potrafi Cię zainteresować, obudzić w Tobie pasję - dobra uczelnia to przede wszystkim LUDZIE - a tutaj DOBRYCH ludzi, to można by na palcach jednej ręki policzyć.
.OUT
-
BorysR
Jakos ogolnie nie narzekam ani na ludzi ani na szkole. Nie wszyscy profesorowie sa swietnie ale to normalne. A prace po pjwstk latwiej miec niz po uw, mila cos tam, czy jakiejs newelskiej. -
zxc
-
igor
Ja to bym sie zgodził z Rider of the storm. Nie ma co nażekać, źle nie mamy i nie uważam czemu kolega tak umniejsza zasługi naszej szkoły. Jest dobra i to ogólnie panująca opinia więc czemu pracodawcy mieliby uważać inaczej?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne