PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał xxx

Kto idzie na kurs z matematyki w Trybie I ?
  • Anonim

a wiesz może czy to jest płatne i kiedy jest ten kurs???
  • ...

jest bezplatne[;

---> http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...
  • Anonim

hehe no faktycznie pisze jak byk :) to ja juz sie zapisałem
  • Ebenezer Shemer

Witam, ktoś z was jest może ustawiony na ten kurs w godzinach 14.00-16.30? :]
  • Michał xxx

Chociażby ja chodzę na kurs w tych godzinach. Zależy jeszcze bo są kursy w 2 salach (w 231 i w jakiejś innej).
  • Ebenezer Shemer

No bodajze tak. U nas wykłada ten taki podobny nieco (bez urazy oczywiscie) "Walkera" czy oglnie Ch. Norrisa :]
    Wojciech Drabik bodajze. W środę przypominamy i pewnie bedzie coś nowego z ciagów :]
  • Anonim

Ja tak mam... ale jeszcze nie mogiem na niego trafić..... fuck
  • derek

jak on jest podobny do chucka norrisa to kaczyńscy jednak nie są bliźniakami (...)
  • Ebenezer Shemer

Nie napisałem, że jest to 100 procentowe podobieństwo, po prostu moje piersze skojarzenie ( głównie miałem na myśli brodę i oczy ) i jak pisałem wcześniej nie chciałem też nikogo urazic tym porównaniem :]
  • derek

w każdym razie jakby zrobił kopa z półobrotu czasem to bym się nie obraził bo te kursy są takie nudneeeee T-T
  • Anonim

Cieszmy sie ze sa przerwy bo ja nie wiem jak bym tam 2,5h wysiedział udajac ze mysle
  • Ebenezer Shemer

sec. Dżazbunio. A tak można chociaż na przerwach porozmawiać i dowiedzieć się, kto sypia z "Makiem" :D
  • Anonim

o blad mam podobny problem jeszcze nie dotarlem na zaden wyklad ale musze jakos dac rade i w pon sie pojawic xD
  • Ebenezer Shemer

"To może skoro Pani jest już przy tablicy to wykorzystamy Panią do końca" xD
    Myślałem, że padnę :D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)