-
Michał xxx
-
Anonim
-
...
-
Anonim
-
-
Ebenezer Shemer
Witam, ktoś z was jest może ustawiony na ten kurs w godzinach 14.00-16.30? :] -
Michał xxx
Chociażby ja chodzę na kurs w tych godzinach. Zależy jeszcze bo są kursy w 2 salach (w 231 i w jakiejś innej). -
Ebenezer Shemer
No bodajze tak. U nas wykłada ten taki podobny nieco (bez urazy oczywiscie) "Walkera" czy oglnie Ch. Norrisa :]
Wojciech Drabik bodajze. W środę przypominamy i pewnie bedzie coś nowego z ciagów :] -
Anonim
-
derek
jak on jest podobny do chucka norrisa to kaczyńscy jednak nie są bliźniakami (...) -
Ebenezer Shemer
Nie napisałem, że jest to 100 procentowe podobieństwo, po prostu moje piersze skojarzenie ( głównie miałem na myśli brodę i oczy ) i jak pisałem wcześniej nie chciałem też nikogo urazic tym porównaniem :] -
derek
w każdym razie jakby zrobił kopa z półobrotu czasem to bym się nie obraził bo te kursy są takie nudneeeee T-T -
Anonim
Cieszmy sie ze sa przerwy bo ja nie wiem jak bym tam 2,5h wysiedział udajac ze mysle -
Ebenezer Shemer
sec. Dżazbunio. A tak można chociaż na przerwach porozmawiać i dowiedzieć się, kto sypia z "Makiem" :D -
Anonim
o blad mam podobny problem jeszcze nie dotarlem na zaden wyklad ale musze jakos dac rade i w pon sie pojawic xD -
Ebenezer Shemer
"To może skoro Pani jest już przy tablicy to wykorzystamy Panią do końca" xD
Myślałem, że padnę :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne