-
piooiq
...w szkole?
-trzezwych ochroniarzy
-parkingu
-stolu bilardowego
-Rozowej Alejki
-palarni
-duzej sali koncertowej w ktorej mogliby grac cyklicznie Iron Maiden, R.E.M, Metallica, Slipknot... i Ricky Martin, ktorej pozazdrosciliby nam Katowiczanie, w ktorej piekne kelnerki podawaly by niechrzczonego Zywca za 3zl, w ktorej VIPy z calego swiata zjezdzalyby sie na premiery swoich filmow, a w sylwestra odbywala by sie tam impreza wprawiajaca Brazylijczykow w oslupienie... tylko tyle wymagamy, przeciez za ta kase, ktora placimy wszystko da sie zrobic:)
jakies sugestie?:) -
Anonim
dobrej szamy w bufecie!!zapiekanki pozostawiaja wiele do zyczenia..reszte asortymentu znam z opowiesci -
Anonim
dziewczyn dziewczyn dziewczyn...!!!
nie wiem jak teraz jest ale podejrzewam ze nie zmienilo sie to chyba na lepsze... -
Anonim
-
-
• Daqu •
-
Anonim
-
Anonim
mi by wystarczyl parking ..; ] w zupelnosci bo juz moja srebrna " strzale" na masce obrysowali; ] swinie; ] no .. moze jescze faktycznie jakiegos lepszego zarcia na stolowce - a'propos dzisiaj na stolowce pozar byl lol; ] ktos chyba mial zbyt goraca zapiekanke; ] hehehehe -
w0yt
zdecydowanie parkingu nam brakuje... jedna z propozycji to wybetonowac czy tam wylac asfalt czy cokolwiek, polozyc kostke whatever tam od strony muru szkolnego zamiast tej trawki bo i tak tam wszyscy staja na niej i tak wiec chyba lepiej bylo by zagospodarowac to jakos pozytecznie :D
a za ta kase ktora placimy to pan heniek z innym edkiem zrobiliby to w jeden likendzik :D
druga propozycja to opracowac instrukcje obslugi dla nie dorozwinietych studentow parkowania samochodow pod murem od strony filtrufff...
ja rozumiem ze niektorzy sie boja ze jak bedzie traktor jechal to im samochod porysuje ale mozna tak sie ustawic po skosie zeby bylo wporzadku :) ( niektorzy wiedza o co mi chodzi z traktorem :P ) sooorrry :D
trzecia moja propozycja to aby chociaz jeden ochroniarz raz na jakis czas przeszedl sie wzdluz muru i stworzyl pozor ze pilnuje samochodow :D bo ja juz stracilem jedno radio i 4 razy mi ktos maske porysowal :/
a takiemu ochroniarzowi to i tak dobrze by zrobilo, moze by otrzezwial troche....
to narazie tyle... ( nie wiem dlaczego ale temat parkingu u nas w szkole zawsze mnie irytuje)
no a poza tym dziewczyn :) hehe... -
w0yt
a i jeszcze zapomnialem o barku :)
bo ile mozna jesc te zapieksy ze srem...
wiem ze co kto lubi ale jedzenie nie jest najpyszniejsze, wedlug mnie :)
pomysl na szybko to kupic elektryczny grill i smazyc jakies dobre rzeczy, kurczaczek, wolowinka z frytkami i ketczapem :D
czy to az tak trudne jest...
przynajmniej mozna by tam jakis obiad zjesc...
-
Grono.Net
-
╠ Vonsal ╣
troche mnei to nie dotyczy juz w sumie, ale sie wypowiem. Wszystko co powyzej napisaliscie sie zgodze z tym, ale z zarciem to przesadzacie, kto wam kaze zapiekanki wcinac? Sa zestawy obiadowe przeciez.
A jak ktos zaraz napisze, ze mu nie smakuje, no to wszystkim dogodzic sie nie da, a nie lubie krytykanctwa tylko dla samego pierdolenia, wiec nie pierdolcie o tym zarciu; )
-
-=KRISS=-
jedzenie koniecznie musi byc lepsze....
ochrona ma swoj urok....nigdzie nie ma takiej :D
wiecej imprez....
darmowych drinkow...
fontanny z mokrymi ...... na srodku hallu :D
i wiele inny atrakcji.... -
piooiq
-
Mariusz
-
Anonim
mi to tam styknie zeby bylo mydłi i papierowe reczniki w kibelku i to chyba tyle :)
Parking... tez bylby niegupi ale w sumie autobus tez mozna od czasu dla zdrowia uzyc...
-
kƒǻz
taaa, ze niby Ikarus śmierdzacy spalinami w środku ma mi wyjść na zdrowie. Nie ma takiej opcji! Co innego piękny azjatycki pociąg, żólty do połowy :-)
Zresztą ja zblazowanym chłopcem ponoć jestem i chcę parkingu dla (nie)mojego samochodu :-)
A reczniczki i mydełko mogłyby byc nie tylko w damskich łazienkach :-) -
Anonim
zgadzam sei z przedmowca pare postow wyzej; ) niech sie wszsycy naucza,ze parkuje sie skosnie!!!mam kilku faworytow,ktorzy notorycznie parkuja rownolegle i to nie tak,zeby zajmowac jak najmniej miejsca...nieeeee oni musza miec metr przed soba i metr za soba,zeby wyjechac!a na ich miejscu zmiescilyby sie trzy auta.ja rozumiem,ze niektorzy maja zbyt dlugie auta,zeby skosnie sie zmiescic-tym wybaczam, ale prosze was...seicento i fury o podoobnych gabarytach bez problemu skosnie sie mieszcza. poza tym z takiej pozycji chyba latwiej sie wyjezdza. -
kƒǻz
Ja tam nie mam problemu zeby zaparkowac dlugim samochodem w poprzek :-D ale co mam poradzic skor innaczej sie nie miesci (tu podziekowania dla tych, ktorzy musza miec poltora metra przed i za samochodem; ) -
KasIa
Dziwicie sie ze wam dziewczyn brakuje? :D
Ja to bym skonala na waszych studiach . Mialam matme na podobno b wysokim poziomie przez 3 semestry i juz mi z uszu dymilo. A ponoc moja matma to z wasza to phi :D
Ale moge was odwiedzac :))))))
Aha i jezdze publicznymi srodkami transportu wiec nie bede miala problemu z parkowaniem :)
Pzdr -
piooiq
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne