-
Witam
Jako Samorząd Studencki chcemy wyjść z inicjatywą zorganizowania wyjazdu integracyjnego w październiku. Miejsce bliżej jeszcze nie określone, jednak chcemy aby wyjazd trwał 3,4 dni i nie kosztował więcej niż 400 zł, (zakwaterowanie, wyżywienie, przejazd itp. )
Zainteresowanych prosimy o kontakt
samorzad@pjwstk.edu.pl
-
Anonim
Oczywiście szkoła nam dorzuci coś od siebie ? - na PW pokrywają 50% ceny wyjazdu :) - i tak powinno być u nas :) a PJWSTK nie powinna narzekać na brak zł. na koncie :P -
shysh
Jeśli jest możliwość zgłoszenia jakiejś propozycji to proponowałbym Mazury : ). Oczywiście nie ma wyjazdu na Mazury bez łódek także wiadomo o co chodzi; p. A tak w ogóle to bardzo dobrze że padła taka propozycja gdyż nie wiadomo co by wyszło z tej integracji bez jakiegoś wspólnego wyjazdu , czyt. picia . -
-
-
shysh
-
-
Anonim
Integrować się bardzo dobrze da i bez picia:P ja nie piję i żyję:P ale ale mam nadzieję że was to nie zrazi do mnie.. -
Anonim
Pewnie, że nie - ale nie wiesz co tracisz - Kubusie bananowe są naprawdę wyśmienite; ) :P -
shysh
nie wspominając o tym że picie dużej ilości wody bardzo dobrze działa na organizm -
Anonim
osobiście wolę Tymbarka( te teksty pod kapslami:P) tudzież tarczyna;) ale nie pogardzę też czymś gazowanym:P -
shysh
-
-
Anonim
Nie zdrowe - ale przyjemne - dlatego wszyscy pijemy :P, a palenie - uuuuu - samo zło - ale świat wtedy kolorowy się wydaje :P -
-
Mariusz
mazury, pod namioty, przydzial zgrzewka piwa na osobe; )
to moja propozycja; ) -
>Mariusz napisał
>mazury, pod namioty, przydzial zgrzewka piwa na osobe; )
>
>to moja propozycja; )
Chyba o czymś zapomniałeŚ!!!:D -
kroliczek_tuptus
>elzix napisał
>>Mariusz napisał
>>mazury, pod namioty, przydzial zgrzewka piwa na osobe; )
>>
>>to moja propozycja; )
>
>Chyba o czymś zapomniałeŚ!!!:D
na moj gust kolega zapomniał o wielu szczegołach...;] ja rozumiem że podstawy sa najwazniejsze ale aż tak sie ograniczać...??:) -
Mariusz
eeeeee no moge jeszcze sheeshe wziac, elzix ogarnie gramofony i zdzialamy cos wiecej; ) -
shysh
ja tez moge fajke zabrac ze soba. wazne zeby ktos tytoniu nabral jakiegos dobrego :). a fajka kolegi to jakich gabarytow? -
ty marian a twoja jest wieksza od tru?
bo jak nie to mozna wziasc jego...:D
btw Zdałem AUG'i!!!!!!!!!!xD
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne