PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kaspi

Witam

Jako Samorząd Studencki chcemy wyjść z inicjatywą zorganizowania wyjazdu integracyjnego w październiku. Miejsce bliżej jeszcze nie określone, jednak chcemy aby wyjazd trwał 3,4 dni i nie kosztował więcej niż 400 zł, (zakwaterowanie, wyżywienie, przejazd itp. )

Zainteresowanych prosimy o kontakt
    samorzad@pjwstk.edu.pl
  • Anonim

Oczywiście szkoła nam dorzuci coś od siebie ? - na PW pokrywają 50% ceny wyjazdu :) - i tak powinno być u nas :) a PJWSTK nie powinna narzekać na brak zł. na koncie :P
  • shysh

Jeśli jest możliwość zgłoszenia jakiejś propozycji to proponowałbym Mazury : ). Oczywiście nie ma wyjazdu na Mazury bez łódek także wiadomo o co chodzi; p. A tak w ogóle to bardzo dobrze że padła taka propozycja gdyż nie wiadomo co by wyszło z tej integracji bez jakiegoś wspólnego wyjazdu , czyt. picia .
  • nist

Żadnych łódek, chce skończyć szkołe:P
  • shysh

oj tam , nie ma zabawy bez małego dreszczyku emocji : p
  • nist

we shall see:)
  • Anonim

Integrować się bardzo dobrze da i bez picia:P ja nie piję i żyję:P ale ale mam nadzieję że was to nie zrazi do mnie..
  • Anonim

Pewnie, że nie - ale nie wiesz co tracisz - Kubusie bananowe są naprawdę wyśmienite; ) :P
  • shysh

nie wspominając o tym że picie dużej ilości wody bardzo dobrze działa na organizm
  • Anonim

osobiście wolę Tymbarka( te teksty pod kapslami:P) tudzież tarczyna;) ale nie pogardzę też czymś gazowanym:P
  • shysh

soczek chmielowy : P
  • nist

tak czzy inaczej picie jest nie zdrowe:P
  • Anonim

Nie zdrowe - ale przyjemne - dlatego wszyscy pijemy :P, a palenie - uuuuu - samo zło - ale świat wtedy kolorowy się wydaje :P
  • nist

;]
  • Mariusz

mazury, pod namioty, przydzial zgrzewka piwa na osobe; )

to moja propozycja; )
  • nist

>Mariusz napisał
    >mazury, pod namioty, przydzial zgrzewka piwa na osobe; )
    >
    >to moja propozycja; )

Chyba o czymś zapomniałeŚ!!!:D
  • kroliczek_tuptus

>elzix napisał
    >>Mariusz napisał
    >>mazury, pod namioty, przydzial zgrzewka piwa na osobe; )
    >>
    >>to moja propozycja; )
    >
    >Chyba o czymś zapomniałeŚ!!!:D

na moj gust kolega zapomniał o wielu szczegołach...;] ja rozumiem że podstawy sa najwazniejsze ale aż tak sie ograniczać...??:)
  • Mariusz

eeeeee no moge jeszcze sheeshe wziac, elzix ogarnie gramofony i zdzialamy cos wiecej; )
  • shysh

ja tez moge fajke zabrac ze soba. wazne zeby ktos tytoniu nabral jakiegos dobrego :). a fajka kolegi to jakich gabarytow?
  • nist

ty marian a twoja jest wieksza od tru?
    bo jak nie to mozna wziasc jego...:D

btw Zdałem AUG'i!!!!!!!!!!xD
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)