-
★
Czwartek 10. Listopada
Lans & Bauns oraz Konkret Promo
zapraszają wszystkich na pierwszą imprezę z cyklu
ŁAZARSKI NIGHT SESSIONS
Impreza toczyć się będzie na dwóch parkietach.
R’n’B, Soul, Hip-hop zagrają:
Dj.600V
Dj.Hubi
Deep House, Funky House zmiksują:
Dj.Andesh
Dj.Matas
Dj.Mr.Root
Klub SCENA 2000, ul. Armii Ludowej 3/5
Start: 21:00 Bilety: 15zł (studenci WSHiP 10zł, z kartą Konkret VIP wstęp gratis)
Dzień po imprezie to Święto Niepodległości, więc spokojnie możemy imprezować do rana. Imprezy z cyklu „Night Sessions” z najlepszą muzyką house i hip-hop odbywać się będą raz w miesiącu. Jeżeli jesteś studentem i chcesz żeby jedna z imprez zorganizowana była we współpracy z Twoją uczelnią napisz maila na adres info@konkretpromo.com
-
Ufo aka Juggalo
3 Dj.Mr.Root to TEN Mr.Root?
/ale wymysliUem pytane...powinienem zapytac wykuadowcow, albo cwiczeniowcow, oni beda predzej kojarzyc...wszak tu mUodziez gUoownie; ))/ -
Mariusz
ufo, wez Ty sie wreszcie naucz pisac bo wkurwiasz mnie tym swoich zajebiscie z dupy stylem pisania... tego nie da sie czytac... -
Anonim
marian, odpusc sobie... nic nieprzekona tej lamki ze to nie jest "coolerski" styl pisania. Poprostu chce bys "orginalny" i tyle... Wiec najlepiej nieczytac tego co pisze bo po co sie denerwowac; ) -
-
Mariusz
-
Anonim
-
bialy
-
Anonim
-
Anonim
-
m@ro
Przemek mam nadzieje, ze wbijasz w czwartek? Oczywiscie z fajeczka; ) pozdr -
Anonim
-
Mariusz
no tez tak slyszalem i podobno w srode... :( z dupy straszanie ale coz..
teraz trzeba tylko czekac na oficjalne info z samorzadu... -
Anonim
oj nie, oby nie w środe :/
w czwartek było by nie najgorzej :) albo chociaż we wtorek ... -
Anonim
-
Mariusz
-
Anonim
o! mam nadzieje,ze to nie sciema :) w paprotce jest nawet niezle...w czwartek tam leci mila muzyczka. czy jesli ktos bedzie wiedzial na stowe o imprezie to moze dac tu znac? choc pewnie w szkole beda widoczne plakaty.. :p -
Ufo aka Juggalo
marian (& reszta mu podobnych): wezcie wy sie wreszcie kurwa nauczcie 3tac, bo was poziom nieqmacji jest naprawde niesamowity.
/okej, nie ma sensu dysqtowac z debilami/
/autor gdzies znikU i wciaz nie mam odpowiedzi na postawione pytanie :(/ -
Anonim
-
Anonim
maro: niestety w czwartek nie dam rady, ale rozmawialem z natalia i cos sie jeszcze wymysli =DD -
Anonim
<ehh>
wtorkowe imprezy w under są tylko we wtorek, tak samo jak niedzielne są tylko w niedziele :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne