-
Anula :]
Halo halo, czemu tak malo ludzi zaczynajacych w tym roku studia sie tu udziela. Nie badzcie niesmiali, i tak Was kiedys zobaczymy:D
Proponuje sie zapoznac, pojsc na browar i jakos przezyc początki studiowania. W kupie razniej:)
-
Marta R.
Popieram koleżankę w pełni :P Trzeba się integrować, bo bez tego ani rusz :) Razem damy radę :D :P -
K
Macie rację :) w takim razie musimy coś zorganizować, w miarę możliwości jak najszybciej, aby zdążyć przed 1 października :D -
Marta R.
-
-
kroliczek_tuptus
-
Mariusz
-
Pan Wielkie M
uuuu 3 panienki na wydziale informatyki to juz wieeeeelki sukces pjwstk; ] a wiecie moze jak z tym liceum? wypalilo? -
Pan Wielkie M
-
no wypalilo wypalilo... 29 osob... zadnej kobiety...; >
integracja? zawsze... dajcie znac kiedy i gdzie; > -
Anonim
-
-
super:D miło, ze jest odzew:D
no to co proponujecie:? Macie jakies ulubione bary, puby itp. gdzie można bedzie sie pointegrowac:?:D -
-
Anonim
-
Anonim
Ja zaczynam w tym roku..tylko że bardzo mi przykro nie na informatyce..a na kulturze Japonii^^szykujcie się na przyjęcie maniaka mangi&anime ^^ muahaha -
kroliczek_tuptus
>Zarabiam chajsy na lepsze jutro napisał
> uuuu 3 panienki na wydziale informatyki to juz wieeeeelki
>sukces pjwstk; ] a wiecie moze jak z tym liceum? wypalilo?
tez sie zdziwiłem:D ale to plus z tymi panienkami:D może bedzie więcej? a może będzie anomalia że bedzie wiecej panienek niż facetów... myślicie że coś takiego jest możliwe:>? -
-
shysh
popieram wszystkich przedmowcow co do potrzeby integracji. szkoda tylko ze zrezygnowano ze zrobienia roku zerowego ktory jak slyszalem byl planowany. no ale trudno trzeba bedzie sie pointegrowac bardziej prywatnie, a szkoda. a tak w ogole to czy ktos tutaj jeszcze mnie udaje sie na SNM ? -
Anonim
>mojito napisał
>popieram wszystkich przedmowcow co do potrzeby integracji.
>szkoda tylko ze zrezygnowano ze zrobienia roku zerowego
>ktory jak slyszalem byl planowany. no ale trudno trzeba
>bedzie sie pointegrowac bardziej prywatnie, a szkoda. a tak
>w ogole to czy ktos tutaj jeszcze mnie udaje sie na SNM ?
roku zerowego ??? -
>elzix napisał
>Proponuje Monsoon Caffee,
Dobre miejsce:D ja uwielbiam kawke, mam nadzieje, ze Wy też:)
Walduś, jedyna opcja dla której mogloby tu byc wiecej dziewczyn, to dlatego, ze przyszly tu dla facetów:D
ostatnio na forum cosmopolitana czytalam, w topicu "gdzie znalezc najfajniejszych facetów w warszawie", jakas laska napisala, ze pjwstk to najlepsze miejsce, bo jest wielu informatykow, ktorymi trzeba sie zaopiekowac:D:D:D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne