PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anula :]

Halo halo, czemu tak malo ludzi zaczynajacych w tym roku studia sie tu udziela. Nie badzcie niesmiali, i tak Was kiedys zobaczymy:D
    Proponuje sie zapoznac, pojsc na browar i jakos przezyc początki studiowania. W kupie razniej:)
  • Marta R.

Popieram koleżankę w pełni :P Trzeba się integrować, bo bez tego ani rusz :) Razem damy radę :D :P
  • K

Macie rację :) w takim razie musimy coś zorganizować, w miarę możliwości jak najszybciej, aby zdążyć przed 1 października :D
  • Marta R.

Koniecznie, koniecznie!!! :) Bo czas ucieka zawzięcie; )
  • kroliczek_tuptus

to i ja się przyłączam do integracji:) hihihi
  • Mariusz

w przyplywie dobroci tez sie chetnie przejde; )
  • Pan Wielkie M

uuuu 3 panienki na wydziale informatyki to juz wieeeeelki sukces pjwstk; ] a wiecie moze jak z tym liceum? wypalilo?
  • Pan Wielkie M

a co do integracji to jest tez z mila checia:)
  • marny

no wypalilo wypalilo... 29 osob... zadnej kobiety...; >

integracja? zawsze... dajcie znac kiedy i gdzie; >
  • Anonim

wpis; ]
  • nist

:]

super:D miło, ze jest odzew:D
    no to co proponujecie:? Macie jakies ulubione bary, puby itp. gdzie można bedzie sie pointegrowac:?:D
  • Kaspi

>elzix napisał
    >:]

:O

• Anonim

boo
  • Anonim

Ja zaczynam w tym roku..tylko że bardzo mi przykro nie na informatyce..a na kulturze Japonii^^szykujcie się na przyjęcie maniaka mangi&anime ^^ muahaha
  • kroliczek_tuptus

>Zarabiam chajsy na lepsze jutro napisał
    > uuuu 3 panienki na wydziale informatyki to juz wieeeeelki
    >sukces pjwstk; ] a wiecie moze jak z tym liceum? wypalilo?

tez sie zdziwiłem:D ale to plus z tymi panienkami:D może bedzie więcej? a może będzie anomalia że bedzie wiecej panienek niż facetów... myślicie że coś takiego jest możliwe:>?
  • nist

Proponuje Monsoon Caffee,
  • shysh

popieram wszystkich przedmowcow co do potrzeby integracji. szkoda tylko ze zrezygnowano ze zrobienia roku zerowego ktory jak slyszalem byl planowany. no ale trudno trzeba bedzie sie pointegrowac bardziej prywatnie, a szkoda. a tak w ogole to czy ktos tutaj jeszcze mnie udaje sie na SNM ?
  • Anonim

>mojito napisał
    >popieram wszystkich przedmowcow co do potrzeby integracji.
    >szkoda tylko ze zrezygnowano ze zrobienia roku zerowego
    >ktory jak slyszalem byl planowany. no ale trudno trzeba
    >bedzie sie pointegrowac bardziej prywatnie, a szkoda. a tak
    >w ogole to czy ktos tutaj jeszcze mnie udaje sie na SNM ?

roku zerowego ???

>elzix napisał
    >Proponuje Monsoon Caffee,

Dobre miejsce:D ja uwielbiam kawke, mam nadzieje, ze Wy też:)

Walduś, jedyna opcja dla której mogloby tu byc wiecej dziewczyn, to dlatego, ze przyszly tu dla facetów:D
    ostatnio na forum cosmopolitana czytalam, w topicu "gdzie znalezc najfajniejszych facetów w warszawie", jakas laska napisala, ze pjwstk to najlepsze miejsce, bo jest wielu informatykow, ktorymi trzeba sie zaopiekowac:D:D:D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)