- 1
- 2
-
Tomek
Jeśli są tu na forum starsze roczniki z PJWSTK to prosze, niech poweidzą jak mniej wiecej wyglądały juwenalia w ubiegłych latach... -
Anonim
w tamtym roku po raz 1 bralismy udzial, byla impreza na agrykoli(rozwalilismy ok 300klawiatur..) + hybrydy
w tym roku ursynalia(13 maja), parada(14 maja), impreza glowna na polach mokotowskich(14 maja) :)
-
Archon^^
Hmm ja nadal nie wiem o co loto dokladnie :P W mailu na studzie i na juwenalia za duzo nie bylo i chyba nic sie nei dzieje w tym kierunku? -
яazo я
-
-
chanczo
jakbym czekał na wypicie piwa w juwenalia organizowane u nas to pewnie bym już dawno z odwodnienia umarł .. :DDD -
╠ Vonsal ╣
alllleee fajjjjnie, juwenalia szkolne, ja pier.....gitarraa....no i znowu gej-party; ) -
Anonim
-
Grono.Net
-
>>---> Strzała
Spoko spoko, zorganizujemy takie juwenalia, ze beda nas wszystkie uczelnie pamietac, juz ja sie o to postaram!!!
Gwarantuje!!! -
Anonim
no no PARADA bedzie git; ))
wstepnie planowane wieksze imprezy to :
14 maja 2005 Wielka Parada Studencka (tutaj strzala bedzie mial pole do popisu)
14 maja 2005 Impreza Główna:
1)Wioska Akademicka 2005
2)Extreme Zone
3)Strefa Muzyki
16-23 kwietnia 2005 Medykalia
5-8maja 2005 Studnia 2005
6 maja 2005 Harlem Hip-Hop
7-8maja 2005 Juwenalia Artystyczne
9-13 maja 2005 Kabasutra
12 maja 2005 Rozgrzewka przed Ursynaliami
12 maja 2005 PELE MELE 2005
13 maja 2005 Wielkie Grilowanie ,Juwenalia na Sportowo
13 maja 2005 Ursynalia
13 maja 2005 Dni Archeologa
16-20 maja 2005 Dni Polonistyki, Kino pod Chmurką
20-22 maja 2005 „Mega Wat czystego Hip-Hopu”,”Święto sportu na WAT”,Parada jachtów
20-21 maja 2005 MikroRivenalia, Ustronalia, Żaczkonalia,
20 maja 2005 Sabinkalia
20 maja 2005 Juwenalia na UKSW
20 maja 2005 Campus Rodzinny,Jazz w Hybrydach
21 maja 2005 Agrykola
-
Anonim
Ja bym tylko jeszcze skromnie dodal od siebie ze szkola uczestniczy w czyms takim co sie nazywa integralia (http://www.integralia.art.pl - ale jeszcze nam sie strony nie chcialo zrobic; ). W tym roku poraz pierwszy beda w Krakowie.
HA- PJ jedzie do smoka (jak zabierzemy nasze "laski" to bedzie niezly dym jak sie zaczna z tym wawelskim walki smokow) -
kƒǻz
a dlaczego w programie Juwenaliów nie przewidziano żadnej imprezy Disco Polo? -
Anonim
w tamtym roku tez mowili ze beda w krakowie.. a kiedy dokladnie sa te integralia? z tego co pamietam to byl jakis poczatek maja? ja tez chce do krakowa!! od 5-8 maja bedzie fajna impreza: rajd polibudy krakowskiej :) ale to w zakopcu :) -
Anonim
semik- tak jak mowilem. Bierzemy wlasne smoki to bedzie dym. Zeby jechac to trzeba zasluzyc. impreza chyba 5-7 maja jest (oczywiscie wspolpraca ciezka ale moze cos z tego w koncu wyjdzie) -
>>---> Strzała
Ja ze swojej strony zapraszam 14 maja na plac zamkowy od rana, aby o godz. 11.30 uslyszec najglosniejsza uczelnie w stolicy.
YEAH!
-
Mariusz
-
frytol
no to ja juz poleruje mokasyny i oddaje do pralni mojego wyjsciowego bialego adasia z lampasem -
Anonim
khem- impreza w krakowie 6-8 maja
Powinien jutro zawisnac plakat
polecam- jak kogos lubie to moze przenocuje w akademiku. -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-