PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m@ro

dementuje wszelkie plotki odnosnie mojej imprezowiczowskiej slabosci :PPPP pije tu kazdy :D jeden wiecej drugi mniej :D jestem sportowcem jak inni :D a ze czasami falstart popelnie to nie moja wina :D hahahaha
  • bialy

Maro ty jesteś sprinterem :D :D :D
    Natalia do bym powiedział średniodystansowiec ale jak na dziewczynę to mistrz świata :D bo czasami to już na choniku się kladzie z wyczerpania :D :D :D

• bialy

Natalia do bym powiedział średniodystansowiec ale jak na dziewczynę to mistrz świata :D bo czasami to już na choniku się kladzie z wyczerpania :D :D :D

• bialy

• bialy

• eMe

nie musisz tyle razy powtarzac wierzymy Ci:D:D
  • bialy

Przepraszam ale to grono jest tak zwalone. To nie moja wina. A ty już lepiej idz na to jogę bo znowu przyjdziesz strasznie pużno i cała zabawa Cię ominie. Więc pakuj gacie do torby i na trening :D :D :D
  • bialy

Ostatecznie potwierdzam:
    dzisi pociąg odjeżdża o 18 30 ze stacji metro Centrum a i nieubłagalnie zmierza do końcowej stacji o nazwie Najebka :D :D :D
    P.S. można wsiąść po drodze ale nie ma wysiadki Martha :D :D :D
  • m@ro

hmmm Bialy Ty tak o Marthe sie nie troszcz; ) jakos sobie poradzi; ) ma przeciez magiczne buty :>>>> hahaha

potwierdzam - 18:30 metro centrum ale ja sie chyba spoznie wiec czekajcie na mnie :> ciao
  • igor

Czyli kto w koncu bedzie? Krychu, zarezerwowales miejsce?
  • m@ro

nie zarezerwowal bo 25 od osoby za rezerwacje placisz; D wiec lepiej wbic i po prostu ewentualnie poczekac na wolne miejsca; ) wezcie czyste i ladne skarpetki bo mozliwe ze trzeba bedzie buty zdjac zeby dywanow nie brudzic :D

tylko Bialy niech wezmie te skunksy z treningu :D halucynation night :D
  • bialy

Oo i szatanek się pojawił :D Miejsca nie są zarezerwowane bo to słono kosztuje; / Idziemy na żywioł :D Idzie stara paczka :D Czyli Natka, Jakub, Arek, Maro, Ty i twoja dziewczyna, Chrychoo i jego dziewczyna:D a do tego Pestka, Martha i chyba dziewczyna Mara.
  • bialy

Jak o kimś zapomniałem to przepraszam i proszę się wpisać :D
  • m@ro

aa Pestka nie idzie :) tzn jego grupa gdzies o 19 na piwo idzie wiec mozemy i z nimi sie zintegrowac ale to sie ustali pozniej. :)
  • Anonim

ja się zamleduje; ) oczywista sprawa; > w ogóle jaka ksywe natalii wymyśliłes: NATKA :D HAHAHAHAHAHAHAHAH pekłem; > bezzz kitu
  • bialy

To nie ja wymyśliłem tylko ktoś kogo nie znam ale ksywkę poznałem i mi się spodobała :D Bo była kiedyś Natka i Pietrucha :D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)