-
m@ro
dementuje wszelkie plotki odnosnie mojej imprezowiczowskiej slabosci :PPPP pije tu kazdy :D jeden wiecej drugi mniej :D jestem sportowcem jak inni :D a ze czasami falstart popelnie to nie moja wina :D hahahaha -
bialy
Maro ty jesteś sprinterem :D :D :D
Natalia do bym powiedział średniodystansowiec ale jak na dziewczynę to mistrz świata :D bo czasami to już na choniku się kladzie z wyczerpania :D :D :D
-
bialy
Natalia do bym powiedział średniodystansowiec ale jak na dziewczynę to mistrz świata :D bo czasami to już na choniku się kladzie z wyczerpania :D :D :D
-
bialy
-
-
bialy
-
eMe
-
bialy
Przepraszam ale to grono jest tak zwalone. To nie moja wina. A ty już lepiej idz na to jogę bo znowu przyjdziesz strasznie pużno i cała zabawa Cię ominie. Więc pakuj gacie do torby i na trening :D :D :D -
bialy
Ostatecznie potwierdzam:
dzisi pociąg odjeżdża o 18 30 ze stacji metro Centrum a i nieubłagalnie zmierza do końcowej stacji o nazwie Najebka :D :D :D
P.S. można wsiąść po drodze ale nie ma wysiadki Martha :D :D :D -
m@ro
hmmm Bialy Ty tak o Marthe sie nie troszcz; ) jakos sobie poradzi; ) ma przeciez magiczne buty :>>>> hahaha
potwierdzam - 18:30 metro centrum ale ja sie chyba spoznie wiec czekajcie na mnie :> ciao -
igor
-
m@ro
nie zarezerwowal bo 25 od osoby za rezerwacje placisz; D wiec lepiej wbic i po prostu ewentualnie poczekac na wolne miejsca; ) wezcie czyste i ladne skarpetki bo mozliwe ze trzeba bedzie buty zdjac zeby dywanow nie brudzic :D
tylko Bialy niech wezmie te skunksy z treningu :D halucynation night :D -
bialy
Oo i szatanek się pojawił :D Miejsca nie są zarezerwowane bo to słono kosztuje; / Idziemy na żywioł :D Idzie stara paczka :D Czyli Natka, Jakub, Arek, Maro, Ty i twoja dziewczyna, Chrychoo i jego dziewczyna:D a do tego Pestka, Martha i chyba dziewczyna Mara. -
bialy
-
m@ro
aa Pestka nie idzie :) tzn jego grupa gdzies o 19 na piwo idzie wiec mozemy i z nimi sie zintegrowac ale to sie ustali pozniej. :) -
Anonim
ja się zamleduje; ) oczywista sprawa; > w ogóle jaka ksywe natalii wymyśliłes: NATKA :D HAHAHAHAHAHAHAHAH pekłem; > bezzz kitu -
bialy
To nie ja wymyśliłem tylko ktoś kogo nie znam ale ksywkę poznałem i mi się spodobała :D Bo była kiedyś Natka i Pietrucha :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-