-
chrychoo
Siemacie :) mozna by sie w piatek wieczorkiem wybrac na nowy swiat do knajpki "Fajka", klimacik wschodni- indyjski, siedzi sie na poduchach i odpala fajke aromatyczna (shish'a), jeszcze nie bylem, ale podobno bardzo przyjemna sprawa -
m@ro
a jaka ma byc dlugosc tego spotkania? bo to jak rozumiem propozycja na wieczor :) moze tam jakos sie zschilloutujemy i pozniej do jakiegos klubu? tylko tym razem grupkami :D lol "nie wpuscimy was" "jesli nie wpuscili was tam to tu nie ma szans" :PPPP
ehhhh ale grupa byla rzeczywiscie spora :> tak czy inaczej w ten piatek bedzie o wiele lepiej :)))) -
eMe
ja mysle ze problem byl ze tesh czesc grupy byla spita:P
ale dlaczego piatek bo ja bede mogla tylko na chwile:( -
m@ro
hah bo wknd jest :D czwartek odpada bo Ty i nowe media macie zajecia w piatek :PPPP spitych troche bylo :D<lol> przynajmniej smiechowo bylo :) cos na pewno wymyslimy. hehehehe pozdr -
-
Anonim
Jaka spita, poprostu mieli dobry humor..:P
Ja jestem za jakims klubikiem, czekam na propozycje:D:D:D
pozdro -
Anonim
o ja bym sobie szisze odpalił; ) nie ma to tamto; ) chrychu orientujesz może jakie koszta są pobuchania sobie takim urządzonkiem?; ) bo może wyjdzie na to że lepiej swoje kupić i rozpalić na skarpie; D -
bialy
Taka szysza to pewnie ze 3 tyszle. To może znowu cygarka :D :D :D Maro dobra strategia :)) Jestem za. A ty Martha znowu chcesz się wymigać co; /
oj nie łądnie; / -
bialy
-
chrychoo
to wiecie co, jutro sie zgadamy, co do dnia, to wtedy wpadne tam i zaklepie miejsca, bo zwykle jest sporo ludzi w weekendy; a co do ceny to chyba w granicach 15 talarkow za fajke na kilka osob -
Anonim
-
Anonim
-
m@ro
-
bialy
-
m@ro
ooo kuuuuuuurwaa nie wiem :D Ty jakis bialas siedzi obok mnie w tej pierdolonej bilbiotece :D :D :D czy to Ty??!! kurwa :D nie wiem i pardon za brzydki jezyk :> -
Anonim
eee tam, Faja... nie lepiej pieniadze przeznaczyc na zbozny cel taki jak wodeczka??
O ktorej i gdzie ustawka jutro?? -
bialy
Pestka nie marudz; > Ciesz się że Cie bierzemy ze sobą :P :D Kiedy i gdzie ?? Na to pytanie musi odpowiedzieć chrychooo; )
Spokojnie na wódeczke też się znajdzie czas :D :D :D W końcu ulubiony trunek Naatalii :P -
Anonim
-
Anonim
ulubiony czy nie ulubiony, jak najbardziej odpowiedni napoj na taka mrozna pogode:D:D:D
-
m@ro
ej ja juz z ta wodka poddaje sie :) tak probuje sobie wyobrazic sobie mnie - skarpe - nasze koleczko - wodke - lyk wodki :P - zapita i jakos mi to nie smakuje!
:D
propaguje picie RUMu! Ewentualnie GINu! Kto jest ze mna?? :D
ciao -
m@ro
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-