-
...
>
ej kurde, ja nie zaplace przed 19tym... starzy wylecieli z kraju, a ja tyle nie mam...:> łat szall aj du?
zero stresu:) co to jest 2 tyg opoznienia??? gdybys zalegała 3 miechy to co innego...zadne podania nie sa potrzebne... w 2tyg to chill... wiem bo sam to przechodzilem -
Michał xxx
A jeśli ja ide teraz na 1 rok informatyki dziennej to też muszę zapłacić za wrzesień??? -
...
-
-
-
Anula :]
ech, ja za anglojezyczne place 200zl wiecej i nie placze. Za wykształcenie trzeba płacić, taka inwestycja w przyszłość. -
Michał xxx
A jakbym się zapisał na studia dopiero np 28 września (rekrutacja trwa do konca wrzesnia) to musiał bym zaplacic wpisowe (1000zł) i opłace za wrzesień?
Chyba cos tu jest nie tak... -
Mariusz
matko, podpisaliscie kontrakt na 10800 pln rozlozonych na 10 rat, raty zaczyna sie splacac od wrzesnia, wiec czego nie czaicie? -
Zawsze ewentualnie jak ktoś nie chce płacić za wrzesień to może sobie zapłacić 10800 z góry w październiku i ma z głowy.
-
Anula :]
chyba nie do konca, jak sie placi w jednej racie to trzeba zaplacic do 5go wrzesnia calosc no i ma sie znizke 7%, wiec placi sie mniej, tak ze prawie caly wrzesien jest za darmo;D
Czyli mamy rozwiazanie, jak nie chcesz placic za wrzesien, to plac w jednej racie, wtedy za niego nie zaplacisz:D -
★Mateusz★
Ludziska jeszcze mase razy zaplacicie za rzeczy ktorych wasz rozum nie obejmie; ) -
Anonim
>too much, too much.... napisał
>Ludziska jeszcze mase razy zaplacicie za rzeczy ktorych wasz
>rozum nie obejmie; )
np. za IV RP :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne