PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

>
    ej kurde, ja nie zaplace przed 19tym... starzy wylecieli z kraju, a ja tyle nie mam...:> łat szall aj du?

zero stresu:) co to jest 2 tyg opoznienia??? gdybys zalegała 3 miechy to co innego...zadne podania nie sa potrzebne... w 2tyg to chill... wiem bo sam to przechodzilem
  • Michał xxx

A jeśli ja ide teraz na 1 rok informatyki dziennej to też muszę zapłacić za wrzesień???
  • ...

no kazdy musi:P z reszta 1 rok ma znizke wiec nie narzekaj:P....hhe
  • marny

przez pierwszy sem oplata wynosi 972 zl miesiecznie
  • Anula :]

ech, ja za anglojezyczne place 200zl wiecej i nie placze. Za wykształcenie trzeba płacić, taka inwestycja w przyszłość.
  • Michał xxx

A jakbym się zapisał na studia dopiero np 28 września (rekrutacja trwa do konca wrzesnia) to musiał bym zaplacic wpisowe (1000zł) i opłace za wrzesień?

Chyba cos tu jest nie tak...
  • Mariusz

matko, podpisaliscie kontrakt na 10800 pln rozlozonych na 10 rat, raty zaczyna sie splacac od wrzesnia, wiec czego nie czaicie?
  • Kaspi

Zawsze ewentualnie jak ktoś nie chce płacić za wrzesień to może sobie zapłacić 10800 z góry w październiku i ma z głowy.
  • Anula :]

chyba nie do konca, jak sie placi w jednej racie to trzeba zaplacic do 5go wrzesnia calosc no i ma sie znizke 7%, wiec placi sie mniej, tak ze prawie caly wrzesien jest za darmo;D
    Czyli mamy rozwiazanie, jak nie chcesz placic za wrzesien, to plac w jednej racie, wtedy za niego nie zaplacisz:D
  • ★Mateusz★

Ludziska jeszcze mase razy zaplacicie za rzeczy ktorych wasz rozum nie obejmie; )
  • Anonim

>too much, too much.... napisał
    >Ludziska jeszcze mase razy zaplacicie za rzeczy ktorych wasz
    >rozum nie obejmie; )

np. za IV RP :D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)