-
Vilguss
Witajcie wszyscy
Dostałem się na PJWSTK na Informatykę (dzienną). Obawiam się, że będę miał drobny problem z warstwą fizyczną studiowania – jestem niepełnosprawny – mam problemy ze wzrokiem. Nie wiem więc jak w moim wykonaniu wyglądało będzie robienie notatek i czytanie z tablicy. Mam w związku z tym prośbę – czy znalazłaby się jakaś życzliwa dusza dzieląca się notatkami. Będę wdzięczny.
-
Mariusz
Nie martw się, na pewno się ktoś znajdzie, poza tym wszystkie wykłady są dostępne na uczelnianym FTPie, więc bez problemu będziesz mógł sobie na komputerze poczytać. -
Vilguss
To wielkie dzięki za uspokajającą informację, bo o ile z notatkami morze być ciężko, o tyle na komputerku sobie poradzę. Po prostu chciałem się wcześniej w miarę możliwości ubezpieczyć – na niektórych uczelniach studenci nie tolerują wymiany notatek. Nie chcę się jakoś specjalnie usprawiedliwiać, ale moja sytuacja jest jakby troszkę inna. Nie lubię nie być w stanie czegoś zrobić – dlatego m. In. Podjąłem te studia, mimo, że podobno nie jest lekko, niemniej jednak sytuacja może wyglądać tak, że nie będę w stanie zanotować. -
Anonim
-
-
Mariusz
tu tak naprawdę nie chodzi o to żeby mieć wszystko zanotowane czy coś, tylko żeby zrozumieć... ja przez pierwszy rok mgr nie zrobiłem żadnych notatek, tylko skupiłem się na nauczeniu czegoś na wykładzie/zajęciach i nie poszło mi wcale tak najgorzej; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne