-
Anonim
-
Anonim
-
pan.Tunio
JA JA JA JA JA!!!!
JA CHCE!
jutro wieczorkiem sie ustawiamy moi drodzy na małe/średnie/duże picie. akurat na tym gronie troche jest ludzi z różnych grup którzy nie koniecznie się znają, i właśnie można się zintegrować, poznać itd
chill!
to kto jeszcze? -
m@ro
a cos po grzybku planujesz? idziesz na ta integratke swps'u? myslalem, ze cos moze w piatek ciekawego zrobimy ale jutro tez moze byc :) mysle ze sklad z piatku oprocz Jacoba moglby sie wiec luz. Ewentualnie Jakub tez moze isc bo przeciez jedzie w piatek o 10 :D wiec napisz cos wiecej Plewianka :) co w koncu dzis zjadlas?? na pewno nie kebab :D hahahahah :>
a no i pamietaj, ze z obietnicy powinnas sie wywiazac; ) proponuje juz zaczac negocjacje z rodzicami :] ciao -
-
Anonim
haha no można się zastanowic nad grzybkiem to jest spoko opcja tak mi się wydaje; ) maro ja bede peirwszy i Ci powiem co jadła zielony makaron; > HAHA -
Anonim
makaron ktory wcale nie byl tak dobry jak chcialam:D
no ja wlasnie nie wiem czy ide na te otrzesiny bo 20 zl za wjazd a poza tym ja mam w piatek na 8 zajecia ale jeszcze to przemysle:D:D
tak czy siak melanz musi jutro byc. a piatek tez mozna cos pomyslec:D -
pan.Tunio
-
Emm
-
Albert
wogle najlepiej duza ekipa pojdizmy i sie najebiemy do nieprzytomnosci ... nie wiem jak bedzie jutro ale chyba dosc zimno wiec troche lipnie pic na dworze :/ -
Anonim
albert nie narzekaj:D przeciez jak sie napijemy to cieplo bedzie:D:D:D -
Albert
narzekam tylko dlatego ze pewni nei bede mogl isc :/ wrrr ... znowu sie rozchorowalem, i dla mnie picie na dworze raczej odpada
-
eMe
dobra moze mi sie wreszcie uda z wami zintegrowac...a z tym swps to lipnie bo w piatek rano...:< -
Maciek
-
Anonim
festyn: no działaj działaj!; >
kostrzew: wpadaj na miekko nie ma że boli; > -
pan.Tunio
-
pan.Tunio
eMmmm: pewnie ze możemy, to może zsynchronizujemy jakoś dwie grupy - a więc j/w o której i gdzie? -
Anonim
-
Emm
tzn. swps ustawia sie o 19.30 pod palma i ida pic na skarpe.. ale ja niestety nie zdaze i dojade pozniej do wszystkich...:/ ale jak chcecie to mozecie do nich dolaczyc o 19.30..:) -
m@ro
tak wlasciwie niezly pomysl;) na skarpie pilo sie calkiem milo :D ale to jak to ma wygladac? spotykamy sie na 2 godzinki zeby popic na swiezym powietrzu? hahahah? :D no mi to nie przeszkadza; > ciao -
Anonim
no to w takim razie ustawiamy sie z nimi o 19 30 czy jakos inaczej i do nich dolaczymy???
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne