- 1
- 2
-
Artur Wilomski
Witam,
na forum pjwstk umiescilem ankiete dotyczacą nowootwartej silowni kolo pjwstk.
Jezeli ktos bylby zainteresowny chodzeniem na silownie(+sauna, jacuzzi, i cala reszta zejec w stylu atb, fitness, samba, itp.) to niech da znać, jezeli uzbiera sie wystarczająca grupa ludzi, to sadze ze mozliwe bedzie wynegocjowanie znizek grupowch.
Wiecej info na forum pjwstk pod linkiem:
http://forum.pjwstk.edu.pl/viewtopi...
A dla tych ktorzy nie mają dostepu do forum , przeklajem tresc posta:
-----------------------cut---- -----------------------
Oto propozycja:
Kolo szkoly, w biurowcu Millennium Plaza otworzyli silownie, karnet studencki kosztuje 100 z limitem godzinowym do 17 pn-pt i 9-18 w weekendy.
Maja dobrze wyposazona silownie, i dodatkowo pakiet zajec dodatkowych (joga, abt, salsa i inne temu podobne ) +jaccuzi+sauna.
Na stronie dodatkowe informacje: http://www.everybody.pl/
No i teraz meritum sprawy, ile osob bylobyzainteresowanych ich oferta, gdyby udalo sie zebac jakas mocna grupę, sadze ze mozliwe by bylo wynegocjowanie preferencyjnego pakietu grupowego (czyt. taniej).
Mozna by to zalatwic oficjalnie przez szkole, tak ze ona by sie wlaczyla w mediacje pomiedzy studentami a Klubem, ale biorac pod uwage poprzednie próby i chec wladz szkoly do tego typu przedsiewiec, czarno widze sszanse dofinansowania przez szkole.
Ps. Nie jestem w zaden sposób zwiazany z tym klubem, wiec wielbiciele teorii spiskowych mogą dać sobie spokój z podejrzeniami o "post sponsorowany" Surprised
-----------------------cut---- ----------------------- -
Anonim
-
Anonim
-
rud
-
-
Anonim
Troche do dupy, ze jest limit godzinowy. To jest open do tej 17, czy ograniczona ilosc wstepow? Bo jak do 17 za 100 zyla z ograniczona iloscia wstepow to mnie nie urzadza, mam u siebie na osiedlu za 100 karnet open i to bez limitow jesli idzie o czas spedzony tam. A dla studentow nawet 65, tylko kretynskie godziny sa wtedy -
dr.NO
ja tez bym sie pisal ale wlasnie pytanie czy 100 zl i mozna korzystac do woli do 17 czy ilosc wejsc limitowana ? -
#21 Maliniak
Mnie tez to nie urzadza. Jezeli bedzie znizka i bez limitow to jestem chetny :PPP -
Anonim
jesli chodzi o limit to chujowa sprawa strasznie, ale gdyby go nie bylo to mysle ze moglbym sie na to pisac.... -
arvind
ja tez sie pisze... a maja tam salke jakas z workami treningowymi (materacami ? marzenie :P) ?? -
Anonim
-
Anonim
ja tez bym sie pisal ale szkola moglaby czesc tej sumy jakos zrefundowac:) bo juz i tak mamy duzo wydatkow -
Artur Wilomski
wiesz,
nie chcielem nic pisac o szkole i refundacji, bo bylo juz wiele prob odkad pamietam i wszystkie, jak mozna zauwazyc zakonczyly sie fiaskiem. kazdy wie u Kogo utknely.. -
SpydeRR
Do 17? Troche krotko biorac pod uwage fakt, ze zajecia konczymy o 16...; ) -
Jaggernod
-
m@ro
Jaggernod a co z ta siata??!! zalatw cos w jakiejsc amatorskiej lidze i gramy. ta uczelnia jest tak asportowa... :P -
Jaggernod
no wiesz m@ro w tym roku jest podobnie jak w tamtym. Na poczatku pare osob sie zadeklarowalo po czym juz nikt sie nie odzywal. W tej lidze co reklamuja chetnie bym zagral ale nie mam zgranego skladu a ze gralem pare razy w zawodach to wiem ze z niezgranym skladem czeka nas pogrom (ale mi to nie przeszkadza bo przegrana w dobrym meczu nie jest zla :D). A to ze uczelnia jest asportowa to wiem od dawna a teraz sie przekonuje ze cala wawa ma awersje do sportu. -
m@ro
ja tez chetnie bym zagral w tej lidze z reklamy. jakos udalo mi sie zebrac sklad na halowa lige wiec wierze, ze z siata tez sie uda :) tylko tu troche gorzej ze zgraniem i treningiem bo w noge mozna wszedzie pograc; ) a wlasnie juz dawno w siate nie gralem :P ale bardzo chetnie jesli cos bedziesz organizowal ja sie pisze! narx -
Anonim
o na siateczke to i ja bym się chętnie załapał; ) bo piłka nożna jest mega nudna; > -
Jaggernod
stworze nowy topic na ten temat bo nie chce koledze od silowni zasmiecac tematu. -
Micek
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne