Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SpydeRR

Chcieliście to macie:

http://grono.net/user/pubcomm-showo...

:)
  • rud

hehe, też założyłem :P ale w sumie logiczniej jest tu, w końcu to też pjwstk
  • Anonim

dobra to nadszedl czas by ustalic co i jak w zwiazku ze spotkaniem integracyjnym. ja proponuje jutro wieczorkiem pola mokotowskie:D:D:D
  • Janek

A ja walne z innej beczki... moze ktos z SNM powie co tam ciekawego na tym kierunku jest? (warto czasem troche wiecej wiedziec o swojej uczelni; ) )
  • Anonim

Moje ustalenia sa takie, ze rodzina zatrudnila mnie jutro jako swojego kierowce w ramach akcji Krzys - tzn.wszyscy sie napierdola, a ja bede musial ich wiezc :( Nie przyszedl Wam do glowy koncept zeby z soboty np.niedziele zrobic? :)
  • Anonim

A z odpowiedz na pytanie z innej beczki jest taka: co oferuje SNM czego nie da Ci informatyka: piekne kobiety, kilkanascie godzin tygodniowo przy sztaludze i praktycznie same przedmioty artystyczne, przynajmniej tak sie sytuacja w pierwszym semestrze rysuje :)
  • Anonim

A i jeszcze jedno: piszciez wszyscy zainteresowani na tym gronie co to juz je wlasne mamy, bo z tego wszystkiego nie wiem gdzie i komu odpowiadac! :)
  • Anonim

no to w takim razie niedziela. ale gdzie wiecej CHETNYCH???
  • Anonim

Nie ma chetnych? :) A to piczki....
  • rud

angnieszka zasilewska nie ma netu w ten weekend, mam z nią kontakt komórkowy, więc jak będzie konkretny termin to będę gadać, z tego co pamiętam to bardziej jej niedziela pasowała
  • SpydeRR

i tak nie wiemy kto to jest agnieszka zasilewska :D
    A tak w ogole to nie wiem czy niedziela.... moze jednak przelozymy to na przyszly tydzien?

A no i nie po to zakladalem to grono, zeby tu ustalac termin picia; )
  • Anonim

Ja tez jestem za przyszlym tygodniem. I moze wtedy wiecej ludzi sie zgromadzi :)
  • Anonim

jak bedziemy tak przekladac to sie nigdy nie ustawimy ale ok...
  • Emm

;) plewianka dziala- moja szkola...:P
  • rud

nie ma co gadać o integrowaniu tylko to zrobić

a więc w pn po zajęciach (tj po 16 idziemy na pola)
  • Anonim

Zdecydowany glos bylego studenta Polidupy :) To mi sie podoba :)
  • Anonim

taaaaa.....zobaczymy jak to jutro wyjdzie:D:D
  • rud

wszystkeigo najlepszego!!!! :D

a integracja była :)
  • Anonim

w skromnym gronie ale byla i to sie liczy:D:D:D
  • rud

a gdzie się dziś inegrujemy? bo nie mam żadnego więcej kontaktu do ludzi
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)