-
SpydeRR
-
rud
hehe, też założyłem :P ale w sumie logiczniej jest tu, w końcu to też pjwstk -
Anonim
dobra to nadszedl czas by ustalic co i jak w zwiazku ze spotkaniem integracyjnym. ja proponuje jutro wieczorkiem pola mokotowskie:D:D:D -
Janek
A ja walne z innej beczki... moze ktos z SNM powie co tam ciekawego na tym kierunku jest? (warto czasem troche wiecej wiedziec o swojej uczelni; ) ) -
-
Anonim
Moje ustalenia sa takie, ze rodzina zatrudnila mnie jutro jako swojego kierowce w ramach akcji Krzys - tzn.wszyscy sie napierdola, a ja bede musial ich wiezc :( Nie przyszedl Wam do glowy koncept zeby z soboty np.niedziele zrobic? :) -
Anonim
A z odpowiedz na pytanie z innej beczki jest taka: co oferuje SNM czego nie da Ci informatyka: piekne kobiety, kilkanascie godzin tygodniowo przy sztaludze i praktycznie same przedmioty artystyczne, przynajmniej tak sie sytuacja w pierwszym semestrze rysuje :) -
Anonim
A i jeszcze jedno: piszciez wszyscy zainteresowani na tym gronie co to juz je wlasne mamy, bo z tego wszystkiego nie wiem gdzie i komu odpowiadac! :) -
Anonim
-
Anonim
-
rud
angnieszka zasilewska nie ma netu w ten weekend, mam z nią kontakt komórkowy, więc jak będzie konkretny termin to będę gadać, z tego co pamiętam to bardziej jej niedziela pasowała -
SpydeRR
i tak nie wiemy kto to jest agnieszka zasilewska :D
A tak w ogole to nie wiem czy niedziela.... moze jednak przelozymy to na przyszly tydzien?
A no i nie po to zakladalem to grono, zeby tu ustalac termin picia; ) -
Anonim
Ja tez jestem za przyszlym tygodniem. I moze wtedy wiecej ludzi sie zgromadzi :) -
Anonim
-
Emm
-
rud
nie ma co gadać o integrowaniu tylko to zrobić
a więc w pn po zajęciach (tj po 16 idziemy na pola) -
Anonim
-
Anonim
-
rud