PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil Trzeciak

Do tej pory nie dostałem żadnego wezwania do WKU - może o mnie zapomnieli...

Czy ktoś już załatwił kwestię Sił Zbrojnych RP?
  • Mariusz

przysla Ci wezwanie... ze juz maja dla Ciebie jednostke i takie tam.... mi tak przyslali w styczniu; )
  • Anonim

generalnie lepiej wziasc zaswiadczenie ze szkoly i samemu isc, nawet bez wezwania.. unieknie sie wtedy ewentualnych klopotow; )
  • yyymm...

tia... mi tez juz wyslali, ale mam ich w d... :] zanioslem zaswiadczenie i musialem podpisac papier, ze jak tylko ukoncze studia to mam sie do nich zglosic.. czyzby sluzba mnie i tak nie ominela? :/ co tam... mam to gdzies :]
  • 152471

a Byl ktoś na szkoleniu tym w wacie?
    po co to jest i tak przepisują do rezerwy -- podobno
  • Anonim

Ogólnie może tak być, że jak masz dyplom inż to od razu Cię do rezerwy wezmą. Ja bronię się we wtorek, a do WKU zaiwaniam w piątek, więc zobaczymy.
  • Anonim

mnie to WUK definitywnie nie lubi. W zeszłym roku zawoziłem im 3 razy zaświadczenie że się ucze a oni po miesiącu i tak przysyłali wezwanie... ostry burdel tam mają. Najlepiej to zażądac pokwitowania że złożyło się odpowiednie dokumenty. Moje wycieczki comiesięczne na ul Sękocińską skończyły się dopiero gdy złożyłem wniosek o zwrot kosztów utraconych przez to że musiałem jechać do nich a nie siedzieć w pracy (bo ja zaoczny student jestem) dopiero wtedy przestali do mnie pisać... co za ludzie. No ale teraz musze się pospieszyć i też wole sam pojechac do nich z papierkiem a nie czekać aż szkoła wyśle...
  • Anonim

:) Na Sękocińską wybieram się i ja. Już po obronie, z zaświadczeniem przyjęcia na uzupełniające mgr - no zobaczymy...
  • Anonim

No i już po - dałem zaświadczenie mówiące o rozpoczęciu studiów mgr i szacowanym ich ukończeniu w 2007 roku. Musiałem na odwrocie napisać oświadczenie z prośbą o odroczenie do 2007 roku - jakby im sam papier ze szkoły nie wystarczył.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)