-
Kamil Trzeciak
Do tej pory nie dostałem żadnego wezwania do WKU - może o mnie zapomnieli...
Czy ktoś już załatwił kwestię Sił Zbrojnych RP? -
Mariusz
przysla Ci wezwanie... ze juz maja dla Ciebie jednostke i takie tam.... mi tak przyslali w styczniu; ) -
Anonim
generalnie lepiej wziasc zaswiadczenie ze szkoly i samemu isc, nawet bez wezwania.. unieknie sie wtedy ewentualnych klopotow; ) -
yyymm...
tia... mi tez juz wyslali, ale mam ich w d... :] zanioslem zaswiadczenie i musialem podpisac papier, ze jak tylko ukoncze studia to mam sie do nich zglosic.. czyzby sluzba mnie i tak nie ominela? :/ co tam... mam to gdzies :] -
-
152471
a Byl ktoś na szkoleniu tym w wacie?
po co to jest i tak przepisują do rezerwy -- podobno -
Anonim
Ogólnie może tak być, że jak masz dyplom inż to od razu Cię do rezerwy wezmą. Ja bronię się we wtorek, a do WKU zaiwaniam w piątek, więc zobaczymy. -
Anonim
mnie to WUK definitywnie nie lubi. W zeszłym roku zawoziłem im 3 razy zaświadczenie że się ucze a oni po miesiącu i tak przysyłali wezwanie... ostry burdel tam mają. Najlepiej to zażądac pokwitowania że złożyło się odpowiednie dokumenty. Moje wycieczki comiesięczne na ul Sękocińską skończyły się dopiero gdy złożyłem wniosek o zwrot kosztów utraconych przez to że musiałem jechać do nich a nie siedzieć w pracy (bo ja zaoczny student jestem) dopiero wtedy przestali do mnie pisać... co za ludzie. No ale teraz musze się pospieszyć i też wole sam pojechac do nich z papierkiem a nie czekać aż szkoła wyśle... -
Anonim
:) Na Sękocińską wybieram się i ja. Już po obronie, z zaświadczeniem przyjęcia na uzupełniające mgr - no zobaczymy... -
Anonim
No i już po - dałem zaświadczenie mówiące o rozpoczęciu studiów mgr i szacowanym ich ukończeniu w 2007 roku. Musiałem na odwrocie napisać oświadczenie z prośbą o odroczenie do 2007 roku - jakby im sam papier ze szkoły nie wystarczył.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne