Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SpydeRR

Hmm? Impreza? Picie?
    Cos tego.. noo :)

Cos wiadomo na ten temat ?
  • pan.Tunio

jestem za:)
  • Mariusz

niesety samorzad powiedzial ze dopiero pod koniec listopada (moze w polowie) :/
  • eMe

o raaany...ale pozno...wtedy to juz nie trzeba bedzie bo sie sami zintegrujemy...
  • Anonim

Centralnie :D
  • SpydeRR

cos na to zaradzimy...; )
  • człeń.

ktos cos konkretnego ma na pomysle?
  • m@ro

heh jak widze ten samorzad zarzadza dosc malo efektywnie :P tak wiec raczej na wynajecie calego klubu nie ma co liczyc. pozostaje jedno: wbic na jakas klubowke bo domowka graniczy chyba z cudem zwlaszcza, ze ma to byc integracja I roku PJ a nie grupy czy dwoch :) no i informacje - jakies plakaty w PJcie zeby wszyscy wiedzieli, ze cos sie dzieje. Niestety w przyszly wknd wieczory mam chyba zajete ale juz za dwa tygodnie z checia :D chociaz jeszcze to sprawdze. tak czy inaczej moze ustalmy tu jakis w miare dokladny przedzial czasowy (wknd 21-21.10) i dzialamy! a moze ktos domek ma na dzialce?? :D bylaby niezla opcja

pozdr
  • Anonim

ahahahha domek na dzialce:) na takie opcje nie ma co liczyc.
  • pan.Tunio

no można to zorganizować tylko przyszły weekend dla mnie odpada: wyjazd na konferencje do krakowa takwięc nie ma mnie od piątku rano do niedzieli.
    proponuje weekend za 2 tygodnie.
    co do typu imprezy to wydaje mi się że domówka raczej odpada:) (no chyba że sie mylę, ktoś ma wolną chatę i dobre chęci:))?
    ale do klubu tudzież pubu chętnie się wybiore
  • Anonim

moze z organizujemy od razu jakis oboz integracyjny???:D:D
  • m@ro

rozumiem, ze podejmujesz sie zalatwienia noclegu i ogolne koordynacji wyjazdu?? no to spox :D :D dzieki Plewiance nawet oboz bedziemy mieli :D
  • Archon^^

Oboz byl podobno we wrzesniu :P W zeszlym roku otrzesiny byly w 70tce - cala wynajelismy wiec nie rozumiem jaki jest klopot w powtorzeniu tego w tym roku :P I plakaty tesh byly; ) Spoko, bedzie jakis event za jakis miesiac jak sie pozbiera samorzad ze wszystkim; )
  • eMe

no wlasnie slyszlam o tej zeszlorocznej imprezie w klubie 70...jednakze mam obawy co do stosunku wielkosci tego klubu do ilosci ludzi...tam wystarczy 80 osob i juz jest tlum...

ja w przyszly weekend tesh nie moge za 2 bylo by lepiej
  • Anonim

Maro, dla chcącego nic trudnego:D:D
  • Anonim

plewianko :) myślę, że wspólnie z swpsem mozecie zarządzic integracje :D będzie wesoło :D
  • mgr. inż. chox

tylko nie zapominajcie o kolegach ze starszych roczników, którzy tez bardzo chętnie się zintegrują;))
  • s.

17.10 - Proxima :P ---> integracja :] hehe
    pewnie wszyscy juz wiedza, ale trudno :D
  • Anonim

ale ta proxima to jakaś lipa jak mniemam, bo to nie integracja pj tylko wszystkich uczelni czyli ogólnie moge iść do obojętnie jakiego klubu w warszawie i integrować się z gimnazjalistkami, licealistkami i studentkami innych obiektów edukacyjnych
  • m@ro

dobrze Jakub prawi :D co juz Ci zaaktywowali neostrade?? teraz sie zacznie; > nalog czarnuchu :D pozdr
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)