-
macieja
ok. pytanie, moze bezsensu. Nie bylo mnie na pierwszych zajeciach na snm, bo jeszcze za granica bylem, i stad sie rodzi moje pytanie: czy cos na jutrzejsze zajecia trzeba przyniesc przygotowac (z tego co rozumiem jutro są jakieś cztero godzinne zajecia i sie zastanawiam czy trzeba byc jakos specjalnie przysposobionym i wyposazonym :) )
//no i oczywiscie: jak tam pierwszy dzien?; )
-
ghetto philanthropic
jutro na rysunek miękki ołówek i gumka jedynie
pierwszy dzień z niespodziankami ale spox
( nie bede sie rozpisywal bo nie wstane :P )
pozdrawiam
-
macieja
-
Anonim
co do tego wydzialu..
jestem bardzo zainteresowana. ale przeraza mnie ilosc prac ktore trzeba zaprezentowac przy rekrutacji.
jak to wlasciwie jest? -
-
macieja
prace sa tylko tak naprawde dla picu; )
a tak na powaznie to w sumie przynosisz cokolwiek byle by "wyrazalo to ciebie" jak to sie ladnie mowi, odbywasz rozmowe na tematy sztuce pokrewne,
dostajesz jako prace domowa kilka obrazkow do zrobienia (farba, olowek, wegiel etc.) i jestes przyjeta.
Z tego co sie dowiadywalem w dziekanacie przed rozmowa (a mialem ja w ostatnim chyba mozliwym teriminie) to wszyscy ktorzy do rozmowy podeszli ja zdali wiec nie powinno byc wiekszego problemu.
powodzenia! -
Anonim
Bo zasadniczo z 35 osob ktore mieli po zakonczeniu naboru, nagle po tygodniu zrobilo sie 64. Cos uczelnia lasa na pieniazki :] -
rud
nie wiem skąd wytrzasnąłeś te 35.. jak ja zdawałem to w dziekanacie powiedzieli że zajęte są 52 miejsca, na bodajrze 80 miejsc ogółem.
wyglądało że wiem na co idzie czesne, do momentu kiedy skończył się papier :P -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne