snm

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • macieja

ok. pytanie, moze bezsensu. Nie bylo mnie na pierwszych zajeciach na snm, bo jeszcze za granica bylem, i stad sie rodzi moje pytanie: czy cos na jutrzejsze zajecia trzeba przyniesc przygotowac (z tego co rozumiem jutro są jakieś cztero godzinne zajecia i sie zastanawiam czy trzeba byc jakos specjalnie przysposobionym i wyposazonym :) )

//no i oczywiscie: jak tam pierwszy dzien?; )

• ghetto philanthropic

jutro na rysunek miękki ołówek i gumka jedynie
    pierwszy dzień z niespodziankami ale spox
    ( nie bede sie rozpisywal bo nie wstane :P )
    pozdrawiam

• macieja

dzieki! i do zobaczenia jutro :)
  • Anonim

co do tego wydzialu..

jestem bardzo zainteresowana. ale przeraza mnie ilosc prac ktore trzeba zaprezentowac przy rekrutacji.

jak to wlasciwie jest?
  • macieja

prace sa tylko tak naprawde dla picu; )

a tak na powaznie to w sumie przynosisz cokolwiek byle by "wyrazalo to ciebie" jak to sie ladnie mowi, odbywasz rozmowe na tematy sztuce pokrewne,
    dostajesz jako prace domowa kilka obrazkow do zrobienia (farba, olowek, wegiel etc.) i jestes przyjeta.

Z tego co sie dowiadywalem w dziekanacie przed rozmowa (a mialem ja w ostatnim chyba mozliwym teriminie) to wszyscy ktorzy do rozmowy podeszli ja zdali wiec nie powinno byc wiekszego problemu.

powodzenia!
  • Anonim

Bo zasadniczo z 35 osob ktore mieli po zakonczeniu naboru, nagle po tygodniu zrobilo sie 64. Cos uczelnia lasa na pieniazki :]
  • rud

nie wiem skąd wytrzasnąłeś te 35.. jak ja zdawałem to w dziekanacie powiedzieli że zajęte są 52 miejsca, na bodajrze 80 miejsc ogółem.
    wyglądało że wiem na co idzie czesne, do momentu kiedy skończył się papier :P
  • Anonim

Dokladnie ze srody tydzien temu, z list wywieszonych na korytarzu :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)