-
Anonim
Czy jest ktos, komu one nie pasuja?
Nie wazne czy ELE, ITB czy cokolwiek innego.
Moze da rade napisac jakas petycje czy cos, zeby przelozyli to na zajecia w ciagu tygodnia? W koncu jestesmy na studiach dziennych mimo wszystko a nei wieczorowych czy tez zaocznych :evil: :evil: :evil:
Co WY o tym sadzicie? -
Anonim
wiesz, chyba nie pokozaczysz z tymi zmianami. o ile wiem kazdy rok mgr zaczyna sie od tego oburzenia, ktos zaczyna cos krecic, zbierze sie grupka, ktora go poprze ale i tak to kilka(nascie) procent i nici z tego wychodza. a po paru tygodniach sam sie przyzwyczaisz i tyle. zycie; ) -
CZT
Jak by zajecia fakultatywne były w tygodniu
to pare osób nie mogło by na nie uczęszczać z powodu kolidowania z nornalnym planem:))
Chodziłem w sobote naprade opłaca się wstawać:))
Szczególnie na ITB i PRIT :)))
-
Anonim
Ja z kolej chcialbym oprotestowac wykłady o 15.30. Ćwiczenia ok, rozumiem, można sobie wybrać grupe, komuś pasuje 15.30 to niech chodzi. Ale nie wykłady ! Zajęcia miały być od 17 ! -
-
Anonim
-
Anonim
ja np sie wkurzylam, bo chcialam sobei pochodzic na it w biznesie tylko jest ono niestety o 12 w czwartek co mi ni chuja nie pasuje, bo siedze w wtedy w pracy. kolega planowal zeby napisac cos ale to chyba by nie mialo sensu, bo jak wyzej ktos napisal-zawsze beda ci za i zawsze beda ci przeciw..
no i jak wyzej zauwazono..mialo byc wsyztsko od 17.a ta sobota znowu nas zalatwili...5 dni do pracy, 6 dni do szkoly..sadze,ze wiekszosc tak ma..superancko..shitty shool -
Anonim
ja w kwestii formalnej, it w biznesie jest o 8 wyklad i o 10 cwiczenia, chyba, ze to jakies inne :) -
Anonim
8..12...co za roznica :)
jutro bisy...i jak tu sie nie wkurzac na ta szkole :) -
brzezik
wyklady w sobote to paranoja (mowie o studiach dziennych)! Po to wybralem dzienne, aby miec zajecia od pon.-pt., w soboty chetnie moze i bym chodzil, ale studiuje w weekendy na innej uczelni i zdecydowalem sie na to bo nie mialem pojecia ze zajecia dla dziennych odbywaja sie w.....sobote!
Ciekawy jestem co by sekr. powiedzial jakby przedstawic im definicje studiow dziennych z MENiS. Ciekawe czy wg. Ministerstwa studia dzienne powinny odbywac sie w sobote. -
Anonim
a moze by tak szacowna uczelnia poprostu rozganizowala dodatkowy temin zajec sobotnich w ciagu tygodnia... wtedy kazdy bedzie szczesliwy :] jesli chodzi o podania dopilnuje aby wszystcy moi znajomi sie pod tym podpisali :] macie +10glosow :]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne