PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

taaa..bylo fantastycznie, niepowtarzalnie...normalnie nie nadazalam pisac tego co mi przychodzilo do glowy hehe
  • Anonim

Nieprawda, że jesteśmy monotematyczni. Niektórzy rozmawiają jeszcze o ... motocyklach :D
  • zxc

A moze pogadamy o facetach PJWSTK'wskich..; P
  • Anonim

Co byś chciała wiedzieć?; D
  • Anonim

monotematyczni?
    kto idze na rolki lub rowerek?
  • Anonim

co do facetów w pjwstk - jest ich dużo i nie wszyscy wyglądają jak faceci :]
  • Anonim

a jak kto niby
  • Mariusz

generalnie to smutny temat; )
  • Anonim

a propo dziewcząt:
    http://media.putfile.com/mandaryna3... )

link wzięty z topiku:
    http://grono.net/user/topic-show.js...
  • CZT

Szukasz ciekawych czy ladnych dziewczyn w pj??

• swatu

może ta straszna dysproporcja zmniejszy się w nowym roku akademickim i dziewczyny nie będą aż tak nieoczekiwanym i zaskakującym zjawiskiem na naszej uczelnii.
  • Shent

marzenia ściętej głowy
  • chanczo

ujrzysz prawdę w październiku :D
  • Anonim

S.W.A.T i tak sie powinieneś ciszyć, że miałeś w grupie wyjątkowo aż 5 dziewczyn :P
  • zxc

Maruś Mruczuć:
    wczoraj 16:10
    co do facetów w pjwstk - jest ich dużo i nie wszyscy wyglądają jak faceci :]

a MaRiKa na to:
    true true....
  • zxc

doberman => po czterech latach studiowania na PJWSTK chyba wiem juz wszystko; P ..no dobLa... może nie wszystko ale ogólne pojęcie mi wystarczy...
  • swatu

Ty Shent akurat nie masz powodu aby narzekać; D to raczej ta większa męska połowa ma do tego powody.

I co mi po pięciu dziewczynach w grupie jak wiekszość pozajmowana lubb zdecydowanie starsza ???
  • Anonim

dlatego przenoszę się do Szkoły Modelek, wiecie kiedy tam otwierają kierunek "sieci komputerowe"?
  • zxc

Łi-tam... Wy to macie problemy... I tak na uczelni sie bywa od przypadku do przypadku... Ale kto wie... moze od pazdziernika bedzie czesciej :> Jeszcze tylko SKO i ruszamy z magisterka! Yuuupi!
  • Anonim

jakie tam problemy :P:P
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)