-
Anonim
taaa..bylo fantastycznie, niepowtarzalnie...normalnie nie nadazalam pisac tego co mi przychodzilo do glowy hehe -
Anonim
Nieprawda, że jesteśmy monotematyczni. Niektórzy rozmawiają jeszcze o ... motocyklach :D -
zxc
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
co do facetów w pjwstk - jest ich dużo i nie wszyscy wyglądają jak faceci :] -
Anonim
-
Mariusz
-
Anonim
a propo dziewcząt:
http://media.putfile.com/mandaryna3... )
link wzięty z topiku:
http://grono.net/user/topic-show.js... -
CZT
-
swatu
może ta straszna dysproporcja zmniejszy się w nowym roku akademickim i dziewczyny nie będą aż tak nieoczekiwanym i zaskakującym zjawiskiem na naszej uczelnii. -
Shent
-
chanczo
-
Anonim
S.W.A.T i tak sie powinieneś ciszyć, że miałeś w grupie wyjątkowo aż 5 dziewczyn :P -
zxc
Maruś Mruczuć:
wczoraj 16:10
co do facetów w pjwstk - jest ich dużo i nie wszyscy wyglądają jak faceci :]
a MaRiKa na to:
true true.... -
zxc
doberman => po czterech latach studiowania na PJWSTK chyba wiem juz wszystko; P ..no dobLa... może nie wszystko ale ogólne pojęcie mi wystarczy... -
swatu
Ty Shent akurat nie masz powodu aby narzekać; D to raczej ta większa męska połowa ma do tego powody.
I co mi po pięciu dziewczynach w grupie jak wiekszość pozajmowana lubb zdecydowanie starsza ??? -
Anonim
dlatego przenoszę się do Szkoły Modelek, wiecie kiedy tam otwierają kierunek "sieci komputerowe"? -
zxc
Łi-tam... Wy to macie problemy... I tak na uczelni sie bywa od przypadku do przypadku... Ale kto wie... moze od pazdziernika bedzie czesciej :> Jeszcze tylko SKO i ruszamy z magisterka! Yuuupi! -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne