PRI

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • #21 Maliniak

Pisze ktos egzamin w ten czwartek? Zmienilo sie cos w stosunku do tych sprzed kilku lat, czy nadal podobne? :)))
  • Mariusz

ja pisze...
    w czerwcu (albo lipcu; ) ) bylo to samo co w poprzednich latach czyli zrobic ladniutki diagramik i udzielic odpowiedzi na chyba 13 jakis durnych pytan; )
  • #21 Maliniak

To spoko. Chociaz i tak wszystko zalezy od osoby sprawdzajacej. Raz trafisz lepiej, raz gorzej :)))))))
  • Mariusz

bylem dzisiaj i dr Stemposz i powiedziala mi ze pytania beda te same co zawsze tylko zmiena tresc zadania z diagramem; )
  • mgr. inż. chox

dacie rade, bo przeciez to łatwe jest;]
  • nist

oprocz pri to jeszcze am1 dochodzi w czwartek o 9.00 ... smutne:(
  • Mariusz

no co Ty nie powiesz.... :/
  • mgr. inż. chox

chętnie zalicze za kogoś pri za zaliczenie am1;]
  • ...

powaznie?? to wal na priv
  • surt

mr trzaska i pri to pryszcz; D
    chondzynska i am1 jak i am2 zwolniony; P

dobry cwiczeniowiec i wszystko gra; P
  • surt

a uwazajcie na chodzenie za siebie na egzamin; D cwiczeniowcy to nie dupa i pamietaja swoich; D

dawno dawno temu ktos wyslal studenta z pb na egzamin z tec; D oczywiscie skorubski wraz z jakims drugim po 10 minutach egzaminu polapali sie ze gosciu cos od nas z uczelni to nie jest ...
  • #21 Maliniak

Szpital na peryferiach :)))))) Srednio mi poszlo. Zeby ten egz trwal ze 2h, a nie 1,5h to byloby ok :P
  • Johnny

Surt - to chyba Bober byl. Wtedy co goscia ganiali po szkole :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)