- 1
- 2
-
molu
witam
poszukuje ludzi ktorzy mieli do czynienia z dostępem radiowym od tele2. będe wdzięczny niezmiernie za wszelkie info na ten temat. jak chodzi/ nie chodzi i tak dalej. z góry wielkie dzięki!! -
Mariusz
przez jakis czas mialem stronke na laczu 1Mbit od tele2 i naprawde nie narzekalem, upload zawszwsze byl na poziomie 80 - 100 kB/s
tylko czasami jak cos sie im zjebalo to dzien czasu to robili.... -
molu
czyli generalnie nie zauważyłeś padaki pod tytułem "2kilo na sekunde"? pytam bo jak pewnie można sie domyśleć chce to zamówić z powodu braku innego rozwiązania. słyszałem o jakichś gubionych pakietach i innych strasznych rzeczach. chciałem rozwiać te mity zanim zainwestuje w to pieniądze. dalej czekam na ifno. dzięki -
-
Mariusz
powiem ci tak,
tele2 to radiowka, jak kazde radio dziala gorzej jak jest burza albo pada snieg, rowniez drzewa na drodze pomiedzy toba a stacja bazowa bardzo wplywaja na jakos transmisji.
mi naszczescie smiga; ) -
molu
-
Mariusz
polecic tego nie moge bo nie uzywalem tego na codzien... kumpel ma to, a ja u niego konto. jak wroci to sie wypowie w tej sprawie; ) -
molu
to czekamy na kolege. jakbys mógł go poprosić w moim imieniu żeby coś o tym powiedział to będe wdzięczny
pozdrawiam -
Anonim
Problemem oprocz drzew sniegu i tsunami beda na jesieni i na wiosne migrujace ptaki nie mowiac juz o chordach dzikich pszczol -
molu
pyłki uczulające alergików też wziąłem pod uwagę.
ale dzięki za to trafne spostrzeżenie -
Anonim
a brales pod uwage mnie i mojego pomocnika - rolke aluminjowej folii sniadaniowej w fioletowej pelerynce? -
Anonim
Terminator- to ze se ptaka w aluminium zawijasz to nie znaczy ze masz kebab -
molu
-
Mariusz
-
-
molu
terminatora znam dosyć dobrze. wiem jakiego kalibru sie można spodzeiwać -
Mariusz
-
Anonim
@renton - nie no z tym super kebabem to lekka przesada :) ja tam tylko zakłucam :)
@molu - hmmmm nigdy nic nie wiadomo
@marian - oj tam... trzeba byc tfardym a nie mientkim... :P
A co do tele2 ... to zdajesie to jest radiowka :P A ja osobiscie mam AWERSJE do radiowek... -
CZT
-
Anonim
a ja mam awersje tez do LINK4 :P (dostlaem cynk od czlowieka co zna se na rynku :P) -
frytol
-
Anonim
@Frytol
Nie... robi bezposrednio w biznesie i wie jakie jaja odchodza przy odzyskiwaniu $$$ od linka :P
- 1
- 2