PJWSTK [1818]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • molu

witam
    poszukuje ludzi ktorzy mieli do czynienia z dostępem radiowym od tele2. będe wdzięczny niezmiernie za wszelkie info na ten temat. jak chodzi/ nie chodzi i tak dalej. z góry wielkie dzięki!!
  • Mariusz

przez jakis czas mialem stronke na laczu 1Mbit od tele2 i naprawde nie narzekalem, upload zawszwsze byl na poziomie 80 - 100 kB/s

tylko czasami jak cos sie im zjebalo to dzien czasu to robili....
  • molu

czyli generalnie nie zauważyłeś padaki pod tytułem "2kilo na sekunde"? pytam bo jak pewnie można sie domyśleć chce to zamówić z powodu braku innego rozwiązania. słyszałem o jakichś gubionych pakietach i innych strasznych rzeczach. chciałem rozwiać te mity zanim zainwestuje w to pieniądze. dalej czekam na ifno. dzięki
  • Mariusz

powiem ci tak,
    tele2 to radiowka, jak kazde radio dziala gorzej jak jest burza albo pada snieg, rowniez drzewa na drodze pomiedzy toba a stacja bazowa bardzo wplywaja na jakos transmisji.

mi naszczescie smiga; )
  • molu

rozumiem że jesteś zadowoloy i na luzie możesz to polecić?
  • Mariusz

polecic tego nie moge bo nie uzywalem tego na codzien... kumpel ma to, a ja u niego konto. jak wroci to sie wypowie w tej sprawie; )
  • molu

to czekamy na kolege. jakbys mógł go poprosić w moim imieniu żeby coś o tym powiedział to będe wdzięczny
    pozdrawiam
  • Anonim

Problemem oprocz drzew sniegu i tsunami beda na jesieni i na wiosne migrujace ptaki nie mowiac juz o chordach dzikich pszczol
  • molu

pyłki uczulające alergików też wziąłem pod uwagę.
    ale dzięki za to trafne spostrzeżenie
  • Anonim

a brales pod uwage mnie i mojego pomocnika - rolke aluminjowej folii sniadaniowej w fioletowej pelerynce?
  • Anonim

Terminator- to ze se ptaka w aluminium zawijasz to nie znaczy ze masz kebab
  • molu

jesteście pojebani
  • Mariusz

@mulu

to tylko ludzie z robotyki :) hehe
  • molu

terminatora znam dosyć dobrze. wiem jakiego kalibru sie można spodzeiwać
  • Mariusz

a mnie ciagle przeraza.....
  • Anonim

@renton - nie no z tym super kebabem to lekka przesada :) ja tam tylko zakłucam :)

@molu - hmmmm nigdy nic nie wiadomo

@marian - oj tam... trzeba byc tfardym a nie mientkim... :P

A co do tele2 ... to zdajesie to jest radiowka :P A ja osobiscie mam AWERSJE do radiowek...
  • CZT

hehe

a ja osobiście mam awersje do tele2:)))

• Anonim

a ja mam awersje tez do LINK4 :P (dostlaem cynk od czlowieka co zna se na rynku :P)
  • frytol

pietruszke na rynku sprzedaje ?; )
  • Anonim

@Frytol
    Nie... robi bezposrednio w biznesie i wie jakie jaja odchodza przy odzyskiwaniu $$$ od linka :P
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)