-
Anonim
Jak to jest ze stypendium naukowym na pjwstk. Osobiście wątpię, żeby udało mi się je zdobyć, jednak zawsze warto wiedzieć. Jakiej więc wysokości jest stypendium na pjwstk i za jaką średnią? Może ktoś wie? -
Kuba
http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...
tu masz troche info. a ile wynosi sam bym chcial sie dowiedziec :) -
Anonim
-
Anonim
W zeszlym roku lub semestrze, nie pamietam dokladnie, bylo 800zl (za srednia powyzej 4.4 bodajze) za wyzsza bylo 900zl na 3 miesiace czyli wychodzilo 2400zl.
Ale w tym semestrze bylo duzo bardziej skromnie jakies 280zl na miesiac i tak juz chyba pozostanie. -
-
Anonim
mowcie ze to odpust w czesnym bo do reki to chyba jeszcze nikt nie dostal -
Anonim
zgadza sie do reki nikt. przelewaja na konto :) jesli masz jakies dlugi wobec szkoly wtedy Ci potracaja z tego stypendium -
Anonim
teraz bedzie pewnie jeszcze skromniej i mniej, a w dodatku za wyzsza srednia:/
btw jak sie liczy srednia? czy dodaje sie wszystkie oceny z obu semestrow i dzieli przez ilosc, czy jak?? ja jak tak robie to wychodzi zupelnie inna niz na kwesturze (na kwesturze wyzsza:P ) -
Tomek zakochany :)
Wobec tego pozostan przy tej na kwesturze :)
A teraz stypendium jest mniejsze, bo cos nasz rzad z dofinansowaniem uczelni prywatnych pozmienial (tzn. obnizyl je). Co gorsza, plany sa takie, ze ma byc przyznawane od 4.25, a w przypadku, gdy stypednystow bedzie za duzo, to od 4.5... :) -
╠ Vonsal ╣
spadac prymusy, kazda srednia powyzej 4.0 jest pietnowana i tepiona a kazdy kujon jest wytykany palcami i ogolnie ma przejebane; ) lepiej placic niz byc prymusem :D -
DonZoolo
-
Archon^^
Pewnie lepiej byc glabem i nic nie umiec :) Powodzenia w szukaniu dalej pracy :P Chociash jak sie patrzy na nasz rynek to mam wrazenie ze 3/4 nie wie o co biega... -
╠ Vonsal ╣
pewnie sam zes glab, skoro piszesz kurwa "chociash" <-- myslisz, ze jestes trendy/jazzy/cool? ......................... -
Anonim
Aby zmienić temat: ktoś wie jak to jest ze stypendium na pierwszym roku mgr, dla osób, które studiowały wcześniej na PJWSTK. Można dostać stypendium za wyniki z trzeciego roku inżyniera ? -
Anonim
adko... z tego co mi wiadomo to tak :]
orientowalem sie kiedys ze znajomym
i poinformowano nas ze jest taka mozliwosc :]
chyba ze znow cos pozmieiali... :/
najlepiej napisz maila do tej Pani od
stypendiow.
pozdro!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne