PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak to jest ze stypendium naukowym na pjwstk. Osobiście wątpię, żeby udało mi się je zdobyć, jednak zawsze warto wiedzieć. Jakiej więc wysokości jest stypendium na pjwstk i za jaką średnią? Może ktoś wie?
  • Kuba

http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...

tu masz troche info. a ile wynosi sam bym chcial sie dowiedziec :)
  • Anonim

Ostatnio ok 1200 zl chyba coś było.
  • Anonim

W zeszlym roku lub semestrze, nie pamietam dokladnie, bylo 800zl (za srednia powyzej 4.4 bodajze) za wyzsza bylo 900zl na 3 miesiace czyli wychodzilo 2400zl.

Ale w tym semestrze bylo duzo bardziej skromnie jakies 280zl na miesiac i tak juz chyba pozostanie.
  • Anonim

mowcie ze to odpust w czesnym bo do reki to chyba jeszcze nikt nie dostal
  • Anonim

zgadza sie do reki nikt. przelewaja na konto :) jesli masz jakies dlugi wobec szkoly wtedy Ci potracaja z tego stypendium
  • Anonim

teraz bedzie pewnie jeszcze skromniej i mniej, a w dodatku za wyzsza srednia:/
    btw jak sie liczy srednia? czy dodaje sie wszystkie oceny z obu semestrow i dzieli przez ilosc, czy jak?? ja jak tak robie to wychodzi zupelnie inna niz na kwesturze (na kwesturze wyzsza:P )
  • Tomek zakochany :)

Wobec tego pozostan przy tej na kwesturze :)
    A teraz stypendium jest mniejsze, bo cos nasz rzad z dofinansowaniem uczelni prywatnych pozmienial (tzn. obnizyl je). Co gorsza, plany sa takie, ze ma byc przyznawane od 4.25, a w przypadku, gdy stypednystow bedzie za duzo, to od 4.5... :)
  • ╠ Vonsal ╣

spadac prymusy, kazda srednia powyzej 4.0 jest pietnowana i tepiona a kazdy kujon jest wytykany palcami i ogolnie ma przejebane; ) lepiej placic niz byc prymusem :D
  • DonZoolo

Dzieki za wskazanie dobrej drogi postepowania :)
  • Archon^^

Pewnie lepiej byc glabem i nic nie umiec :) Powodzenia w szukaniu dalej pracy :P Chociash jak sie patrzy na nasz rynek to mam wrazenie ze 3/4 nie wie o co biega...
  • ╠ Vonsal ╣

pewnie sam zes glab, skoro piszesz kurwa "chociash" <-- myslisz, ze jestes trendy/jazzy/cool? .........................
  • Anonim

Aby zmienić temat: ktoś wie jak to jest ze stypendium na pierwszym roku mgr, dla osób, które studiowały wcześniej na PJWSTK. Można dostać stypendium za wyniki z trzeciego roku inżyniera ?
  • Anonim

adko... z tego co mi wiadomo to tak :]
    orientowalem sie kiedys ze znajomym
    i poinformowano nas ze jest taka mozliwosc :]
    chyba ze znow cos pozmieiali... :/
    najlepiej napisz maila do tej Pani od
    stypendiow.

pozdro!
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)