Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co byście wszyscy powiedzieli na integrację jeszcze przed rozpoczęciem zajęć? Tak na dobrą sprawę to wszyscy będą mieli teraz więcej czasu, więc po co czekać? Zdaję sobie sprawę, że nie przyjdzie tyle ludzi co przy integracji po rozpoczęciu roku, ale to i tak zawsze jakieś urozmaicenie wakacji :). Kto by się na takie coś pisał? :)
    Np. jakiś barek na polach..?
  • igor

Ja jestem za ale dopiero po 14 września, czyli na dobrą sprawę jak bedą kursy z matematyki poziomujące.
  • Lexy Le Fay

Ja się piszę tylko, że podobnie na drugą połowę września gdyż muszę się jeszcze do tej stolicy wprowadzić.; )
  • Albert

ja tez jestem za, i to obojetnie kiedy mi to caly wrzesien pasuje
  • SpydeRR

taaaa... ale to pojdzie sie po tych matematycznych... albo i przed... :>
  • Anonim

chętnie ale najpierw trzeba wyszukać jakaś mete by można było w niej spędzić kilka miesięcy oddając się nauce; >
  • pan.Tunio

mówię tak dla wszelkiej formy integracji, najchetniej druga połowa września!
  • Anonim

ja tez jestem zza tylko nie na poczataku wrzesnia
  • pan.Tunio

no to chyba większości tu osób pasuje druga połowa września (yes!); )
    to może ustalimy jakiś termin?
  • SpydeRR

najlepiej sie ustawimy na tych kursach chyba... a co do miejsca to bedziemy mieli 5 lat na sprawdzenie co gdzie i jak; )
  • Lexy Le Fay

Ej, ej, ej, ale niektórzy nie mają w planach tych kursów :P
  • pan.Tunio

holla a co to za kursy:)? bo ja nic nie wiem... zakręciły mnie ostro wakacje;)
    oświećcie mnie;)
  • Anonim

kursy z matmy;)

http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...
  • Anonim

czy kursy bdotycza tych co ida na informatyke i tym podobne czy nowe media tez bo ja w sumie nie wiem...

moze spotkanie jakos 18 wrzesnia to jest chyba piatek...?!
  • pan.Tunio

whoaaa, a więc to taaaaak;)
    dzięki za info, zjawię się napewno
    a tak btw myslałem że te kursy miałybyć w sierpniu.
    co do spodkania bardzo chętnie którakolwiek data od 12 września mi pasuje. dobrze by było ustalić to spodkanie troszkę czasu po rozpoczęciu sie kursów z matematyki bo nie wszyscy przyszli studencji pjwstk są w gronie więc na kursach możnaby zwerbować trochę więcej osób.

btw. jaką formę spodkania robimy? bardziej klubową, czy ognisko/grill itp itd?
  • Mariusz

odnosnie kursow to musisz sie zapisac na nie w dziekanacie.
  • pan.Tunio

dzięki, tego sie już doczytałem na stronce powyżej;)
  • Anonim

Dusker ognisko/grill to całkiem dobry pomysł. Ja osobiście hałasu klubowego nie lubię :], no chyba, że nie będzie innego wyjścia, choć zawsze można iść do jakiegoś barku/ogródka, choć to też nie moje klimaty, ale już bardziej mi odpowiadają niż klub. Oczywiście nie chcę wyjść na egoistę, jeśli wszystkim marzy się klub to proszę bardzo :).
    PS rozumiem że sportowa integracja odpada? :)
  • pan.Tunio

nie no sportowa również wchodzi w grę wg mnie, ale najpierw na rozluźnienie atmosfery oraz zatarcie granic proponuję jakieś piwko, a dla wyjadaczy coś bardziej procentowego;)
    co do miejscówki mi jest wszystko jedno, pasuje mi zarówno chillowy grill i jakiś klubik.
  • Anonim

jak po kursach to polecałabym wam Medyka bo chyba najblizej; )

chociaż chyba ktos gdzies wspomnial ze narazie nieczynny wiec nie wiem :/
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)