Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Shent

ja tam jestem na bazach i nie placze.

robotyka - ot swietna specjalizacja na ktorej wszystkiego musisz nauczyc sie sam, bo nikt Ci nic nie powie.
  • Maciek

hmm.. tez sie zastanawiam nad bazami.. ale sam juz nie wiem, poki co to trzeba sie w tej szkole utrzymac.. :)
    co jezeli brac pod uwage moja chec do nauki i wyniesiona wiedze ze skonczonych szkol bedzie graniczylo z cudem :D
  • Anonim

ja mam pytanie uczeszcza ktos na kierunek programowanie gier komputerowych ??
  • Bartłomiej Utnicki

Racja!Głowa do góry! Niezależnie gdzie by się poszło to i tak trzeba się uczyć.
    Filo-ładna metafora "zabawy"...Czeka nas-pierwszaków-niezła zabawa do białego rana z udziałem matmy i innych ciekawych przedmiotów...
  • Anonim

Oj MAD'y były fajne; )
  • Anonim

o tak, piekna sztuka w wykonianiu Trounga:P ale do przodu za pierwszym:D
  • Mariusz

@DonZoolo
    troche pozno; ) ale juz wjaniam

DM - to Data Mining czyli kopalnie danych, zajebisty kierunek zwiazany ze sztuczna inteligencja; )
  • Anonim

Marian, no ba; ) Skończyło się go w końcu (na spółę z Inżynierią); D
    Pozdrawiam
  • Mariusz

nom tylko ze na moim roku chcialo na niego pojsc tylko 5osob chyba i go nie otworzyli :(

szkoda ze ludzie nie chca uczyc sie czegos fajnego tylko jakies z dupy bazy danych czy inzynieria oprogramowania...
  • Anonim

Nie wiem jak bazy, ale na inżynierce było całkiem spoko. Serio nie odtworzyli Wam specializacji DM? Być może po doświadczeniach Synaka ... nie wiem. Nasz dm-promotor (Sydow) był zadowolony. Projekt robiliśmy w czórkę i udało się go dość ładnie obronić (2 x 5 & 2 x 4.5).
  • Mariusz

z tego co sie orientuje to na IO straszna kaszana jest (tzn jak ktos chce to sie nauczy a jak ktos nie chce to i tak przejdzie), ale moge sie mylic oczywiscie; )

a co do DM to zaluje ze nie zrobili...
    a Sydow jako promotor to niezly hardcore musial byc :)
  • Anonim

Sami go wybraliśmy; ) Na początku prowadził nas Ślęzak, ale wyemigrował na jakiś czas bodajże do Kanady, także zostaliśmy bez promotora. Sydow się ucieszył że do Niego przyszliśmy i naprawde było spoko. Pytał się jak idzie, pomagał, tłumaczył, ogólnie był zaciekawiony projektem a i wiedzy masę w łepetyny wsadził; P
  • Mariusz

hehe to dobrze :)
    a tak z ciekawosci o czym byla Wasza inzynierka ?
  • Anonim

Klasyfikacja dokumentów tekstowych (newsy z grup dyskusyjnych groups.google i reuters).
  • Mariusz

blee to lipa; ) (joke)

ale ja to bym wolal chyba cos z dzwiekiem a najchetniej z obarazem...
  • eMe

witam ja rowniez naleze do szerokiego grona kotow...i tak sobie czytam wasze opinie i powoli zaczynam sie denerwowac. Jakkolwiek bylam uspokajana przez mojego kumpla ktory tu uczeszcza to wizja fizyki wybija mnie lekko z rownowagi...:/ pzdr:)
  • CZT

:))

Fizyke to dopiero od tego roku wprowadzili taki:))

Mogli by jeszcze dorzucic zajecia sportowe...
    Przeciez inf nie maja kondycji i powinni sie troche sportowac:))

ps: to juz wiem czemu nie widzialem ciebie w szkole... pierwszy rok to bylo tak dawno:P:P
  • eMe

eee tam ja wole juz sama sobie chodzic na co chce i kiedy chce...

no tak nie dosc ze przezylismy czarnobyl reforme nowa mature to jeszcze fizyke dorzucili na deser:)

• Anonim

na fizyke to akurat łapią się już tegoroczni drugoroczniaki... i to na siódmym semestrze:/
  • eMe

hyhyhy
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)