-
Shent
ja tam jestem na bazach i nie placze.
robotyka - ot swietna specjalizacja na ktorej wszystkiego musisz nauczyc sie sam, bo nikt Ci nic nie powie.
-
Maciek
hmm.. tez sie zastanawiam nad bazami.. ale sam juz nie wiem, poki co to trzeba sie w tej szkole utrzymac.. :)
co jezeli brac pod uwage moja chec do nauki i wyniesiona wiedze ze skonczonych szkol bedzie graniczylo z cudem :D -
Anonim
ja mam pytanie uczeszcza ktos na kierunek programowanie gier komputerowych ?? -
Bartłomiej Utnicki
Racja!Głowa do góry! Niezależnie gdzie by się poszło to i tak trzeba się uczyć.
Filo-ładna metafora "zabawy"...Czeka nas-pierwszaków-niezła zabawa do białego rana z udziałem matmy i innych ciekawych przedmiotów... -
-
Anonim
-
Anonim
o tak, piekna sztuka w wykonianiu Trounga:P ale do przodu za pierwszym:D -
Mariusz
@DonZoolo
troche pozno; ) ale juz wjaniam
DM - to Data Mining czyli kopalnie danych, zajebisty kierunek zwiazany ze sztuczna inteligencja; ) -
Anonim
Marian, no ba; ) Skończyło się go w końcu (na spółę z Inżynierią); D
Pozdrawiam -
Mariusz
nom tylko ze na moim roku chcialo na niego pojsc tylko 5osob chyba i go nie otworzyli :(
szkoda ze ludzie nie chca uczyc sie czegos fajnego tylko jakies z dupy bazy danych czy inzynieria oprogramowania... -
Anonim
Nie wiem jak bazy, ale na inżynierce było całkiem spoko. Serio nie odtworzyli Wam specializacji DM? Być może po doświadczeniach Synaka ... nie wiem. Nasz dm-promotor (Sydow) był zadowolony. Projekt robiliśmy w czórkę i udało się go dość ładnie obronić (2 x 5 & 2 x 4.5). -
Mariusz
z tego co sie orientuje to na IO straszna kaszana jest (tzn jak ktos chce to sie nauczy a jak ktos nie chce to i tak przejdzie), ale moge sie mylic oczywiscie; )
a co do DM to zaluje ze nie zrobili...
a Sydow jako promotor to niezly hardcore musial byc :) -
Anonim
Sami go wybraliśmy; ) Na początku prowadził nas Ślęzak, ale wyemigrował na jakiś czas bodajże do Kanady, także zostaliśmy bez promotora. Sydow się ucieszył że do Niego przyszliśmy i naprawde było spoko. Pytał się jak idzie, pomagał, tłumaczył, ogólnie był zaciekawiony projektem a i wiedzy masę w łepetyny wsadził; P -
Mariusz
-
Anonim
Klasyfikacja dokumentów tekstowych (newsy z grup dyskusyjnych groups.google i reuters). -
Mariusz
blee to lipa; ) (joke)
ale ja to bym wolal chyba cos z dzwiekiem a najchetniej z obarazem... -
eMe
witam ja rowniez naleze do szerokiego grona kotow...i tak sobie czytam wasze opinie i powoli zaczynam sie denerwowac. Jakkolwiek bylam uspokajana przez mojego kumpla ktory tu uczeszcza to wizja fizyki wybija mnie lekko z rownowagi...:/ pzdr:) -
CZT
:))
Fizyke to dopiero od tego roku wprowadzili taki:))
Mogli by jeszcze dorzucic zajecia sportowe...
Przeciez inf nie maja kondycji i powinni sie troche sportowac:))
ps: to juz wiem czemu nie widzialem ciebie w szkole... pierwszy rok to bylo tak dawno:P:P -
eMe
eee tam ja wole juz sama sobie chodzic na co chce i kiedy chce...
no tak nie dosc ze przezylismy czarnobyl reforme nowa mature to jeszcze fizyke dorzucili na deser:)
-
Anonim
na fizyke to akurat łapią się już tegoroczni drugoroczniaki... i to na siódmym semestrze:/ -
eMe
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne