ASD

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • • Daqu •

jak bylo o PRI to ja o ASD

jakiegos wyjadacza w te klocki potrzebuje

jakies propozycje??
  • #21 Maliniak

Ciekawe co w tym roku Grazia wymysli :))))))))))
  • • Daqu •

a kto to teraz prowadzi

Dalej MIrkowska
    ???
  • #21 Maliniak

Od pazdziernika nie bylem w szkole, ale chyba nic sie nie zmienilo :))))))
  • Anonim

Zabilbym tego kto to odebral wojkowi PCH. Szefu zna sie na rzeczy a Mirkowska to jakas pomylka. Wiem ze byla opiekunem kolka programistycznego czy czegos takiegow u nas w szkole. Powiedzmy ze nie osiagnelismy sukcesow za jej rzadow :D
  • Anonim

moge powiec ze ja kocham i ucaluje jej stopy
    tylko chce miec z egzaminu 3
  • Mariusz

nie lubie tej baby.... jak nam tlumaczyla na pierwszym wykladzie z ASD jak dziala petla while to nie wiedzialem o czym ona do mnie rozmawia....
  • Anonim

nie boj bidy- ona tez nie wiedziala. Przeca ona wyglada jakby ja asemblerem robili po pijaku !!! jaki interface takie i algorytmy. Jest kipeska a na Al Hwarizmim zna sie tylko Chrzastowski; ) I biada wszystkim ktorzy mieli cwiczenia z Sydof/wem ale to juz pewnie wiecie
  • Anonim

Trzeba przekonac wladze uczelnie żeby zrobili egzamin z asd na kompach. To wlasnie dzieki temu można było zaliczyć mady i taki .
  • szamot

Mnie sie jakos udalo taki, mady i asd zaliczyc bez kompow; ) a cwiczenia z asd mialem z sydowem (brrrrrrr okrazac szerokim lukiem)
  • Anonim

http://www.ocen.pl/lecturer.php?act...

i wszystko w tej kwestii. nigdy wiecej tego zwyrodnialego kasztana...
  • Anonim

heh, asd z sydowem = itn, przynajmniej u mnie; ]
  • Anonim

widze ze trzeba zalozyc fan klub sydofffffa :] proponuje pepe na przewodniczacego i glownego prowodyra anty cipongowego :D
  • Anonim

ASD to koszmarrrrr (a MIM następny) :) zdawałem z 8 razy chociaz jestem pewien ze ktos moj rekord pobije :)
  • ╠ Vonsal ╣

łoł, to Ty prymas byles; P a MIMy to ja pchnalem za pierwszym, hehe, jakis mocarz siedzial przede mna.... :) za to SKO u maki z 7 razy meczylem, chociaz ze 3 razy mialem identyczna prace jak koles, ktory siedzial obok mnie i zdal, a ja nie...; )
  • chanczo

Sydow ... podomież się zmienił na lepsze po słynnej przekopce :))) ja na remis z nim poszedłm ja Mad on mi ASD pojechał :)
  • Anonim

przekopka? cos wiecej powiesz?
  • chanczo

tylko tak kiedyś słyszałem ... bynajmniej mnie tam nie było więc ile razy był liczony to wam nie powiem :)
  • Skreczi

Och - Sydow dawno temu byl bardzo ostry. Ale mocno zluzowal ^_^ Bylem u niego na ASD i jakos zaliczylem, ale bylo troche takich co nei zaliczyli :( Egzamin jednak sie za mna ciagnie:(
  • Anonim

ktos zna moze pytania z dzisiejszego egzaminu z asd?? :>