-
• Daqu •
jak bylo o PRI to ja o ASD
jakiegos wyjadacza w te klocki potrzebuje
jakies propozycje??
-
#21 Maliniak
-
• Daqu •
-
-
#21 Maliniak
Od pazdziernika nie bylem w szkole, ale chyba nic sie nie zmienilo :)))))) -
Anonim
Zabilbym tego kto to odebral wojkowi PCH. Szefu zna sie na rzeczy a Mirkowska to jakas pomylka. Wiem ze byla opiekunem kolka programistycznego czy czegos takiegow u nas w szkole. Powiedzmy ze nie osiagnelismy sukcesow za jej rzadow :D -
Anonim
moge powiec ze ja kocham i ucaluje jej stopy
tylko chce miec z egzaminu 3 -
Mariusz
nie lubie tej baby.... jak nam tlumaczyla na pierwszym wykladzie z ASD jak dziala petla while to nie wiedzialem o czym ona do mnie rozmawia.... -
Anonim
nie boj bidy- ona tez nie wiedziala. Przeca ona wyglada jakby ja asemblerem robili po pijaku !!! jaki interface takie i algorytmy. Jest kipeska a na Al Hwarizmim zna sie tylko Chrzastowski; ) I biada wszystkim ktorzy mieli cwiczenia z Sydof/wem ale to juz pewnie wiecie -
Anonim
Trzeba przekonac wladze uczelnie żeby zrobili egzamin z asd na kompach. To wlasnie dzieki temu można było zaliczyć mady i taki . -
szamot
Mnie sie jakos udalo taki, mady i asd zaliczyc bez kompow; ) a cwiczenia z asd mialem z sydowem (brrrrrrr okrazac szerokim lukiem) -
Anonim
http://www.ocen.pl/lecturer.php?act...
i wszystko w tej kwestii. nigdy wiecej tego zwyrodnialego kasztana... -
Anonim
-
Anonim
widze ze trzeba zalozyc fan klub sydofffffa :] proponuje pepe na przewodniczacego i glownego prowodyra anty cipongowego :D -
-
Anonim
ASD to koszmarrrrr (a MIM następny) :) zdawałem z 8 razy chociaz jestem pewien ze ktos moj rekord pobije :) -
╠ Vonsal ╣
łoł, to Ty prymas byles; P a MIMy to ja pchnalem za pierwszym, hehe, jakis mocarz siedzial przede mna.... :) za to SKO u maki z 7 razy meczylem, chociaz ze 3 razy mialem identyczna prace jak koles, ktory siedzial obok mnie i zdal, a ja nie...; ) -
chanczo
Sydow ... podomież się zmienił na lepsze po słynnej przekopce :))) ja na remis z nim poszedłm ja Mad on mi ASD pojechał :) -
Anonim
-
chanczo
tylko tak kiedyś słyszałem ... bynajmniej mnie tam nie było więc ile razy był liczony to wam nie powiem :) -
Skreczi
Och - Sydow dawno temu byl bardzo ostry. Ale mocno zluzowal ^_^ Bylem u niego na ASD i jakos zaliczylem, ale bylo troche takich co nei zaliczyli :( Egzamin jednak sie za mna ciagnie:( -
Anonim
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-