-
nie ma mnie - bez odbioru
Jezeli ktos umie i niepogardzi groszem to call me (503597751) egzamin odbywa sie we wtorek a ja chce go zaliczyc. -
Anonim
-
#21 Maliniak
-
-
Ufo aka Juggalo
no PRI jest dziwne, sam nie wiem jak zali3Uem za ktooryms podejsciem...
a co powiecie na PWS? a dokUadniej na ten caUy pracodomowo-projektowy dzinx, ktoory trzeba wysUac do konca miesionca? -
Anonim
pws ? to co trzeba wyslac do jutra :) wlasnie bardzo chetnie zaadoptuje homeworki z projektami :D
moze byc smiesznie bo od kolesia podobno maile potrafia wracac wiec... moze deadline sie przesunie -
szamot
tiaaa :)
Pierwszy mail poslany 20 stycznia zwrocil ze facet wraca do stanow 18 :), a pare nastepnych nie zwrocilo juz nic :) glucha cisza, no response :] -
Anonim
-
Anonim
zyje tylko z zalacznikami mial problemy (w sekretariacie burza :D)- gorzej maja ludzie od ALE ktorym maile wsiorbuje czarna dziura internetu. -
pitfuszyl
-
Anonim
-
pitfuszyl
jak macie zaliczone cwiczenia i beda ITN z PRI idzcie do Stemposz i poproscie byscie mogli uczestniczyc w tych ITN ale jako wolni sluchacze. Stemposzowa nie robi w tej materii trudnosci. Wowczas nic nie placicie a nauczyc sie mozna duzo. -
szamot
-
Anonim
Dla mnie swieta trojca (trinity) to Stemposz, Hryniow i Pietia- sa naprawde niezli. Co innego ze zaliczalnosc na egzaminach u tych 3 osob waha sie miedzy 40-60% przy czym u Stemposz jest najwyzsza i nie ma osoby w naszej szkole u ktorej wiecej osob by zaliczylo za pierwszym razem. To chyba mowi samo za siebie.
I jeszcze jedna wazna rzecz- to sie bardzo przydaje. Moze nie w takim hardcoreowym wydaniu ale to niezle ulatwia zycie !!! -
-
pitfuszyl
pewnie ze sie da. Jak bys mial cw z nia to egzamin zaliczasz. Wlasnie z PRI jest taki zonk, ludzie maja cw, na cw kolosy a kolosy jakie? kilka pytan i jakis prostawy diagram na cale zajecia. Potem ida na egzamin myslac ze bedzie ok a tu zonk. Bo pytan duzo a czesto diagram nie banalny. Pytan w zyciu takich na oczy nie mieli i dupa. A Stemposz na cw daje takie same pytanie jakie sa na egz. Taka sama presja czasu jest. Pytania ktore sa na egz na cw omawia, daje nie banalne diagramy. Wiec mysle ze jak ktos ma z nia cw to mu najlatwiej zdac egzamin.
A i chcetnie przyjmuje jak juz wspomnialem wolnych sluchaczy. Fakt ze mowi szybko ale da sie przyzwyczaic. -
#21 Maliniak
Ja mialem jakis czas temu z Laskowskim. Facet nic nie nauczyl, malo wymagal, a teraz sa tego skutki :))) -
Anonim
hehehehe Kuacz tak PRI nie zaliczysz naucz sie stary i bedziesz mial z glowy naprawde nie jest trudne zwlaszcza jak warunkowo zaliczalem cwiczenia egzaminem (dobra motywacja)