Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Popiołkas

• 03/02/2010 16:10
    Siemaneczko, z racji tego ze sa juz zapisy na WF w 4 semestrze mam pytanie: jak wyglada wf z piłki noznej?:) chodzi mi o to czy 1,5h sie gra, czy jest jakis trener ktory meczy nas rozgrzewka:D ewentualnie jak to jest, bo jest jeden termin i jedna hala, a mysle ze na pilke bedzie sporo chetnych, to jak to wszystko wyglada?:) pozdr
  • Mlody

• 03/02/2010 16:46
    Nie ma rozgrzewek, ew. 2-3min kazdy sam sobie ja zapewnia.
    Na pierwszym meczu jest sporo ludzi, pozniej coraz mniej i mniej wiecej od polowy semestru jest sklad na dwie druzyny, a wtedy dopiero zaczyna sie grac. Na poczatku semestru srednio 4 druzyny graja. W sumie mozna pograc, atmosfera spoko, poziom niezly.
  • mały wódz

• 03/02/2010 16:54
    do zobaczenia tam, o ile nas dopisza; ]
  • Olo

• 03/02/2010 19:51
    ja z checia na pileczke pochodze Grzesiu :) a miejsce jakieś jest tego i jak to się załatwia wiecie może?
  • mały wódz

• Popiołkas

• 04/02/2010 14:39
    no to gitara:D jak poziom niezly to sie moze czegos naucze^^:P
  • Kazam

• 07/03/2010 21:30
    Orientujecie się może czy student I-szego roku mógłby z Wami chodzić na te zajęcia?
  • Tomek

• 08/03/2010 00:44
    Radził bym ci po prostu napisać na maila podanego w dokumencie ( http://www.pjwstk.edu.pl/dokumenty/... ) , że jesteś na 1 roq i że jeżeli można to chciałbyś się zapisać i zaliczyć WF wcześniej. Jeżeli można to Cię gość zapiszę, jak nie to nie, tak czy siak będziesz znał odpowiedź na swoje pytanie :)
  • Kazam

• 09/03/2010 21:49
    Napisałem tego maila i otrzymałem negatywną odpowiedź - podobno jest full, więc jakby zwolniło się miejsce, to prosiłbym o kontakt.
  • Popiołkas

• 09/03/2010 23:19
    a czemu nie mozesz zrobic wf-u jak pan bog przykazal na 4sem?:)
  • Kazam

• 09/03/2010 23:26
    Sęk w tym, że ja nie chcę robić sobie zaliczenia, a chcę pograć :D W tym roku i za rok ^^ Nie jestem z Warszawy, a bardzo chętnie bym pograł w nogę, bo cholernie mi tego brak. Mam mecze w domu, co dwa tygodnie w lidze amatorskiej, ale to dla mnie za mało.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)