-
Popiołkas
Siemaneczko, z racji tego ze sa juz zapisy na WF w 4 semestrze mam pytanie: jak wyglada wf z piłki noznej?:) chodzi mi o to czy 1,5h sie gra, czy jest jakis trener ktory meczy nas rozgrzewka:D ewentualnie jak to jest, bo jest jeden termin i jedna hala, a mysle ze na pilke bedzie sporo chetnych, to jak to wszystko wyglada?:) pozdr -
Anonim
Nie ma rozgrzewek, ew. 2-3min kazdy sam sobie ja zapewnia.
Na pierwszym meczu jest sporo ludzi, pozniej coraz mniej i mniej wiecej od polowy semestru jest sklad na dwie druzyny, a wtedy dopiero zaczyna sie grac. Na poczatku semestru srednio 4 druzyny graja. W sumie mozna pograc, atmosfera spoko, poziom niezly. -
Anonim
-
-
Olo
ja z checia na pileczke pochodze Grzesiu :) a miejsce jakieś jest tego i jak to się załatwia wiecie może? -
Anonim
-
Popiołkas
-
Kazam
Orientujecie się może czy student I-szego roku mógłby z Wami chodzić na te zajęcia? -
Tomek
Radził bym ci po prostu napisać na maila podanego w dokumencie ( http://www.pjwstk.edu.pl/dokumenty/... ) , że jesteś na 1 roq i że jeżeli można to chciałbyś się zapisać i zaliczyć WF wcześniej. Jeżeli można to Cię gość zapiszę, jak nie to nie, tak czy siak będziesz znał odpowiedź na swoje pytanie :) -
Kazam
Napisałem tego maila i otrzymałem negatywną odpowiedź - podobno jest full, więc jakby zwolniło się miejsce, to prosiłbym o kontakt. -
Popiołkas
-
Kazam
Sęk w tym, że ja nie chcę robić sobie zaliczenia, a chcę pograć :D W tym roku i za rok ^^ Nie jestem z Warszawy, a bardzo chętnie bym pograł w nogę, bo cholernie mi tego brak. Mam mecze w domu, co dwa tygodnie w lidze amatorskiej, ale to dla mnie za mało.