-
catchmeifyoucan
Mam pytanie w zwiazku niezaliczeniem MAD... czy lepiej w sensie latwiej jest powtorzyc MAD internetowo czy tez dziennie? -
Wojtek
-
Popiołkas
>Wojtek napisał
>Z tego co słyszałem to dziennie :)
agree, tez tak slyszalem:P -
-
catchmeifyoucan
-
Szymon
rok temu internetowo MADu nie prowadził Pan Rembelski tylko dużo bardziej "hardkorowa" Pani i jak dla mnie to naprawde było strasznie :) -
Konrad
w itnach internetowych najgorsze jest to ze tydzien w tydzien powtarzasz sobie ze zrobisz tygodniowe zadania wczesniej a i tak zawsze konczy sie to w niedziele okolo 23:54 :D
osobiscie uwazam ze P. Rembelski zajebiscie tlumaczy, aby tylko w momencie gdy cos staje sie nie jasne zapytac a nie czekac do dnia przed kolosem :)
a jeszcze a propo MAD w wersji internetowej u takiej Pani, nie pamietam nazwiska, to mialem nieprzyjemnosc wlasnie go realizowac rok temu, ale wlasnie co piatkowe oddawania odgroma zadan i niedzielne testy mnie w pewnym momencie zniechecily i stwierdzilem ze zalicze to dziennie :) -
catchmeifyoucan
-
Wojtek
-
Szymon
-
ŁukaSzek.
ja tam u niej zaliczyłem na dziennych normalnie.. łatwo nie było ale bez przesady jak dla mnie bardzo podobny tok nauczania jak p. Rembelski.. (te same materiały, kolosy, zadania)
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-