PJWSTK [1819]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • catchmeifyoucan

Mam pytanie w zwiazku niezaliczeniem MAD... czy lepiej w sensie latwiej jest powtorzyc MAD internetowo czy tez dziennie?
  • Wojtek

Z tego co słyszałem to dziennie :)
  • Popiołkas

>Wojtek napisał
    >Z tego co słyszałem to dziennie :)

agree, tez tak slyszalem:P
  • catchmeifyoucan

a czy ITN internetowo z MAD prowadzi tylko P. Rembelski?
  • Szymon

rok temu internetowo MADu nie prowadził Pan Rembelski tylko dużo bardziej "hardkorowa" Pani i jak dla mnie to naprawde było strasznie :)
  • Konrad

w itnach internetowych najgorsze jest to ze tydzien w tydzien powtarzasz sobie ze zrobisz tygodniowe zadania wczesniej a i tak zawsze konczy sie to w niedziele okolo 23:54 :D

osobiscie uwazam ze P. Rembelski zajebiscie tlumaczy, aby tylko w momencie gdy cos staje sie nie jasne zapytac a nie czekac do dnia przed kolosem :)

a jeszcze a propo MAD w wersji internetowej u takiej Pani, nie pamietam nazwiska, to mialem nieprzyjemnosc wlasnie go realizowac rok temu, ale wlasnie co piatkowe oddawania odgroma zadan i niedzielne testy mnie w pewnym momencie zniechecily i stwierdzilem ze zalicze to dziennie :)
  • catchmeifyoucan

czyli raczej sie nie pchac na ITNa internetowego do dr Kacprzak?
  • Wojtek

Jeśli dr Kacprzak go prowadzi to tym bardziej nie :D
  • Szymon

unikac jak ognia :D
  • ŁukaSzek.

ja tam u niej zaliczyłem na dziennych normalnie.. łatwo nie było ale bez przesady jak dla mnie bardzo podobny tok nauczania jak p. Rembelski.. (te same materiały, kolosy, zadania)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)