-
agata
Witam,
mam prośbę do tych, którzy mieli styczność z Agnieszką Chądzyńską, Pawłem Lenkiewiczem lub Krzysztofem Matejewskim w roli recenzenta pracy dyplomowej.
Muszę w miarę szybko na kogoś się zdecydować, a zupełnie nie wiem, kogo wybrać. Dlatego bardzo proszę o wszelkie informacje, doświadczenia, a nawet plotki, które pomogą mi w wyborze.
Wielkie dzięki -
Anonim
>agata napisała:
>Witam,
>mam prośbę do tych, którzy mieli styczność z Agnieszką
>Chądzyńską, Pawłem Lenkiewiczem lub Krzysztofem
>Matejewskim w roli recenzenta pracy dyplomowej.
>Muszę w miarę szybko na kogoś się zdecydować, a
>zupełnie nie wiem, kogo wybrać. Dlatego bardzo proszę o
>wszelkie informacje, doświadczenia, a nawet plotki, które
>pomogą mi w wyborze.
Ja mam zajęcia z panem Pawłem Lenkiewiczem, jest bardzo spokojny, opanowany, kompetentny. Dość sztywno trzyma się ustanowionych zasad.
Drugi raz z nim mam przedmiot (RBD, SBD) i bardzo sobie cenię to jak je prowadzi i jego podejście do studenta.
Nie wiem czy to Ci jakoś pomoże, ale pewnie lepsze to jak nic (bo widzę, że nikt nic nie napisał). -
Anonim
Ze wszystkimi trzema przypadkami mialem do czynienia, ale zawsze w roli prowadzacego zajecia.
p. Chądzyńska - bardzo sympatyczna i rzetelna. Jezeli widzi potencjal, to potrafi duzo wyciagnac.
p. Lenkiewicz - j.w.
p. Matejewski - ogarniety, zna sie na rzeczy (mowie o bazach danych), potrafi wyjasnic duzo (o wiele prosciej niz np. w wykladach) -
-
Szymon
ja miałem z Kaemem (Krzysztofem Matejewskim) ćwiczenia i jest fajniejszy niż sie wydaje. Dzięki niemu polubiłem bazy danych a tłumaczy moim zdaniem naprawde super. -
Popiołkas
kaem (p. Matejewski) jest cacy:) zna sie na rzeczy mysle, przy czym jest sympatyczny i bardzo normalny:) mozna sobie i pozartowac i pogadac bardzo na temat:) reszty nie znam:) -
Prezes.S.S.
W poprzednim roku oddałem swoją inżynierkę z baz danych a moi promotorem był Paweł Lenkiewicz. Pana Matejewskiego miałem okazję często obserwować przy pracy z równoległą grupą.
Powiem tak jak masz jeszcze wybór to wal jak w dym do Lenkiewicza na prawdę równy i kompetentny facet zawsze cię naprowadzi na dobre rozwiązanie sql a nawet pomoże sam je napisać.
Matejewski mówi cały czas ogólnikami, dużo wymaga od grupy ale bezpośrednio kodzie nic ci nie pomoże.
Chońdzyńska jest ok, miałem z nią tylko matmę, ale jest jeszcze pani Mrówka której radze się wystrzegać bo po za obsługą kreatora to niewiele więcej wie.